Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskroniec

Mężczyzno stawiaj warunki przed ślubem

Polecane posty

Gość Antybaby Ala
Ja mieszkam pod Poznaniem. W sumie to 25 minut samochodem do miasta. Nie narzekam. Czasem z przedmieść komunikacją miejską dłużej dojeżdzają. W norze nie będę siedział i się kisił w bloku z czasów PRL. Fuuu, to bezguście. Po ślubie wierny do grobowej deski lub do Twojej zrady.

Gość Antybaby Ala
Ach ta kultura u kobiet? Prawdziwy babochłop, bo kobiety mówią ładnym językiem, giętkim. Myślała, że przyszpanuję swoją norą haha

Gość Antybaby Ala
Tym czekaniem do ślubu to pokazujesz takie wiejskie ideały:D

Gość . .........................
Mamy równouprawnienei o co ci chodzi ? Jetsem po prostu silna kobieta, której byś ie zdominował ;) Potulnych kur domowych multum. Ze ma się rozmawia a nie przewodzi, dyskutuje filozofuje i dochodzi wspólnie do logicznych wniosków. No ale prawdą jest tez że mam naturę dominujacą :D nie pisałam tego by ci zaimponować ;) To osttania rzecz o której bym myślała

Gość Antybaby Ala
I gdyby to był idealizm to pal sześć, ale ja już wiem, że ona sama nie wie dlaczego tak chcę. Po za tym gadasz po ślubie, a już Cię tam świerzbi ładnie:D

wiejskie ale moje ;)

"Po za tym gadasz po ślubie, a już Cię tam świerzbi ładnie " Serio ? nie wiedziałam ... ;)

Gość Antybaby Ala
Logicznych wniosków? haha Przeprowadzać się do nory zamiast zamieszkać w pięknym domu. Faktycznie przepływa przez ciebie potok rozumności. Ty lepiej zostań przy swojej emocjonalności jak większość kobiet, a logiczność zostaw mężczyznom, bo dla ciebie to hasło, a dla nowoczesnych kobiet idea. Ty jesteś za słaba...

"Po ślubie wierny do grobowej deski lub do Twojej zrady." A przed ślubem bedziesz zapładniał na lewo i prawo ? eee to tes DNA wykreślamy, zeby było sprawiedliwie ;) bo wtedy to nielogiczne ;)

"a co to ma wspolnego? kura domowa moze byc oczytana ." To szuakj takiej.. bo mi do niej daleko ;)

Gość Antybaby Ala
Czemu mam mieć kobietę i z ukochaną nie kopulować, bo ona ma swoje przekonania. Ja mam swoje. Ja jej do domu dziecka nie przyniosę, wiem co to antykoncepcja, a z resztą co się martwisz? Jak zawiodę to kopniesz w dupę, przecież jesteś silna. Chcesz do ślubu czekać to związek otwarty. Moje poglądy nie są gorsze od Twoich.

Gość Antybaby Ala
Do oczytanej kobiety to z pewnością... Jeszcze nie znałem takiej by chciała do ślubu czekać.

Gość Antybaby Ala
Migotka pracujesz?

"Przeprowadzać się do nory zamiast zamieszkać w pięknym domu. Faktycznie przepływa przez ciebie potok rozumności " Za wąsko patrzysz, dla mnie kobiety, moze byc problem ze znalezieniem pracy w innym miescie. Pozatym jestem mieszczuchem i nie lubię pracować w domu, zajmować sie ogrodem i te sprawy Ewentualnie poszłabym na ten warunek, gdbys sam wszytsko robił w ogrodzie, naprawiał a czemu ? bo ty chcesz tak mieszkać a nie ja ... wiec się tym zajmuj ja wybieram miasto :D

Gość orajts
............................... niektórzy... chyba Ci, co nie mają mieszkania, jacyś więźnie co dopiero wyszli z pierdla

"Chcesz do ślubu czekać to związek otwarty. Moje poglądy nie są gorsze od Twoich. " Za duzy tu rozdźwioek nie da rady, ale ejst jeszcze migotka.. uwódź uwódź póki okazja ;)

Gość Antybaby Ala
Pewnie, że sam bym się tym zajmował. Skoro nie lubisz to po co miałbym Cię zmuszać. Ja sobie pracuję w tygodniu w firmie, a w weekendy przebieram się i w polu w rytm muzyki:D Sąsiedzi na mnie patrzyli przez rok jak na wynalazek, a teraz sami przychodzą - fajne nuty.

Gość Antybaby Ala
Seksem nie będziesz mnie szantażować:D Nie mam 15-lat, aby działały na mnie takie tricki.

ee tam i tak się juz nie kwalifikujesz w jednym punkcie odpadasz na łeb i na szyję :D

Oczekuje wierności, gdy sam bedzie zdradzał .. hipokryta :D

Gość Antybaby Ala
Nie zdradzał, bo nie oferujesz mi spełnienia cielesnego. Po ślubie mówisz okey to i ja po ślubie mówię wierność. Czemu mam być przymuszony do Twojego dziewictwa i nie korzystać z seksu. Bo co? Bo Ty chcesz czekać? Okey, czekaj, poczekam z Tobą, ale na swój sposób, a nie jak frajerzy na moim miejscu lub idealiści (a tych to lubię, ale mi już dawno przeminął).

Gość Antybaby Ala
Po za tym związek otwarty, możesz iść w tango z innym tylko w Twoim wypadku to będzie wyglądało jak hipokryzja, bo to Ty, a nie ja szafuję hasłem czystości do ślubu. Ja jestem wierny swoim poglądom.

Gość Antybaby Ala
Po za tym nie zmuszam cię do seksu przed ślubem? Tego nie dostrzegasz?:d Najłatwiej tylko mrok, a niebrzask. Twój pogląd nie jest lepszy od mojego, ale ja Twój szanuję i Ty szanuj mój. To Ty jesteś hipokrytką, bo chcesz zmuszać innych do swoich poglądów, ja jestem otwarty.

To wykreślamy test DNA a wiesz czemu ? nie przyniesiesz mi dzieciaka to fakt , ale to nei znaczy że jakis nie zastuka do drzwi z wołaniem : jestem twoim synem :D Stawiasz sprawę z seksem na ostrzu noza ok, to jak nie bedziesz mi dawał zaspokojenia po slubie, bedę miała prawo cię zdrdzać. Ja tylko twoim tokiem idę a przed swoimi myslami nie bedziesz się chyba wzbraniał ? :D

Gość Antybaby Ala
Co się tak boisz testów DNA jak każda kobieta? Hehe syn zapuka do drzwi po 18 latach:D Takie bajki to w telenowelach dziewczyno. Nie znasz swojej płci, że od razu wołają o alimenty to nieelegancja Francja. Zatem nie ma żadnych szans na taki scenariusz. Skończ oglądać telenowele, bo to szkodzi. Haha po ślubie wierność to inna sprawa, kwestia przysięgi małzeńskiej, dla mnie to nie czcze słowa. Wcześniej to porozumienie, ale po ślubie to inna rzeczywistość. Po co Ty chcesz trzymać do ślubu skoro nie jesteś katoliczką, a idealizmu też nie dostrzegam. Za to gierki w szantażowanie seksem co ci słabo ze mną wychodzi. Na niemal wszystkich to działa, ale nie na mnie:D

Gość Antybaby Ala
A jak chcesz czystości to możemy polecieć po bandzie i białe małżeństwo:D Faceci sobie lepiej radzą z samozadowoleniem, więc luz. Sama przyjdziesz błagać:D

Gość Antybaby Ala
Zwłaszcza jak będziesz chciała zajść w ciążę, bo instynkt macierzyński Ci się wlączy. Wtedy to Ci macica oszaleję, a wtedy to będzie seks na moich warunkach:P Żadnych kompromisów ha ha jako zadośuczynienie. Widzisz na seksie nic nie ugrasz:D Nie wiem czemu goście są tacy słabi, na seksie Panowie bardziej zależy kobietom niż Nam. My możemy sobie czekać, ale one się złamią prędzej niż później.