Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejka SrejkA

Ile czekać na znak od faceta???spotkanie

Polecane posty

Gość bang bangggg
ja też bym się nie odzywała, bo gdyby zależało mu na tej znajomości to by się odezwał... Wiem, że to trudne się do niego nie odezwać, ale trzeba być silną. Trzymam kciuki za Ciebie! ;)

Gość lolllla
Nick Autorki mówi sam za siebie jakiego pokroju jest,tak tylko dzieci mogłyby się nazwać :-D Do tego martwi się o idiote :-D beka

Gość zewelka
tez mi się wydaje ze gość nie chce się odezwać , faceci tacy są jednego dnia się uganiają za laską a drugiego ją olewaja ale swiat jest pełen popaprańców życiowych ważne zebys nie dała po sobie poznać ze ci zależało

Gość aaarwena
masakra jak ja nie znosze takich debili :/ jesli ci ciezko to sproboj sobie poogladac jego zdjecia, poczytac wiadomosci...ogoolnie im bardziej nie pozwalasz sobie o nim myslec tym gorzej, musi byc dla ciebie realny jak tylko sie da inaczej kaplica

Gość hejka SrejkA
W takim razie pani- lolllla niech sie nie wypowiada ,bo jej nick jest jeszcze bardziej durny niż mój. napisałam,ze nie mam zamiaru nigdzie dzwonic.

Gość hejka SrejkA
Nie jest mi cieżko.Piszę tutaj,bo może ktoś chciałby się dowiedzieć "jak sie sprawy mają" Przeciez nie rozpaczam i nie wyję do ksieżyca z tesknoty.Bez przesady:D

Gość aaarwena
nie oszukuj sie, przezywasz nie pisalabys tego wszystkiego czekasz na telefon od niego, spoko to sie zdaza

Gość zewelka
ja tam jestem ciekawa co i jak

Gość hejka SrejkA
Nie on pierwszy w moim życiu i nie ostatni:)jeśli myślicie,że w moim zachowaniu/myśleniu nie ma nic z troski to ok.Rozumiem.każdy może mieć moje zdanie. Dla mnie on jest już przekreślony jako facet.Nie toleruje takich numerów,bo mimo wszystko wierzę,ze powodem jego zachowania był jakiś durny powód.Tym bardziej na początku znajomości.Trzeba mieć trochę godności,czyż nie?

Gość aaarwena
pewnie ze tak. nie ma tylko co sie oszukiwac ze nie jest to przykre bo zachowal sie jak dupek, ja bylabym rozczarowana i zla. przez takie cos rosna kolejne rzesze cynikow, wszystko nakreca sie samo w kolko bo jak sie przejmowac randka kiedy caly czas trzeba byc gotowym na cios. a wtedy o radosc tez jest ciezej. lizanie ran? potem sa coraz plytsze, ale rany w duszy pozostaja

Gość hejka SrejkA
Wiesz,znajomosc była na tyle świeża,ze nie czuje sie rozczarowana tylko zastanawiam się co się stało.Niestety mam taki charakter.jestem bardzo martwiąca.Nawet moja kuzynka,która u mnie mieszka nauczyła sie meldowac u mnie jak planuje jakieś póżniejsze powroty do domu:)

Gość zewelka
pociesze was zawsze zwracałam uwge zakochiwałam sie w facetach którzy mnie nie chcieli albo byli idiotami i dupkami

Gość aaarwena
zewelka pewnie tak bylo dlatego ze wszyscy faceci sa kretynami i dupkami

Gość hejka SrejkA
Oj to nie dobrze:) ja nie jestem w nim zakochana.Podobał mi sie wizualnie,ale uczucia żadnego nie było.

Gość zewelka
najgorzej popaść na takich co jednego dnia wielce zakochani a drugiego tel nie odbiera tpo nich stałam się twarda jak skala nie czekam, nie szukam nie wyglądam

Gość aaarwena
kretyn najpierw wkreca, dzwoni truje dupe, chociaz wcale ci sie nie podoba jakos specjalnie czasem naprawde przecietnie, ale jak juz go polubisz...

Gość zewelka
aarwena dokładnie też to znam nie wiem czemu tak się dzieje kiedys gdzies słyszałam ze to coś w psychice się przestawia i podświadomie zwraca się uwage na tych nie odpowiednich

Gość boraaaa
poprsotu nie miał zadnej dziewczyny na oku i Ty mu sie "napatoczyłaś" pewnie liczył na numerek z Tobą ale jak zobaczył ze jednak nie ma na to szans bez zaangarzowania sie to zmienił zdanie ;D prosta sprawa ;D

Gość gremlinnnn
pociesze sie ale mam to samo :o facet sam najpierw proponowal kawki nie kawki, piwka, cuda na kiju (a ryzykowal sporo bo dzieli nas jakby...pozycja zawodowa, tak to nazwijmy, etyka), spotkalismy sie, nie moglismy si rozstac, caluski na pozegnanie, trele morele ze musimy to powtorzc i kolejne cuda wianki, i co? mija zaraz miesiac i sie nie odzywa, i nie jest to spowodowane tym ze ja sie nie odzywam bo odezwalam ie raz, ba, wyszlam z propozycja, nie mogl ale baaardzo chetnie w pozniejszym terminie. cisza do dzis, beton ;) faceci...

Gość hejka SrejkA
Tak ja wszystko rozumiem.Rozumiem,że faceci(czy nawet kobiety tez to robia)wystawiają kobiety.Czy to w związkach ,czy też na początku znajomości.Wiem to. Tylko chodzi o to,że miał coś załatwić a ślad po nim zaginął.O to chodzi. Nie było żadnego parcia z mojej strony na tą znajomosć,Nic kompletnie,żadnego musu.Byliśmy umówieni.Normalnie zadzwonil poinformować,że zobaczymy sie później. I może nawet na początku mialabym to w nosie gdym poznała go od nieslownej strony. Ale nie ma co gdybac.Ludzie sa różni i tak naprawde to nigdy nie wiadomo czeo po kim można się spodziewac. Być moze jego natura była sprzeczna z tym jak się mi przedstawił:)

Gość ale jazdaaaaaaa
wyruchał cie ostro szmato co????? dobrze takim kurewkom!

Gość rezolutnaBaranica
Hej co u ciebie? odezwał się?

Gość hejka SrejkA
Hej:) Nie odezwał się.

Gość rezolutnaBaranica
a to ćmok!! i nic nie wiesz??

Gość hejka SrejkA
nie wiem a niby skąd?:D Przeciez nigdzie nie będę dzwonić.Jeszcze mnie nie popierdoliło:)

Gość rezolutnaBaranica
No to ja nie wiem co to za znajomość?? Może faktycznie coś się stało,może nie żyje?? :-p

Gość hejka SrejkA
hehe Nie wiem.Może powinnam?:P Znajomośc była ok do czasu pamiętnej soboty:) Też sie zastanawiałam czy jest ok,w końcu to "motocyklista":)...

Gość rezolutnaBaranica
No właśnie zadzwoń!Albo napisz smsa "żyjesz"

Gość konkordek
Zadzwoń z innej karty ,zobacz czy odbierze i napisz nam co i jak :-)

Gość hejka SrejkA
Dziś wpadła do mnie koleżanka i pytała o niego.Wiec mówie co i jak... Stwierdziłam,ze jak zwykle jestem świrnięta,bo przecież korona by mi z głowy nie spadła jakbym zadzwoniła:O Zasugerowała przy okazji kilka opcji w sobotę poznał pannę i nie chce mu się już kontaktować zgubił telefon miał wypadek Powiedziała,ze ona stawia na telefon