Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nei rozumiem kompletnie

Jak te kobiety w filmach po przebudzeniu sie całują z facetami, mi cuchnie z ust

Polecane posty

Gość nei rozumiem kompletnie

Ja jak wstane rano to mam szkomarny niesmak w buzi i śmierdzi mi z nich bardzo, jak widze te filmy na których laski rano zaraz po obudzeniu sie całąują z facetem a nawet kochają to poprostu nie rozumiem????

Gość zakochana 93
ja sie całowałam z chłopakiem (nowopoznanym) po rybie, jajku i piwie:) i nie przeszkadzało ani mi ani jemu :)

Gość manio ciekawski=)
Nie wszystkim tak cuchnie, jak tobie :D Nadmienię także, że to jest film i ma być ładnie i romantycznie.

Gość Skania*
przeciez film to nie zycie. przed calowaniem na planie (wcale nie rano) pewnie szoruja jadaczke i cukierki mietowe ssą...

Gość nienawidze nieuków
ssaja kurwa a nie ssą

Gość wheidfhw
"Ja jak wstane rano to mam szkomarny niesmak w buzi i śmierdzi mi z nich bardzo," do dentysty marsz:O

Gość ja też nie rozumiem
z ust mi może nie cuchnie, ale mam okropne śpiochy w oczach i zawsze jestem rano obsmarkana.

Gość skasowana
tylko w filmach sie calują z raca i chodzą po domu na wysokich obcasach i cale ich zycie jest piekne i slodkie, a pizamki to mają takie ze ciężko odróżbnic czy to do spania czy na wizytę koktailową, ale zycie to nie je bajka

Gość iuykytvugtbou
ehh to tylko tak w filmie :D Ja mam wszystkie ząbki zdrowe, osad usuwany regularnie, nie pale fajek a mimo to rano w buzi mam niesmak i nie świeży oddech. Z Meżem dajemy sobie tylko zwykłe buziaczki a dopiero po umyciu zębów głębsze pocałunki :P

a ja mam tak podpuchniete oczy ze wygladam jakbym ich wogole nie miala;D a w filmach scena porannego przebudzenia odbywa sie w poludnie pewnie i nikt tam nie nocuje tylko po to zeby nagrac scene przebudzenia o brzasku....ze jnuz nie wspomne o tym ze te kobiety zawsze maja ladny makijaz i idealnie ulozone wlosy.... ciekawe ktora kobiet atak rano wyglada,bo ja tych gwiazd kina nie chcialabym zobaczyc rano bez makijazu

Gość tak to prawda
w telenowelach to kobiety po mieszkaniu zawsze w szpilkach chodzą, codziennie mają włosy takie loki prosto od fryzjera i codziennie mają na sobie inne ubranie. A jak kobieta np. rodzi to dziecko takie czyste jej z pomiędzy nóg wyjmują i takie wyrośnięte już co na oczy patrzy.