Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MK Kaffee

Niektórzy ludzie mnie zadziwiają!

Polecane posty

nie, ty sie mylisz, to nie tak, nie jestem taka. za prace poprostu chce zapłaty, anie kawe.

zycie jest takie paskudne i te polaczki zakichane nic nie rouzmieja tylko czlowieka zgnebic poszczuc jak psa, a ja sie ttyle napracowałam, cała nic siedziłam nad tym, mza mówił chodz kochanie pokochamy sie cos tego, a ja nie nie bo ja pracuje a ta mi tylko kawe jakas :(

Gość wheidfhw
to nie przyjmuj od znajomych :) albo mów znajomym, że to nie będzie po znajomości:)

och szkoda gadac, 2 długopiusy połamałam na tym9589767687 kartek zmarnowałam a ona mi kawe :(

Gość 11111333332222
i tu się zgadzam, za taką pracę należy się zapłata. Oczywiście, ale zrozum że skoro nie ustaliłaś tego na początku, to ktoś to miał prawo to potraktować jako usługę po znajomości.

Gość 11111333332222
A poza tym ona mogła nie zdawać sobie sprawy z tego że to tak czasochłonne i trudne będzie. Jeżeli myśli że ktoś dobrze zna język to takie tłumaczenie to dla niego pikuś. A tu się okazuje że to był Pan Pikuś :)

Gość 11111333332222
no to jak było w takim razie? ustaliłaś z nią koszt usługi czy nie ?

111111chlechle kobito, takie rady dajesz as durna jak pusty dzban,dawno tu nikogo nie ma, adebatujesz z podszywem,jakie te baby puste chlechle

Gość 11111333332222
"chle chle chle " - a ty jesteś człowiekiem czy różową świnką?? Inteligentne to twoje "chle chle chle " może chrum chrum też dodaj :)

Gość 11111333332222
zresztą faktycznie nie ma sensu się tu wypowiadać. Nie ustaliła ceny = nie ma racji. Pana również żegnam panie "chle chle chle Nowicki" Dobranoc