Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienka na wesele

dziewczyny proszę o radę, która sukienka ładniejsza?

Polecane posty

Gość sukienka na wesele

niedługo będę świadkową na ślubie koleżanki i ona chce, żebym miała jasną sukienkę, razem wybrałyśmy dwie, ale nie mogę się zdecydować, która jest fajniejsza, proszę o opinie:) http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012-s/244392/888565/SREBRNA%2BKLOSZOWANA%2BSUKIENKA http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012-s/244392/827200/SUKIENKA%2BZ%2BPODWOJNEJ%2BTKANINY%2BI%2BKORONKI

Gość dzesia
ładne sukieneczki, z klasą jestem przyzwyczajona że tu na forum kupują badziewie kiczowate z allegro , z cekinami, falbankami i z bazaru

z klasa to by bylo cos dluzszego do kolan przynajmniej a nie takie mini za posladki. bardzo ladna ta szara ale moim zdaniem na wesele wogole sie nie nadaje, ta biala ma beznadziejny kroj za to, wyglada bardzo nieksztaltnie..

Gość kurcze... obydwie są ładne
ale ja bym chyba wybrała dwójeczkę z minimalną przewagą

na wesele to ta druga :) pierwsza fajna, ale mało "wieczorowa". chociaż pamiętaj o niepisanej zasadzie, że na wesele nie powinno zakładać całych białych strojów - bo ten kolor jest zarezerwowany dla panny młodej... więc może coś jeszcze poszukasz?

Gość sukienka na wesele
panna młoda sama ze mną wybrała te sukienki, więc o to się akurat nie martwię, a jeśli chodzi o długość to jestem dosyć niska a te modelki na zdjęciach wysokie, więc na mnie te sukienki są takie własnie tuż przed kolano a nie takie krotkie jak na tych modelkach:)

Gość sukienka na wesele
też się wahałam z tym kolorem, ale ona sama powiedziała, że taka jasna jej się podoba, jej sukienka jest w zupełnie innym stylu z koronki, więc nie będzie się zlewać:)

Gość sukienka na wesele
plenerowa żona a dlaczego nie nadaje się na wesele? (oczywiscie z zalozeniem, ze przy moim wzroscie sięga mi przed kolano)

Gość sukienka na wesele
jennifer wiem, że nie ma takiej rzeczy, która podobałaby się wszystkim:) chodzi mi opinie, która z tych dwóch jest ładniejsza

Gość Hanga
sukienki są przepiękne , nie słuchaj tych męzatek, pewnie wolą kieckę z cyckami na wierzchu i sraką widoczną niech spadają są eleganckie i stosowne do uroczystości w kosciele

Gość do Hanga
jakaś ty miła przyjaciółka. A jak się pięknie wyrażasz :)

Gość sukienka na wesele
Hanga dzięki, ale która ładniejsza?:)

Gość sukienka na wesele
no to chyba mam zwycięzcę:) dzięki za rady:)

Gość ŚLICZNA RUDA
nr 2 zdecydowanie ładniejsza jeżeli jesteś drobną kobietką spawdź czy długośc "do kolan" jest dla Ciebie dobra - możesz wyglądać niekorzystnie baw się dobrze :)