Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczniesama19

szukam kolezanki w warszawy.

Polecane posty

Gość wieczniesama19

witam.nigdy nie myślałam że będę musiała szukać znajomości przez Internet lecz jednak odważyłam się...szukam koleżanki z warszawy z którą mogę zaprzyjaźnić się,porozmawiać,poradzić się, spędzać czasu wolnego zakupy,kawa,kino,kluby..Mam 19 lat.Jestem osobą normalną,pogodną lecz bardzo samotna :( Uwaga:jestem heteroseksualna i wszystkim innym propozycją dziękuję :)

Gość welcome to the jungle
Gdyby nie to że jestem piertolnięta to pewnie bym się zgłosiła. Ale ze mną żaden normalny człowiek raczej nie wytrzyma :P

Gość wieczniesama19
hmm wydajesz sie troche grozna zwlaszcza te ostanie zdanie ale czy jestes pewna ze nikt nie wytrzyma?? wg mnie dopoki nie sprobujemy to nie bedziemy wiedziec jak to bedzie naprawde :)

Gość co robisz w niedziele
?

Gość wieczniesama19
to co zawsze do tej pory siedze w domu przed komputerem...

Gość mamrry popkins
propozycją? :O skończyłaś jakąś szkołę?

Gość welcome to the jungle
Ja nie grożę, ja informuję :classic_cool: A tak na poważnie, jestem jak kameleon i podobno dopasuję się do wszystkich co z założenia powinno sprzyjać kontaktom towarzyskim, ale niestety zawsze mam pod górę. Moja przyjaciółka niedawno znalazła faceta i przestała zaliczać się do grona moich znajomych, bo wystawiła mnie do wiatru po mistrzowsku, znajomi z uczelni są tylko na uczelni, faceta nie mam, więc wszystko robię sama. Ogólnie jestem samodzielnym człowiekiem i czuję radochę nawet z samotnego wyjścia do kina, ale jeśli jest ktoś kto potrzebuje towarzystwa to chętnie dopomogę, bo mam mnóstwo wolnego czasu ;) Więc jeśli nikogo nie znajdziesz to się polecam, chociaż jestem ciężkim człowiekiem, bo mimo mieszkania w Warszawie ogarniam jedynie Nowy Świat, Pragę Południe i Złote Tarasy :o:classic_cool:

Gość wieczniesama19
nie. nie skończyłam.jeszcze chodzę do liceum.

Gość wieczniesama19
do welcome to the jungle wiesz u mnie jest tak ze odkąd się zaczęłam chodzić do gimnazjum mój świat całkowicie się zmienił w klasie uważano mnie za dziwna osoba,mam kilka koleżanek ale tez maja po 10 kumpelek. mój każdy dzień jest taki sam czyli zawsze tylko szkoła,dom,komputer.Pragnę żyć jak każda inna nastolatka cieszyć się życiem ale jakoś nie mogę...

Gość aleshi
ile masz lat

Gość wieczniesama19
19 skończone będę miała w listopadzie

Szkoda, że nikt nie szuka kompana do picia piwa, picie do swojego odbicia w laptopie już mi się znudziło :o:classic_cool:

Gość wieczniesama19
:)ja bardzo rzadko pije.już po jednej puszce słabo mi się robi.

A ja mam więcej lat. Ale się nudzę, Chcecie być moimi koleżankami? Nie chodzi mi o seks, ani podryw, tylko o pogadanie z kimś i wyjście gdzieś, albo wypad motorem.

Ja głowy to też jakiejś szałowej nie mam, ale raz na jakiś czas lubię zalać się w trupa w domowym zaciszu, a następnego dnia udawać, że nic się w nocy nie działo, mimo że mój lekko żoolerski wygląd wskazuje na dobrą imprezę w gronie wyimaginowanych znajomych :classic_cool: Pytacz pytalski, ta wzmianka o motorze mnie kręci, wolę nie być Twoją koleżanką :classic_cool:

Pani Mikołajowa jak już :classic_cool: Znasz kobietę, której nogi nie miękną kiedy słyszy o motorach? Co to za koleżanka z wiecznie miękkimi nogami :classic_cool:

mikojan z tego co pamiętam to jesteś niezła krejzolka :classic_cool: możemy pić razem? :classic_cool: nieważne ile czego byle sie skutecznie nabombać

Pani Czkawka Widzę, że topełe o browarku miało cichych podglądaczy, chciałam przejść bez echa, ale chyba nie wyszło :classic_cool: Do picia to ja chętna zawsze i wszędzie, więc jeśli reflektujesz to nie będę się sprzeciwiać :classic_cool:

Pytacz pytalski To Twoje "trochę więcej lat" to konkretnie ile? :classic_cool:

ja też lubię popić do kompa, ale ostatno nie mam motywacji żeby wyjść do sklepu po piwo :O(wstydzę się!) a rodzice kupują mi tylko 2 piwa tygodniowo:( z drugą osobą jakoś mniejsze podejrzenia sie budzi

Gość wieczniesama19
mikojan i pani czkawka w jakim wieku jestescie??

Pani Czkawka To i tak z Ciebie niezła farciara, mi rodzice ani litra piwa nigdy nie kupili, w sumie do dzisiaj są święcie przekonani, że ja nie wiem jak smakuje wódka czy inny browiec, a całą kasę przepiertalam na ryż z makaronem :classic_cool: Dobrze, że mam monopol pod chałupą, on mnie nauczył jak żyć w żoolerstwie, żoole spod monopolowego zresztą też, w końcu jestem ich panią kierownik :classic_cool: W każdym razie, w kupie raźniej, więc mimo mojej żoolerskiej samodzielności jestem skłonna poprzeć Cię w stwierdzeniu, że alkoholizacja we dwoje jest mniej podejrzana :classic_cool: wieczniesama19 Jestem w Twoim wieku. Znaczy byłam trzy lata temu, ale kto by o tym pamiętał :classic_cool:

ja też kiedyś byłam w takim wieku :D o czyli mikojan nie jestem najstarsza? uff :classic_cool: nie przepiertalasz na makarone czyli pewnie jestes chuda i wycieńczona? kurde odmówiłabym sobie dwóch piw i byłoby mnie stać na....kebab :classic_cool:

ale od piwa też można nabrać ładnych kształtów :) moi mi dają dostęp do alko, ale zabraniają: - narko - tatuaży - kolczyków - facetów - seksów -papierosów czyli ogólnie same zakazy :O :( a piwo w domu po to żebym nie piła poza domem bo mogłoby sie skonczyc wszystkim co złe z listy powyzej :(