Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskroniec

Mężczyzno stawiaj warunki przed ślubem

Polecane posty

Gość . .........................
niestety jestem wierzaca katoliczka jełopie , jeszcze tego nie wyczytałeś ? Znowu mózg zapodziałes na bezdroznych polach ? Tylko taki dzieciak po 18 latach razem z matka może cię pozwać do sadu i to ona raczej bedzie miała wiekszy interes. Telenowela ? ja cały czas słyszę o takich przypadkach od znajomych albo że laska dała dziurawa prezerwatywę i facet z nią wpadł :D Nigdy nie wiesz jakie cwane sa kobiety gdy wyniuchają kasę a mojej złotej kury musze pilnować ;)

Biedna kura sobie nie zdaje sprawy, że baby moga nas oskubać z majatku ;)

Gość Antybaby Ala
Tak, tak takie cwaniary, że czekają o 18 lat i zrzekają się alimentów:D Faktycznie cwaniary. Jak mogłem nie u widzieć, że jesteś katoliczką. Przecież wy zawsze plujecie jadem, a gdzie miłość do bliźniego? Jak nie złorzeczycie to już miłujecie. Biedna ta wasza wiara.

Gość Antybaby Ala
Katoliczek nie znoszę, wolę ateistki, bo mają większą moralność w sobie. Katoliczki są obłudne i Ty to znowu pokazałaś.

Póki dzieciak się uczy, musisz na niego łozyć. Zreszta sad ci każe spłacić zaległe .. serio ? ile masz lat ? Czemu takich oczywistych rzeczy nie wiesz ;)

Gość Antybaby Ala
Znasz pojęcie przedawnienia w prawie?:P To sobie doczytaj:P

"Katoliczki są obłudne i Ty to znowu pokazałaś" No i slubu nie bedzie :D a juz przegladałam w internecie najodpowiedniejsze fasony sukien :D

Gość Antybaby Ala
Przykro mi, ale nie lubię obłudy, gdybyś wyznawała nauki Jezusa to byś inaczej się zachowywała, a przynajmniej starała:P

" Znasz pojęcie przedawnienia w prawie?" Nie ma czegoś takiego, jak przedawniona sprawa gdy dziecko dopiero sie dowiedziało że ojcem jesteś :D

" Przykro mi, ale nie lubię obłudy, gdybyś wyznawała nauki Jezusa to byś inaczej się zachowywała, a przynajmniej starała" Nie jestem świeta ani zakonnica bym tak się zachowywała. Jestem przede wszystkim człowiekiem ;) nie składałam ślubów zakonnych i nie mam zadnego obowiazku zachowywać się tak i tak ... Ateistce bys tego nie powiedział, jej wolno nie ? a katolicy jak świeci maja być .. porypało sie w głowie powiem ci nowinę : wszyscy jestesmy ludźmi :D

Gość Antybaby Ala
To Matka mogłaby mieć do mnie roszczenia, a nie dziecko, bo Ona na nie łożyła to raz, bo nie skierowała roszczenia przeciwko mnie. Dwa ono się przedawniło. Trzy mogłaby wystąpić o odszkodowanie i pierwsze pytanie sądu - Gdzie Pani była wcześniej? Do widzenia:P Dziecko by mogło do 24-26 r.ż. wymagać ode mnie alimentów, ale wcześniejszych bym nie musiał spłacać.

Gość Antybaby Ala
Ja Ci powiem nowinę, że ateiści są bardziej moralni od katoliczek i zachowują się lepiej od Ciebie, bo moralność uznają za swoją, a Ty moralnośc łączysz tylko z religią i bronisz się, że nie jesteś Bogiem. Dlatego wolę ateistki, bo one się lepiej zachowują, bo je gryzie sumienie. Ty się będziesz biczować w kościele, albo spowiadać przed klechą, co dla mnie jest nic niewarte.

No to Adieu mój niedoszły :D (reka)

Gość Antybaby Ala
Cóż masz powiedzieć obłudna katoliczko z moralnością za 5 zł. Panowie tak się testuję babki:P Nie dajcie się nabrać na wiarę i szantażowanie sekseM:)

Mogę się juz chwalic że miałam wirtualnego narzeczonego :D

Gość Antybaby Ala
Chwal się, bo mogłaś mieć fajne ciacho, tylko on Cię przejrzal:)

Oddaje cię w dobre ręce reszcie forumowiczek :)

Gość Antybaby Ala
Doprawdy dziękuję:)

Gość facet z klasaaa
up

Gość s5gteeedssssdeed3rwss
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra sprawia ze znowu mi sie chce.