Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczniesama19

szukam kolezanki w warszawy.

Polecane posty

Faktycznie, kafetełe powinno być na pierwszym miejscu tej piramidy słodkich uciech :classic_cool: Nie masz, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, no chyba że wykorzystałaś mnie po ostrej alkoholizacji i dowiaduję się o tym po latach, bo zrobiłaś to bezboleśnie :classic_cool: Kafekuciapa ma mnie na swoim mailu, ale to chyba nie Ty :classic_cool:

To ja jeszcze dodam, że lubię tych otwartych na różne eksperymenty, tych zamkniętych uznaję za nudziarzy :classic_cool: Z kurami się nie zadaję, z ich wytworami też nie, bo za chooja wafla nie mogę tego przełknąć. Dobrze, że tylko tego, bo gardło/przełyk/żołądek mam raczej przyjazne :classic_cool: Tych strzelających też lubię, pod względem psychologicznym, ale ich nie rozkminiam, bo szkoda mi energii, którą mogę przeznaczyć na inne rzeczy :classic_cool: A o Nutellę to nie ja pytałam, jeśli już zakładam jakieś topełe na kafetełe to jest totalnie z doopy, więc Nutella z Biedronki odpada :classic_cool:

Ale na łące są robaki. Robaki wlezą w każdą dziurę :classic_cool: Lepszy młotek, jak już się zatopi to coś poczujesz, robal utknie na amen i nawet nie będziesz wiedział, że w Tobie jest :classic_cool:

Gość mam rower i lapmkę na 9 LED
czy może być kolega z Poznania? mam.rower@onet.pl

Są tylko kleszcze. Obronię cię przed nimi karabinem :classic_cool: Ale za to jaki sex na łące, gdzie jest małe ryzyko, że ktoś się przypałęta, a tak pozatym fajny klimat - mata, koc, winko, wysokie trawy do okoła, słońce i dziki sex. :classic_cool: Eeee zaraz, przecież, ja szukam koleżanki :D

Gość pani gruszka
wieczniesama19 odezwij się do mnie joanna82@onet.pl

Gość gość
Skoro jest tu założony taki wątek. Trochę głupio pisać,ale szukam koleżanki z warszawy lub z łodzi studiującej,znającej warszawę lub Łódź.Niedługo rozpocznę studia może tam,fajnie było mieć kogoś znajomego co zna okolice. Nie jestem lesbijką zaznaczam. Moje gg 48108989.Jeśli chcesz to pisz

Gość nosleep11
hej :P mam 18 lat, jak chcesz to możemy pójść razem do kina :D od mają działa nowe- 4DX :D rewelacja normalnie cinema-city.pl/4dx-info odezwij się :)

Gość la zumbaera
Szukam kulezanki na zumbe. Wawa Praga Polnoc, mam 37 latek a wygladam na 20 :-)