Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczniesama19

szukam kolezanki w warszawy.

Polecane posty

Gość wieczniesama19
dziekuje.masz racje moze kiedys znajde takiej osoby..

Gość a ty ile mialas lat jak zaczel
ja idę z postawnym samtzem, możesz się nie bać, obroni nas obie w razie czego :classic_cool:

Gość odpływam do krainy snuf
Srakuś 😍 . . . :)

Gość Prezes Alot
No dobra... Gdzieś tam byłem... :) Cube podobał mi się bardzo... Powiem Ci więcej, oglądałem go z kumplem po pijaku i przez następne dwie godziny obliczaliśmy algorytmy przesunięć i prawdopodobieństwa :D

Gość Prezes Alot
Pa . . . . . . . . . ❤️

a ja niepijąca :(

Pani Czkawka Też nie chciałabym, żeby mi cokolwiek w dzieciach wynagradzano, więc złośliwie życzę tego innym mając nadzieję, że uniknę tym samym własnych potencjalnych dzieci :classic_cool: Pewnie będę się użalać po pomarańczami, więc bądź czujna, co to za Mikojan, która pod czarnuchem ukazałaby swoje słabe punkty, a właściwie jeden, czyli porażka wynikająca z choojowego podrywu :classic_cool: a ty ile mialas lat jak zaczel Nie będziesz zazdrosna jeśli dzieląc swoje umiejętności obronne na nas obie przez przypadek Tobie dostanie się bardziej? :classic_cool: Pytacz PytaIski To jeszcze powiedz ile masz lat, bo mistrzowsko olałeś moje pytanie :classic_cool:

mikojan w sumie to ma być dwóch samców, a może i uda się zwerbować dwóch kolejnych, więc wiesz :classic_cool:

a ty ile mialas lat jak zaczel O koorwa, ale z Ciebie szycha, że tyle samtzów za sobą ciągniesz. Jak Ty to robisz? :classic_cool: Jeśli mi jutrzejszy, a właściwie dzisiejszy, podryw nie wyjdzie to histerycznie udam się na pokazówkę Cube, bo pewnie będzie mi wszystko jedno. Może tam wyrwę jakieś postawne ciałko do obrony swoich dwóch utuczonych murów skrywających wielką tajemnicę wiary :classic_cool:

mikojan nie wiem sama :P a tak btw szukam jakiegoś przystojnego, wolnego faceta z Warszawy, wiek do 30 lat :classic_cool:

O Bożełe, wychodzi na to, że mam syndrom czarnucha i nie zwracam uwagi na pomarańczki 😭:classic_cool: Pytacz PytaIski Skoro czterdziecha to z Ciebie jeszcze młoda zwierzyna, ta motorynka też całkiem w pytę :classic_cool: a ty ile mialas lat jak zaczel Fajna babka musi z Ciebie być, samtze za byle kim nie chadzają :classic_cool:

tylko że połowa z nich to geje 😭

a ty ile mialas lat jak zaczel I tak wychodzisz na większy plus niż ja, ja nawet gejów nie mam w swoich szeregach, co najwyżej jedną biseksualistkę, ale nawet ona na mnie nie leci :classic_cool:

No jasne, że w pytę. Ka nią wjeżdżam na ścieżkę rowerową przy moście północnym, to każdy przerażony rowerzysta wie, że teraz ja rządzę pod wisłostradą :classic_cool:

Ty hultaju, wpędzasz w kompleksy innych dwukołowców. Ale to dobrze, może kiedyś wpiertolą się na moją kozetkę płacząc mi w rękaw, że nie mają szans z Twoim demonem prędkości :classic_cool: Albo i nie, jak tak dalej pójdzie to ja nawet studiów nie skończę :classic_cool:🖐️

Niestety tak, największy błąd życia, za który będę płacić do samej osiemdziesiątki :classic_cool: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, studiuję przy okazji angli-stykę, więc może z tego będą jakieś dzieci :classic_cool:

co mi po gejach jak się z nimi nie posekszę :classic_cool:

Anglistyka ci się przyda. Chęć zrozumienia siebie i innych, które pchnęły cię na te studia ci się nie przyda, bo i tak nikogo po tych studiach nie zrozumiesz :D Jak się nauczysz dobrze angielskiego, to może wezmę cię na wspólniczkę, tłumaczkę ;)

a ty ile mialas lat jak zaczel co mi po gejach jak się z nimi nie posekszę Taki Michał Piróg jest pedziem i się seksi z laskami (kobietami) 🖐️

a ty ile mialas lat jak zaczel Geje mają kolegów, jakieś 95% to pewnie też geje, ale zawsze jest te 5% wyznających orientację heteroseksualną :classic_cool: A w sumie lepszy gej niż nikt, idziesz w miasto nawet z gejem i każdy Ci zazdrości, bo masz samtza do pary! Ja mam do pary własną torebkę, co uznaję za strzał od życia porównywalny do piertolnięcia po plerach kablem od prodiża :classic_cool: Chociaż w kwestiach seksu to nawet gej nie pomoże, chyba że potrzyma małego przyjaciela, czyli wibrator :classic_cool: Pytacz PytaIski Psychologia to pic na wodę fotomontaż, zwłaszcza jeśli początkowym celem było wojsko, w którym miałam się znaleźć, ale Bogu postanowił inaczej. Albo tak sobie wmawiam :classic_cool: Na wspólniczkę to pewnie za jakieś 10 lat, bo ze mnie to zakuta pauka :classic_cool:

Niestety nie, jedynie długość włosa się zgadza, kolor i WAT to kompletny strzał ślepakiem :classic_cool:

Też lubię brunetki, blondynki i rude :classic_cool: Brunetów, szatynów, blondynów i rudych przy okazji też. Taka już ze mnie niewybredna baba :classic_cool:

Lubię mundurowych, truskawki, Nutellę i majonez. Teraz gdyby tak znaleźć mundurowego, którego następnie można by rozebrać do rosołu, połowę tego smacznego mięcha wysmarować Nutellą, a drugą połowę majonezem i miziać go później truskawkami to niczego więcej mi do szczęścia nie byłoby trzeba. Powiedzmy :classic_cool: A tak bardziej poważnie to lubię Batmana. Nawet premiera teraz w kinach, a ja muszę się wybrać samotnie, bo Warszawa mnie nie wspiera i wszyscy potencjalni znajomi nie istnieją :classic_cool: Po Batmanie, truskawkach, mundurowych, Nutelli i majonezie przychodzi uwielbienie do alkoholu, ale podejrzewam, że o tym wie połowa kafetełe :classic_cool: A Ty co lubisz? :classic_cool:

mikojan, kochasz jeszcze kafeterię :classic_cool: czy ja Cię czasem na gg nie mam?