Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy brzydalek

ladni nie maja pojecia

Polecane posty

Gość Tereferere
Oczywiście, że tak! Prostytutka droższa... I tylko na raz, a lalka na kilka lat ;P

Gość Tereferere
Zuzanno Amelio- cini minis t o taka niższa

Gość bhibi
piekni inaczej prowadza dyskusje?

Gość to tylko pokazuje jak
Ale prostytutka się rusza! Na blacharę i tak by musieli wydać sporo a umiejętności nie były by gwarantowane.

a co, w dyskusji obowiązują jakieś standardy dot. wyglądu? jak mam poniżej 165 to nie mogę się wypowiadać?:D

Gość Zuzanna Amelia & 30
19:22 [zgłoś do usunięcia] Tereferere Zuzanno Amelio- cini minis t o taka niższa Nizsza - to wzrost. Ja pytalam o fidure.

Gość Tereferere
Rusza się? A po co ma się ruszać? Dla takiego to dziewczyna jest po to, aby ją wyruchać :/ bhibi, bo ty to na pewno piękność... SKROMNA piękność.

Gość bhibi
to tylko pokazuje jak a co, w dyskusji obowiązują jakieś standardy dot. wyglądu? jak mam poniżej 165 to nie mogę się wypowiadać? no w sumie nie, ale akurat w tym temacie będzie to rzutować na twoje wypowiedzi. PS: serio taki niski jesteś?

Gość Tereferere
Zuzanno- pewno malutka pod każdym względem

Gość bhibi
Tereferere bhibi, bo ty to na pewno piękność... SKROMNA piękność. kiedyś byłam brzydka, więc mam podwójny ogląd na kwestię piękna

Gość Tereferere
A teraz wypiękniałaś?

Gość bhibi
Tereferere A teraz wypiękniałaś? wypiękniałam jakieś 3 lata temu. wcześniej byłam pasztetem :/ swoją drogą, pełno dziwacznych par (w sensie piękny z brzydką itp). także jeśli nie jesteście urodziwi, to nie przekreśla waszych szans na znalezienie kogoś

Ja przepraszam, ale transsekualistą nie jestem, więc odmieniam czasowniki zgodnie z zawartością moich majtek. Więc myślałam, ze to jasne iż jestem kobietą. "Rusza się? A po co ma się ruszać? Dla takiego to dziewczyna jest po to, aby ją wyruchać :/ " No tu w dyskusji ruszanie się było argumentem:P

Taki z Ciebie jest koneser płatnego seksu, Frodo?

wszędzie konkurencja i kryzys

Autorze myślisz, że wszyscy ładni "chodzą po dywanie z kwiatów" ? Jeśli tak, to bardzo się mylisz. To są tacy sami ludzie, którzy muszą uczyć się , pracować, nie zawsze jest im łatwo, mają też problemy itd.

Gość bubba b.
kolejny temat z dopy :o oczywiście że ładni mają łatwiej w wielu aspektach życia, tak samo jak inteligentni mają łatwiej od tępych, zdrowi od chorowitych. I co z tego? Przecież wiadomo to od tysiącleci.

każdy ma swoje zasady. Trzeba żyć tak,aby codziennie móc na siebie patrzeć w lustrze i mieć czyste sumienie. Nie chcę być niczyją utrzymanką, umiem sama na siebie zarobić. Aby mieć czyste sumienie muszę sama pracować.

to nie jest mój wybór. Nie potrafiłabym nie pracować, żeby ktoś mnie utrzymywał. Czy pracują tylko brzydkie dziewczyny/kobiety?