Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyglądam podobnie :/

Czy według was ona jest gruba?

Polecane posty

Gość O_o 2525
No właśnie więc zdania są podzielone. jedni uważają, że jest spasioną świnią inni uważają, że jest ok. Autorko, proszę bardzo podsumowałam Ci temat.

Gość oj biedna ty...
niestety przytyłam 10kg i teraz wyglądam jak modelka z reklamy i z tego powodu mam ogromne kompleksy albo jesteś głupia albo w życiu nie miałaś jeszcze prawdziwych problemów !!!! jeszcze prawdziwe życie nie dało ci po dupie ! w dupach się wam poprzewracało ! co za pokolenie słabych ludzi zamartwiających się swoim "nieidealnym" wyglądem ! pustostan w głowie, wydmuszka ! jak można tak sobie dać wyprać mózg przez TV, reklamy i kolorowe gazety ! zero SAMODZIELNEGO myślenia ! martw się o to co masz w głowie i w sercu ! i ciesz się jak jesteś zdrowa !

Gość O_o 2525
zeeeenek, ktoś napisał, że wygląda jak maciora czy cos w tym stylu, dlatego tak napisałam.

Gość O_o 2525
Otyłość tak, ale ta babka z reklamy nie jest otyła!

Tamto napisal jakis pojeb. Przeciez wiadomo, ze ona nie wyglada jak maciora. Ale jak nie bedzie chociaz plywac raz w tygodniu i nie zmieni diety, to za 5-6 lat bedzie zwyczajnie gruba. Zreszta musialbym zobaczyc jej matke, zeby wiecej powiedziec.

"Nie jest spasiona swinia, tylko ma zadatki na utycie." co za kretyn. u kretynów jak widać nie ma znaczenia jak laska wygląda tylko jakie ma "zadatki" :D

Gość oj biedna ty...
Ale jak nie bedzie chociaz plywac raz w tygodniu i nie zmieni diety, to za 5-6 lat bedzie zwyczajnie gruba. Zreszta musialbym zobaczyc jej matke -- ojca :-) oj zenek pochwal się teraz co ty robisz aby mieć idealne ciało / resztę zostawmy na razie

Oferma nie u kretynow tylko u madrych, przewidywalnych ludzi. Trzeba umiec wyprzedzac fakty, wtedy mozna uniknac wielu rozczarowan w zyciu:)

"oj zenek pochwal się teraz co ty robisz aby mieć idealne ciało / resztę zostawmy na razie" Ja nic nie robie. Jestem skrajnie nieatrakcyjny.

"zenku i tak nei masz u takiej szans, pozostaje ci jedynie krytykowac" Oczywiscie. I to wlasnie robie:)

Gość oj biedna ty...
zenek ale może się postarasz ?

Gość zenek i ekipa...
... przecież mają ciała jak modele, Calvin Klein staje na rzęsach by tylko zechcieli reklamować jego majtki, a oni mówią stanowcze NIE!!! Naszym światem jest forum kafe, tu się realizujemy, tu nas podziwiają, tutaj dbamy o nasze sylwetki robiąc po przysiadzie przy każdym nowym poście!

Gość szenk
brakuje jej do 100kg tucznika ale i tak jest za tłusta żeby być atrakcyjną kobietą

Gość Supremus Dux
Ja bym Ci wsadzał bez mrugnięcia okiem.

Gość oj biedna ty...
a ja myślę, że pani z reklamy jest piękną kobietą :-) a utyć może w przyszłości, jak każdy ... (prawie każdy - pozdrawiam notorycznych chudzielców, również pięknych jak wszystkie stworzenia boże) to zależy od każdego człowieka, od jego świadomości... no i czasem od genów

Gość rfgthjkl
nie jest gruba ale jest niepotrzebnie otluszczona pare kg mniej z 6-7 i wygladalaby super

Gość na pohybel zazdrośnikom
Bardzo ładna kobieta.

"a ja myślę, że pani z reklamy jest piękną kobietą " Nie jest zla, chociaz to nie moj typ urody. Nie podoba mi sie jej nos i rysy twarzy:) "a utyć może w przyszłości, jak każdy ..." Oczywiscie, ze jedni maja na to wieksze zadatki a inni mniejsze, zrozum to. Przeciez nie bez powodu ta kobieta reklamuje wyszczuplajace gatki.

Gość ccewcfcfrxer
reklama lidla? :O

"Co nie zmienia faktu, ze pani z reklamy ma zadatki na utycie" nie, nie ma żadnych "zadatków". tak jak ty nie masz "zadatków" na kretyna tylko nim jesteś. nie ma czegoś takiego jak "zadatki". to jest dobre dla kretynów "wróżenie z fusów". "Trzeba umiec wyprzedzac fakty," owszem. gdybyś wiedział że ta panna w ciągu ostatniego pół roku przytyła 5 kg to mógłbyś twierdzić że jeżeli nie zmieni swojego stylu życia to za chwilę będzie gruba. ale tylko na podstawie widoku jej ciała, bez wiedzy o stylu życia i przeszłości dowodzisz tylko tego jakim jesteś sfrustrowanym pajacem.

"brakuje jej do 100kg tucznika ale i tak jest za tłusta żeby być atrakcyjną kobietą" no tak, ale tylko pod warunkiem że jesteś gejem dla którego im bardziej kobieta podobna jest do młodego chłopca tym lepiej i dlatego ideałem jest kate moss.

"nie, nie ma żadnych "zadatków"." Oczywiscie, ze ma zadatki. Miedzy innymi dlatego zostala zatrudniona do reklamy bielizny wyszczuplajacej. "tak jak ty nie masz "zadatków" na kretyna tylko nim jesteś." To, ze wg ciebie jestem kretynem nie zmienia faktu, ze pani z reklamy ma zadatki na utycie. "nie ma czegoś takiego jak "zadatki"." Oczywiscie, ze jest. Synonimy: rokowania na przyszlosc, perspektywy, prawopodobienstwo. "to jest dobre dla kretynów "wróżenie z fusów"." Nie, to sie nazywa przewidywaniem. Cecha madrych ludzi, ktora pomaga uniknac wielu przykrych sytuacji w zyciu:) "owszem. gdybyś wiedział że ta panna w ciągu ostatniego pół roku przytyła 5 kg to mógłbyś twierdzić że jeżeli nie zmieni swojego stylu życia to za chwilę będzie gruba." Wtedy nie pisalbym o zadatkach, tylko o pewnosci. "ale tylko na podstawie widoku jej ciała, bez wiedzy o stylu życia i przeszłości dowodzisz tylko tego jakim jesteś sfrustrowanym pajacem." Twierdze, ze ma zadatki na utycie.

"no tak, ale tylko pod warunkiem że jesteś gejem dla którego im bardziej kobieta podobna jest do młodego chłopca tym lepiej i dlatego ideałem jest kate moss." Nie chcialbym cie martwic, ale to ty, bodajze 2 dni temu, nazwales "calkiem niezla" kobiete, ktora za wyjatkiem dlugich wlosow, przypominala mezczyzne. Istnieje zatem spore prawdopodobienstwo ze jestes homoseksualista lub ukrytym homoseksualista:)

nie kretynie. jeżeli już to została zatrudniona ze względu na swoją figurę a nie "zadatki". bo nikogo nie interesuje czy za 2 lata ona będzie gruba czy chuda istotne jest jak wygląda teraz i jak wypadnie na filmie. no ale jak kretyn sobie "zadatki" ubzdura to się mu z głupiego łba nie wybije.

"nie kretynie. jeżeli już to została zatrudniona ze względu na swoją figurę a nie "zadatki"." Nie, zostala zatrudniona bo ma 4-5 kg za duzo i ma zadatki na utycie. "bo nikogo nie interesuje czy za 2 lata ona będzie gruba czy chuda istotne jest jak wygląda teraz i jak wypadnie na filmie." Nie, bo ma zadatki na utycie i jakies 4-5 kg za duzo. Malo wiesz o psychologii reklamy:) "no ale jak kretyn sobie "zadatki" ubzdura to się mu z głupiego łba nie wybije." Co nie zmienia faktu, ze pani z reklamy ma zadatki na utycie:)