Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskroniec

Drodzy Panowie nie płaćcie za Panie, bo to zły nawyk

Polecane posty

Gość patrasekk
jak ciezko okrecic sloik to mozna puknac wieczkiem o podloge, wtedy zazwyczaj puszcza:)

Gość CsaCsa
P.s. Lubię taki humor:D Piona:)

Gość patrasekk
pisalem serio:)

Gość patrasekk
pisalem serio:)

Gość CsaCsa
P.s. 2 Muszę spróbować, może niczego nie rozbiję:D Musisz to robić przy kobietach Kolego, wzbudzi u nich zdziwienie, śmiech, a takie emocje u kobiety więcej znaczą niż morze kasy:) Kobiety kochają emocje:P Kasa dla nich to sprawa biznesowa. Emocja to sprawy prowadzące do uczucia, a o uczucie kobiety Nam chodzi:)

Gość CsaCsa
P.s. 3 Na koniec już. Patrasekk nie słuchiaj tutaj banialuków i nie zamykaj się na kobiety, bo nie masz kasy. Nie rodź sobie z tego powodu żadnych kompleksów, bo kasą nie prztrzymasz kobiety. Skończy się kasa i Cię kopnie w tyłek. Jesteś wartościowym człowiekiem i to widać. Swoją wartość prezentuj. Pokocha Cię kobieta nie za coś (czytaj kasa) tylko pokocha Cię jakim jesteś:) Czego życzę:)

Gość patrasekk
no jak nie pierdykniesz z calej sily, to nie rozbijesz, wiec sie nie martw, sloja ciezko rozbic wbrew pozorom:) Ew mozna lekko podwazyc nozem, tylko mozna wygiac noz:) Z kasa nie mam klopotow bo poki co jej nie mam, ale studiuje na kierunku po ktorym jest pieniadz i to chyba w kazdym kraju na swiecie wiec poki co skupiam sie na nauce:)

Gość patrasekk
nie zamykam sie na kobiety z powodu kasy, mam wiele kolezanek, czasami nawet mnie ktos zaprosi i zaplaci mi za bilet czy cos innego, ale jak jest pogoda to lepiej wyjsc do lasu niz wydawac pieniadze za przedrozona kawe czy pizze jak mozna za te same pieniadze miec wiele innych ciekawych rzeczy

Gość jhuunjh
Dobrze, ze sobie poczytalam ten watek, juz wiem jakich facetow unikac:D:D:D pewnie sami single tu pisza, ktorzy nigdy nie byli w zwiayku, nie mowie o ff:D

Gość patrasekk
zwiazki sa przereklamowane:)

Gość jhuunjh
Kobiety zdobywa sie meskoscia, honorem, dobrym wychowanie, a nie skapstwem i egoizmem, ale co ty mozesz wiedziec o prawdziwych kobietach:D zabieraj sie za feministki;), chociaz takie tez nie lubia ciotowatych

Gość CsaCsa
Ja zaś widzę, że coraz mniej jest wyzyskiwaczek. Wiesz co jest śmieszne, że tak was łatwo poznać. Po jednym zachowaniu wiadome jakie macie intencję. A jak mężczyzna nie płaci to wiesz choć Tobie się nie to nie mieści w głowie mężczyźnie mogłaś się bardzo spodobać lub wcale. Dalej wszystko stoi pod znakiem zapytania. Omijać takie panny jak ta powyżej. Boją się ZMIAN:D DRŻĄ AŻ:D KASUNIA ULECI:D:D Czołem Normalnym:)

Gość patrasekk
lepsze feministki niz naciagaczki:)

Gość CsaCsa
Jeszcze jedno KOCHAM TEN SKOWYT I UJADANIE TAKICH PAŃ JAK TY:D:D Czołem już poważnie:D

Gość patrasekk
narka

Gość rekinkowa
Ja uważam że masz w 100% racje i jestem kobietą . Ja zawsze płacę za siebie , nawet wtedy kiedy facet mnie zaprasza na kawe ;)

Gość patrasekk
ludzie co wy ciagle z ta kawa? nie znacie innych rozrywek? Kofeina jest szkodliwa dla zdrowia

Gość CsaCsa
Jak ja kocham ten temat. Patrasekk kawa to tylko symbol:P Jak ulegniesz przy kawie to leci dalej. Kończy się na fundowaniu podróży za 2-3 tysiące i wzwyż, wiem po znajomych. Żeby było śmieszniej ja kawy nie pijam. Z kobietą wyjątkowo raz, dwa razy do roku. Prędzej biorę do lepszej herbaciarni. Wzywają obowiązki. Tak szkoda mi się rozstawać. Pozdro:)

Gość jhuunjh
Ojoj, ja sie ani razu nie uzalalam, stwierdzam fakt, to ty sie uzalasz:D mam chlopaka i nigdy nie mialam prolemow z kandydatami, ciagle sie kreca:D

Gość patrasekk
pozdro nie ulegne przy kawie, bo nie stac mnie na takie drogie kawy:)

Gość Ten przedwczorajszy
Nie nabawie sie zgagi, a obiad bedzie niepredko - na razie sie gotuje. CsaCsa - nie zgadzamy sie co do znaczenia slowa ZAPRASZAM, do reszty tak. Powtarzam - pisze tu nie tylko o zapraszaniu kobiety! Kogokolwiek zapraszasz - oferujesz ze zaplacisz. Czy zapraszasz znajomych? Kobieta z klasa, taktowni znajomi - zaproszeni zaplaca za siebie, zrewanzuja sie, zaprosza rowniez, przyniosa upominek. Sepy beda zerowac. Ale to mozna dosc latwo i szybko zweryfikowac. Jesli zapraszasz, ludzie oczekuja, ze zafundujesz, chyba, ze wyraznie dasz do zrozumienia, ze tego nie zrobisz. Tylko wtedy lepiej uzyc innych slow niz "zapraszam Cie". Jesli nie powiesz nic, oczywistym jest, ze zaplacisz. Akurat ten zwyczaj jest wciaz jeszcze zywy, w odroznieniu od innych.

Gość jhuunjh
Prawdziwe kobiety nie sa w twoim zasiegu, a na kase to ja nie narzekam:D tylko smiesza mnie tacy faceci jak ty:D

Gość CsaCsa
Ten przedwczorajszy zapraszam znajomych i za nich nie płacę, bo słownikowa definicja jak widzisz jest po mojej stronie. Mam prawo uznawać, że ten zwyczaj jest głupi i niesprawiedliwy. Ja za nim nie podążam. Zapraszam oznacza chęć spotkania, podanie miejsca, a nie fundowanie. Ludzi jak Wy się umawiacie:D MATERIALIZM:D Nie przeczę, że jhuunjh masz adoratorów. Łatwo CIę podejść. Prosta taktyka na portfel:D:D:D Pewnie jutro tu zajrzę:)

Gość patrasekk
jest tez na szczescie duzo dziewczyn ktore nie robia problemu za zaplaceniem za siebie czy nawet z zaplaceniem za faceta jak on nie ma wiec nie wiem po co sie klocimy w ogole:)

Gość jhuunjh
Jakbym leciala na portfel, to juy dawno poszukalabym sponsora, jaki ty jestes ograniczony, skapy i niewychowany:o

Gość Ten przedwczorajszy
A ja zapraszam i place - i oni zapraszaja i placa. Nikt nie jest pokrzywdzony :) nikt nikogo nie wykorzystuje. W czym problem?

Gość patrasekk
ja preferuje takie randki ktore nic nie kosztuja i tez nie widze problemu:) mozna pojsc nad jezioro sie wykapac:)

Gość patrasekk
tzn. preferowalem, bo jak juz napisalem wyzej - zrezygnowalem z kobiet i zwiazkow:)

Gość CsaCsa
Patrassek jeszcze ta rada na koniec - bądź niezależny finansowo i zawsze się rewanżuj by Ci nigdy nikt nie wytchnął, że zerujesz. Lepiej mieć własny portfel:) Panowie i taka jeszcze jedna paradoksalna rada, jak chcecie się tylko dobrać do majtek dziewczyny to powiedźcie to wprost ostro i zacznijcie działać, wcześniej tylko zróbcie atmosferę by nie dostać po pysku i na osobności to róbcie, bo jak skopiecie dziewczynie opinię to po Was. Nie chcę być w Waszej skórze. Po spędzeniu upojnego wieczoru żadnego chwalenia się nikomu, ale to nikomu. Bez prostactwa, że ją zaliczyłem i wtedy będziecie mieli miłe wspomnienia:P Kobiety kochają drapieżną szczerość. Należy wyczuć pannę i moment. POzdro. Do juterka:)

Gość patrasekk
nie zeruje, napisalem ze wole randki niefinansowe, ale jak laska sie uprze to nie chce jej zobic przykrosci