Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fumine

Jakie kosmetyki na taki trądzik ? (zdjęcie)

Polecane posty

Gość fumine

Otóż mam trądzik od jakiś 2 lat. Teraz mam prawie 16 lat i nadal D: Byłam u dermatologa, przepisał mi skinoren, który mi bardzo pomógł, niestety i tak mnie wysypuje, chociaż nie tak często. Największy problem mam z policzkami, gdzie z małych grudek, robią mi się takie podskórne, bolące pryszcze. Chociaż grudek i tak mam już coraz mniej. Miałyście kiedyś taki problem? Jakieś punktowe maście by mi pomogły? I jakich mogę używać jeszcze kosmetyków razem ze skinorenem lub acne derm? ZDJĘCIE:http://img32.imageshack.us/img32/9522/77583601.jpg Mam bardzo czerwone ślady po pryszczach, skinoren dobrze z nimi walczy, chociaż wiem , że muszę czekać. Jeżeli chodzi o czoło to nie jest źle, mam tylko 3 małe pryszcze, ale ten JEDEN POLIK to masakra jakaś D:

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Zmiana diety, koniecznie.

Gość Doktor B
TRĄDZIK Wywołują go węgorki, nicienie i glisty oraz bakterie odżywiające się produktami gruczołów łojowych. Innym sprawcą jest włosień trichinella. By pozbyć się trądziku na stale należy oczyścić z patogenów narządy i krew (by nie dochodziło do infekcji). http://www.skuteczne-leczenie.pl/radamir_zapper_choroby.html

Gość perdida
masz 16 lat dopiero ja mam 23 i dalej to gowno juz od chyba 10 lat, mam juz dosc

Gość sensseesii
Idź do lekarza po retinoidy (Differin, Retin-A).

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
ttaaaa retionidy :-o I se kurna smaruj ryja, a jedz syf dalej. Ludzie czy wy nie rozumiecie, że skóra wydala cały syf który pochłaniacie ? tak się człowiek oczyszcza z tego co zjad. Jestescie w stanie smarować się moczem, a nie jestescie w stanie zmienic diety, tragedia :/

Gość pusrens
wez nie pierdol glupot to dziwne ze niektorzy wpierdalaja same syfy i maja gladkie buzki jak dupa niemowlaka a inni sa na jakis dietach itp a ryj i tak parchaty

Gość inesines666
Ja też stosuję kosmetyki na bazie produktów naturalnych, ale z Melaleuca. Mają tam całą linię specyfików przeciwtrądzikowych. Mnie pomogło, aż byłam zdziwiona.