Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna30tka33

Po jakim czasie anal przestaje boleć?

Polecane posty

Gość fajna30tka33

Hej - mam dużą motywację żeby uprawiać seks analny. Jednak obecnie sprawia mi to spory ból. Jeśli włożę coś sobie większego od palca to mnie boli. Podobno po jakimś czasie pupa się przyzwyczaja do większych przedmiotów. Po jakim czasie będę mogła codziennie współżyć analnie bez bólu? Ćwiczę palcami codziennie po 5 minut - wkładam sobie 2 palce i nimi ruszam.

Gość wtedy kiedy będziesz się
załatwiać nie czując tego, bo zwieracze puszczą :(

Gość oper4
bo ale po co kobieto ? od czego masz cipkę ? gdyby dupa służyła do tego to niczego nie musiałabyś rozciągać, nawilżać i jeszcze chuj wie co robić 🖐️

Gość a ja inne pytanko z ciekawości
czy sperma przy seksie analnym idzie trafia jelitami do żołądka?

Gość lauramag
fajna30tka33-jesteś?

Gość oper4
nie, sperma działa jak lewatyw. nigdzie nie podróżuje :D

Gość fajna30tka33
po to mi to aby poszerzyć swoją ofertę bo jestem prostytutką, i klienci nie będą mnie godzinami przygotowywać do anala tylko będą oczekiwać szybkiego stosunku bo w końcu płacą za godzinę. Macie jakieś sprawdzone sposoby? PS. Według mnie rozciągnięte i elastyczne mięśnie są bardziej przydatne niż zapuszczone dlatego wydaje mi się, że historie o nie trzymaniu kupy są wymyślone przez dewotki które bały się ćwiczyć do takiego rodzaju seksu bo wiem że jak już się jest elastyczną to nie boli.

Gość jidcjidjc
wkładaj sobie korek analny podczas dnia i wykonuj z nim normalne prace domowe

Gość Pattisson
tak gdzieś... około nowego wieku emerytalnego

Gość wazne_pytanie_ba
Czy jak ktoś umie zrobić szpagat to później nie trzyma nóg razem i mu się one rozjeżdżają na boki? Czy jak ktoś umie robić szpagat to na starość będzie musiał sobie kajdanki na nogi zakładać żeby mu się nie rozjeżdżały na boki?

Gość ścięgna to nie zwieracz
ale dla ciebie to nie do pojęcia

Gość Zwieracz odbytu to bardzo siln
Zwieracz odbytu to bardzo silny mięsień - jak ćwiczysz szpagat to rozciągasz mięśnie i ścięgna a nie same ścięgna

Gość konsekwencje3des
Konsekwencje seksu analnego Wiele osób uważa, że seks analny oznacza ryzyko pojawienia się w przyszłości hemoroidów. Rzeczywiście początkowe, nieumiejętne stosunki mogą wiązać się z niewielkimi krwawieniami. Sytuacja ta jednak występuje rzadko i mija przy kolejnych stosunkach. Ostatnie prace dowodzą, że seks analny to swoisty trening dla naczyń wokół odbytu. W licznej grupie kobiet uprawiających ten rodzaj seks po kilku latach stwierdzono mniej przypadków żylaków odbytu niż w grupie kochającej się klasycznie. Ten rodzaj seksu nie wpływa negatywnie także na trzymaniem stolca. Mięśnie odbytu są przystosowane zarówno do kurczenia się, jak i rozluźniania. Po zakończonym stosunku odbyt jest wprawdzie jeszcze przez chwilę „otwarty - mięsień jest rozluźniony, ale szybko przechodzi z powrotem do stanu napięcia. Kilkukrotne ćwiczenie w ciągu dnia napinania i rozluźniania mięśni odbytu (które można przecież wykonywać w trakcie codziennych czynności) bardzo usprawnia ten proces. Napinając mięśnie odbytu ćwiczymy przy okazji mięśnie dna miednicy, co ma znaczenie zarówno dla jakości stosunków seksualnych, trzymania moczu, jak i wpływa pozytywnie na przebieg porodu. Także uszkodzenie odbytu zdarza się bardzo, bardzo rzadko i tylko podczas stosunków „na siłę, gdy partnerka nie wyraża zgody lub jest bardzo spięta i zaciska mięsień zwieracza. Gdy podczas stosunku pojawia się ból, jest to po prostu znak, że należy go przerwać Reszta na stronie medycznej: http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/seks-analny-jak-sie-kochac-analnie_35164.html więc nie słuchajcie kryptogejów którzy się upierają że seks analny to samo zło.

Yhm,doopa została naturalnie stworzona do kopulacji...ciekawe,kiedy zaczniecie pakować w ucho albo do dziurek w nosie i progpagowac,jakie to NORMALNE :o

Gość Jodu wół
Niech sie teraz wypowie jakis kryptogej przeciwnik seksu analnego czy usta są przeznaczone do seksu? No chyba tez nie więc w czym macie problem?

Gość Uleglygość33
Dupa sama sie przyzwyczaja im czesciej sie d**e ruhasz wkladaj czesto i mocno trenuj to dupa sama bedzie juz gotowa ja mam d**e juiz rozciagnieta ze da trzy palce na sline chodza