Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jigjgjgk

Do kobiet, które mają facetów: czy Wasi faceci to Wasze ideały, Wasze typy?

Polecane posty

Gość jigjgjgk

Tacy, o których zawsze marzyłyście, czy jednak nie? Bo mój typ faceta to np. wysoki brunet, a w tej chwili jestem z średnim blondynem. Jak to u Was jest?

Gość jijdifkdsf
tak

Gość jigjgjgk
A są tu kobietki, które mają tak jak u mnie np. że ich ideałem faceta jest brunet np. a mają blondyna czy na odwrót?

Gość to ja sie wypowiem w imieniu
mojej mamy :-) zawsze jej się podobali wysocy blondyni (typ Roberta Redforda) a mój tato ma niecałe 170 cm i kruczoczarne włosy :-P

Gość germanistka86
ja w tej chwili faceta nie mam, ale zawsze podobali mi się bruneci o ciemnych oczach i jasnej skórze, a zawsze byłam z szatynem o niebieskich oczach i ciemnej skórze.

Ja mam męża który kompletnie mi sie nie podoba. Jest niskim blondynem i ma kszywą glowe hehehe....ale kocham go i mamy ślicznego synka

Tak, maż jest dla mnie ideałem w zasadzie w każdym tego słowa znaczeniu. Nie lubię blondynów. Mój mąż ma czarne włosy, ciemno brązowe oczy i ciemną karnację. I do tego jest wyższy o 20 cm ode mnie :) O jego idealnym charakterze już nie wspomnę :)

Gość jigjgjgk
aleosochosi - Nie podoba Ci się? A pociąga Cię fizycznie?

Gość *minerva*
nie@!!!!!

Zawsze podobali mi się dobrze zbudowani bruneci o ciemnej karnacji. Mój facet jest blondynem z niebieskimi oczami o jasnej cerze i sylwetce typu bear :) Jesteśmy razem 6 lat (mija nam w sierpniu).

Gość rolka papy
obojetnie jaki facet by nie był to dla takich kafetryjnych troli zawsze będzie ideałem z samego faktu ,ze sie taki znalazł :-D:-D

Gość i98i
taaak kafeterianki ciesza miche ze w ogole kogos maja :D

Gość bumboksik
"taaak kafeterianki ciesza miche ze w ogole kogos maja" true true

ja też zawsze marzyłam o wysokim brunecie, a jest blondyn mojego wzrostu - mój nowy typ :D

Gość GHAH spudthedestroyer 666
Kobiety kochają pieniądze, a nie troll'ów! WTWT! - FUCK THE WORK TODAY! JWWD! - JEBAĆ WSZYSTKICH W DUPY! I am the last priest on this sick planet earth! No alcohol! No drugs! No condoms! No pills! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy?

Gość nie ma ideałów i moj też nim
nie jest fizycznie: nie jest brunetem :P osobowościowo: mam mnóstwo wad i przywar, strasznie mnie denerwuje ... ale mimo to go kocham i nie zamieniłabym go na żaden chory ideał, który kiedyś sobie stworzyłam w głowie🖐️

Gość kicikicijajadzadza
Z charakteru ideał, z wyglądu już nie... tzn, jakby był wyższy tak o 10 cm to byłby ideał

Gość rolka papy
tak kobiety kochają pieniądze,ale jak nie ma szans na pięniądze to kochaja trollów:-D

Moim ideałem jest ciemnooki, wysoki brunet z bladą cerą (w sumie ja też tak wyglądam) a mam zielonookiego, wysokiego szatyna już od siedmiu lat :). Ideały ideałami ale miłość raczej nie wybiera.

A jeśli chodzi o charakter to wolę raczej poważnych i inteligentnych i w sumie wszyscy moi faceci tacy byli jeśli chodzi o charakter. Z wyglądem to różnie bywało.

Kurczę, czy zawsze ideałem kobiety musi być wysoki brunet? :D Ciekawe, dlaczego tak się dzieje...

:) kocham go i podoba mi się bardzo, nie miałam ideałów, preferencji... najważniejszy jest charakter:) moja mama: zawsze chciała murzyna:D podobali się jej, na jej uczelni studiowali, ale mój ojciec był polakiem .. lubiła przystojnych a był przeciętny ..

Gość Laura2233e
nie. mimo ,ze nie jest brzydkim facetem tylko takim przecietnym to nie jest moj wymarzony ideał

Gość Laura2233e
a moj ideał to sczupły blondyn ,ale nie świnski tylko taki ciemny blondyn , przystojny z twarzy , o troche chłopiecej urodzie , wysoki i szczupły ( ale nie przesadnie tylko z wyrzezbiona sylwetka). nie lalus ,ale tez nie zaniedbany .ubierajacy sie modne w fajne ciuchy

Gość rolka papy
dlatego, że jesteście głupimi ci­pami :D

Gość nieeeeeeee
OGROMNE NIE! Maz jest przeciewienstwem mojego idealu z mlodosci, czasem mysle o moich bylych ktorzy moim zdaniem byli 'idealami' tymczasem z nimi nie wyszlo a z mezem jestem...

Gość baba za kierownica 24
moj jest idealem z wygladu, po prawie 4 latach dalej mnie strasznie pociaga