Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczniesama19

szukam kolezanki w warszawy.

Polecane posty

Gość Prezes Alot
Czkawko! Trzy dni temu Cię podszywowywałem o godz. 17/18 tej. Wyznaję to, bo mnie gniecie w majtkach :) Ciebie i kolegę Garena. 🖐️

Gość wieczniesama19
do acolla.no widzisz..ja tak dobrze nie mam choć miałam nadzieję ze będzie inaczej niż w gimnazjum ale cóż...

Prezes możesz to wyznać na gumtree :D albo na spowiedzi :D a ja podejrzewałam kogoś zupełnie innego.. podszywałeś Garena jako Garę91 żeby myślał że to ja?:D

Nie ma starszych ode mnie, mogę konkurować z dinozaurami :classic_cool: Do tego jestem jak przecinek, stanę bokiem i ludzie panikują, bo zniknęłam, po czym dzwonią do Rutkowskiego z błaganiami o pomoc :(:classic_cool: A tak poważnie to mięsień piwny robi swoje, lekki ze mnie tucznik, ale jeszcze nie panikuję i żoolę sobie dalej :classic_cool: Fajni rodzice, moi w sumie niczego mi nie zabraniają poza piwem i innymi używkami, pewnie dlatego skończę jako stara nieroochawa pijaczyna :o:classic_cool: Swoją drogą, znajomych też nie mam i w sumie nigdy ich nie miałam, jedynym moim znajomym jest jeden Krakus, którego nie stać na przyjazd do Warszawy, więc można uznać, że to mój wirtualny przyjaciel jak połowa kafetełe. Jutro idę na podryw faceta z Empiku, może chociaż on się ulituje i gdzieś ze mną wyjdzie :classic_cool:

Gość Prezes Alot
nie, bawiłem się, pod Garena się podszywałem i pod Ciebie też. Ajm soł sory!! Chciałem się przyznać, cobyś nie myślała, że to erynie, ale uciekłaś! Przepraszam 🌼

Gość Prezes Alot
przepraszam Ciebie i kolegę Tfego 🌼 🌼 🌼 ale tak fajnie pisaliście :D

Gość wieczniesama19
wiesz.moze we wzgledu na moj wiek(jestem o 2 lata starsza od innych) i przed moja mowe (troche jakam sie) wiec ludzie z klasy nie zabadrzo chca ze mna sie zadawac..staram sie być miła dla wszystkich ale widocznie z nimi nie dogadam sie a znajomi z podstawowki i gimnazjum to kontakt nam sie urwalo..

jedynym moim znajomym jest jeden Krakus, którego nie stać na przyjazd do Warszawy, więc można uznać, że to mój wirtualny przyjaciel jak połowa kafetełe. skąd ja to znam :classic_cool: :D

dlaczego starsza od innych? jeśli wolno spytać, a jąkanie się to jeszcze nie przekleństwo, Mój znajomy ma taką przypadłość i całkiem fajny z niego chłopak. Dlatego szukasz przyjaciółki tak?

ze mną nie zginiesz :D ostatnio tyle lasek prosi mnie o chłopa,że chyba założę agęcję seksualno-związkowo-rozpłuodową :O troche mnie to męczy ale co tam chce uszczesliwiac ludzi :classic_cool:

Gość a ty ile mialas lat jak zaczel
ludzie w niedziele w parku bródnowskim grają CUBE, o 21:45 sie zaczyna, idziecie?

będziecie tu rano? tzn w bliżej nieokreślonym czasie między 9 a 13? :D bo muszę uciekać, oczy mi już krwawią 😭

łojezu CUBE? w bródnowskim? :D ale połączenie... i jeszcze o takiej porze...przecież to badzo niebezpieczne miesjce :classic_cool: a jeszcze jakiś joker psychol zrobi z nami to co ten koleś pod koniec filmu zrobił facet z laską :(

ma być ochrona :classic_cool:

Gość Prezes Alot
Nie młoteczek :D to nie ja. Choć widziałem :)

a poza tym za darmo grają a jak jest za darmo to trzeba korzystać :classic_cool:

Gość wieczniesama19
acolla.tak jestem starsza od nich bo rok pozniej chodziłam do szkoły oraz nie zdałam raz.wiem ze to nie przeklenstwo ale w rozmowie to moze przeszkadzać innej osobie.tak chce znalesc kogos kto mnie akcetuje polubi.brakuje mi osoby z ktora moge pogadac o wszystkim razem plakac smiac sie

Pani Czkawka Nie ma to jak misja pomocy ludziom, Bogu Ci w dzieciach wynagrodzi :classic_cool: Ja o 13 to podnoszę doopsko z łóżka, grasuję na kafetełe po nocach, ale zakładając, że jutro dostanę kosza lub samtza z Empiku nie będzie w pracy to pewnie będę tworzyła łzawe topełe już od godziny 16 aż do rana dnia następnego :classic_cool: W Bródnowskim mnie nie będzie, zapuszczać się samotnie w takie tereny to lekka kiszka, co innego z jakimś postawnym samtzem :classic_cool:

ja już zmykać musze a dla Prezesa Alot Gdy w podszywaniowym pogrązysz się szale nie zapomnij o jajach i nabiale (wiem lipne jak bób :D) dobranoc 🖐️

Gość wieczniesama19
pytacz pytalski tutaj jestem :)

Gość Prezes Alot
Czkawko, podobał Ci się Cube?

nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć Ci znalezienia takiej osoby, Nie możesz być wiecznie samotna, "Nic nie trwa wiecznie" :)

tylko nie w dzieciach :D 😭 to bede wiedziała,żeby CIe szukac na topach o facecie z empiku a tematy o cieśninie bosfor i 4 masztowcu? i o fagocie i napiętej membranie? :classic_cool:

W każdym razie, jeśli autorka nie znajdzie nikogo do towarzystwa to ja potrafię być normalna, mimo wszystko nie żoolę przez 24h na dobę, bo jestem człowiekiem studiującym i pracującym, więc jak już desperacko będziesz szukać towarzystwa to mogę posłużyć pomocną dłonią :classic_cool: W sumie przydałby mi się towarzysz, bo jak mnie jutro samietz odeśle na bambus to wrócę do swojego samotnego żywota, za którym szczerze nie przepadam :classic_cool: Pani Czkawka Dobranoc, browiec na noc :classic_cool:🖐️

Gość Prezes Alot
Do Czkawki Choć w tfych filmów oglądanie, nie uwierze, I czasem cholera mnie bierze, To dobranoc życzę Ci, I Cube niech Ci się nie sni :) Pa Wiesz Kto