Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytałka

czy któraś z Was kupowała już dietę w internecie?

Polecane posty

Gość Zapytałka

Hej, mam dylemat, bo w miejscowości w jakiej mieszkam nie ma dietetyka, próbowałam odchudzać się na własną rękę, ale zawsze sił starczało mi na tydzień góra dwa i nici z tego były. chciałam kupić dietę na jednym z serwisów, tutaj link (mam nadzieje, że można wrzucać linki, to chyba nie jest konkurencyjny serwis): potreningu.pl/plany Na gruponie jest fajna promocja, 39zł za 6mc diety nie wiem tylko czy takie coś w ogóle się sprawdza, opinii praktycznie nie ma, czy może lepiej dopłacić i wybrać się (70km) do najbliższego dietetyka... Pozdrawiam Kasia

Gość Ginger16
po co ci dieta? mniej jedz i sie ruszaj ja tez chcialam diete ale mi dziewczyny wytlumaczyly jaka glupiutka tlusta swinka jestem

Gość summergirl
ja bym kupila ale nie mam pieniazkow

Gość Zapytałka
Ginger 16 - metodą jedz mniej już się odchudzałam, ale ze średnim skutkiem. Poczytałam trochę ostatnio o odchudzaniu i wiem już, że nie tylko to ile jem ale także to co jem ma znaczenie. Poza tym nie chcę się nabawić jakiś niedoborów, miałam już anemię przez swoje odchudzanie. Cóż, nikt nie stosował... trudno, może zaeksperymentuję i dam znać jak z efektywnością...

OK, kupiłam kupon na na dietę na gruponie. Zaraz wykupię dietę. Myślicie, że powinnam założyć tutaj nowy temat i wpisywać moje efekty?

Hej, na razie od tygodnia stosuję dietę i śmiało mogę polecić, zwłaszcza że nie nastawiałam się na zbyt wiele, a tu i posiłki są na prawdę smaczne i można męczyć dietetyka pytaniami, a on n a wszystkie odpowiada. ;-)) Teraz mam trochę urwanie głowy z pracą i dietą, ale od przyszłego tygodnia może zdawać będę relację na bieżąco. Jakby któraś z was się wahała - to w tej cenie nie ma się nad czym zastanawiać.

Gość Ostra siostra ksiedza rydzyka
Ja!

Gość gość
Jak któraś z was próbowała diet z internetu to nie dziwię się że ciężko jest wytrwać w odchudzaniu bo te diety są mało efektywne i niezjadliwe. Jeżeli zaś wypróbujecie metody której trzymam się od ponad roku to gwarantuję że nie wrócicie do poprzedniego trybu życia. Zapisałam się na siłownię w Saturn Fitness na Targówku i od koleżanek trenerek biorę informację jak się zdrowo odżywiać. Zdrowy tryb życia i dobieranie jedzenia z głową dają tyle dobrego że nie opisze tego więc żeby się dowiedzieć musicie spróbować :)