Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojtma ojtam

ulubione bajki 2 latkow

Polecane posty

Gość ojtma ojtam

podpowiedzcie coś

Gość muffins_
tomek i przyjciele dobranocny ogrod teletubisie przytulaczki

traktor tom świat małej księżniczki sąsiedzi mały, czerwony traktorek bob budowniczy ciekawski george marta mówi

jak miał 2 latka to lubił: traktor tom mały czerwony traktorek (w wersji niemieckiej :P innej nie trawił) domisie

Gość happy tree
friends

Gość mama trzy latkaaa
uwielbiał elmo, niedzwiedz w wilekim niebieskim domu,świat małego ludwika, traktor tom, truskawkowe ciastko, świnka peppa

Gość moj prawie 2 latek
moj synek uwielbia domisie ,krecika, reksia i pszczolke maje. najbardziej domisie :)

Gość mmama27
serio lubią domisie?? jeju one są straszne - już chyba wszystko jest lepsze od nich

Gość kasia!!!!!!!;.
Krecik Olinek okrąglinek Reksio Stacyjkowo Noddy Mały czerwony traktorek Pingu Strażak Sam Rajdek

Gość mama1976.
mój 2 latek uwielbia: - Miś Uszatek -Domisie -Elmo -Kubuś Puchatek

Gość cciaaaachhoo po byku:P
a moja dwulatka lubi dudusia wesołka boba budowniczego i jarmies(gwiazdki) tylko to na JimJam cyfrowego polsatu ale lubi tez jak jej opowiadam i popieram ta forme;)

Tomek i przyjaciele świat małego Ludwiczka Piotruś Pan (Disneya z 1953, ze starym dubbingiem) i zawsze i wszędzie pierwsza część Shreka :) - cała rodzina już zna na pamięć...

Teletubisie Klub Myszki Miki Bob Budowniczy Gumisie Ul Auta Reksio Noddy

Gość czytam bo lubię
Kobiet czemu puszczacie Teletubisie? Przecież one cofają dzieci, uwsteczniająca, same posłuchajcie, one nie mowią, jak one się zachowują. Jest mnóstwo innych bajek.

Gość mumineeek
Ciekawski George Tomek i przyjaciele Marta mówi Spognebob Dora Gupiki

mój mały 2 latek najbardziej lubi ciekawskiego Georga, dino-pociąg, strażaka Sama, truskawkowe ciastko, Pingwinek Popolo i to tyle :) Pozdrawiam wszystkie mamy 2 latków :)

Gość jsnaj
Raa raa mały hałaśliwy lew. Ciekawski George Marta mówi Mama Mirabell

Gość moj prawie 2 latek
oj no moj lubi domisie. lubi je bo one spiewaja opowiadaja wierszyki ktore on zna np na straganie, spozniony slowik itd spiewaja np piosenke umyjemy brudne lapki i jak my myjemy swoje rece to mu spiewam i chetnie sam myje wtedy rece :) albo spiewaja piosenki fasole jak witaminy itd. mysle zeon je lubi dlatego ze odnajduje w wielu odcinkach wlasnie te wierszyki i piosenki ktore zna z czytania i spiewania i tak mu one pasuja :) a znowu krecika tez lubi bo ma kilka ksiazeczek o kreciku i jak tylko go widzi na ekranie to idzie do swojego pokju szuka tych ksiazeczke i pokazuje ze tez ma swojego krecika :)

Gość moj prawie 2 latek
aha i ja nie mam kanalow w tv jak mini mini i inne tylko na kompie ogladac by mogl boba budowniczego i inne bajki stamtad i moze dlatego go nie ciagnie do innych bajek chociaz czasmia mu wlacze np boba to nie chce ogladac on wogole malo bajek oglada woli jak sie mu czyta albo lubi sluchac e-booków

Briana już te krótkie bajki nie interesują- woli toy story, króla lwa, dinozaura, roszpunke- często chce oglądać jak wytresowac smoka ( sama lubię ta bajkę) Nie wiem czy to zbyt " pedagogiczne" ale tez nie tak ze siedzi cały dzień przed tv- generalnie 1 bajka dziennie z przerwami jak np gotuje czy sprzątam i nie mogę sie z nim bawić

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaa0
na pierwszym miejscu - Ciekawski George :) lubi też Stacyjkowo, Elmo, Truskawkowe Ciastko, Sam Sam, Dino Pociąg, Opowieści Mamy Mirabell

Akurat mam dwulatka i u nas: -Teletubisie -Waybaloo -Baranek Timmy -Dobranocny Ogród - Uki i Klub przyjaciół Myszki Miki

moj mlody lubi Tomka i przyjaciol.. ma fiola na tym punkcie.. ciuchy, buty, zabawki,ksiazki.. nawet chrupek z tomkiem na opakowaniu nie przepusci... jak tylko zobaczy gdzies wizerunek tomasa to on "musi" to miec... i tak poza tym to czasem oglada Boba, teletubisie i Pingu..

a mój długo unikał tv, teraz zakochal się w "luluś narysuj..." generalnie obejrzy co mu się puści ale niezbyt chce siedzieć przed tv za to jak leci luluś to może tak z godzinę :) poza tym lubi tez bajki jak przytulaczki, maczek i makowka, mio mao itp