Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskroniec

Mężczyzno stawiaj warunki przed ślubem

Polecane posty

ja bym dodała do tego wszystkiego zapis o tym, że jak facetowi przestanie stawać to on godzi się na rozwód z orzeczeniem o JEGO winie :classic_cool:

Gość Nazso
Mąż mógłby przynieść do domu dziecko i powiedzieć hej kochana żonko, to nasze dziecko, nie ufasz mi:P Powinnaś mi podziękować, bo zaoszczędziłem Ci 9 mc życia. Żona by go zabiła. Jednak większość i tak tego absurdu nie skuma i będzie kotwiczyć przy zaufaniu:D Nie podając definicji zaufania, albo uznając, że ono jest bezwzględne. Zatem można żonie przynieść dziecko i powiedzieć, że wspólne hahaha Nie ufasz mi?

Gość Nazso
Żab-x możesz, ale wzamian zapis, że przez całe małżeństwo seks conajmniej 1 raz w tygodniu przez 3 h jeśli mąż będzie miał ochotę.

tak, tak chłopczyku. bo żona to dziecko z kapusty przynosi.

Gość Nazso
GHAH Fire and Smog 666 FTWT! dobrze, że to mówisz na kobiecym forum, bo większość kobiet uważa, że każda powinna mieć dziecko i wywierają presję na tych wolnościowych.

Gość Nazso
Jakby z kapusty przynosiła to byłoby łatwiej:P Wiedziałbym czy moja odmiana i czy z mojego pola

Gość Nazso
Hehe nie zamierzam:P Jak to śpiewa Lady Punk ludzie są i nie będą nigdy lepsi:D Lubią utrudniać sobie życie i zawodzić nad sobą. Kobiety są w tym specjalistkami:D Reszta jest milczeniem:)

Gość Csacsa
Kobiety aż drżą ze strachu na takie warunki. One by tylko chciały rządzić i wymagać.

Gość Csacsa
A ja tu widzę sprawiedliwość roszczeń.

Gość Csacsa
Większość kobiet kocha swoich mężczyzn i planuje z nimi małżeństwo, ale jakby usłyszały takie warunki to by wielu kobietom miłość momentalnie przeszła. Taka jest wasza warunkowa miłość.

żab-x "ja bym dodała do tego wszystkiego zapis o tym, że jak facetowi przestanie stawać to on godzi się na rozwód z orzeczeniem o JEGO winie "-słowo na środę:D:D ja dałabym intercyzę jako pierwszą, a i kupujemy chałupę na spółę, nie bedziemy mieszkać w mojej:) a i każdy ma swoje auto, facet nie będzie wsadzał dupy do mojego:D

Gość Csacsa
TYlko nie strzelajcie sobie w stopę, bo to większość kobiet nie może po ciąży uprawiać seksu przez kilka mc. Zatem skończyłem wasze chojrakowanie o seksie nim na dobre zaczęłyście.

Gość Csacsa
I z takim waszym głupim zapisem po ciąży byście zostawały same na własne życzenie. Tak jest jak się nie pomyśli tylko wali frazesami.

Gość Csacsa
Nawet nie sposób pominąć faktu, że problemy z potencją mogą się pojawić dopiero po 50 na ogół przypadków wcześniej kobiety dopada menopauza i brak ochoty na seks. Zaś rodzą kobiety koło 30 i te kilka mc po porodzie mężczyzna musi wytrzymać bez seksu, czasem nawet rok.

Gość Csacsa
Tak się kończy z kobiecą demagogią.

Gość pale_shelter
Obudźcie się panowie !!! Testy na ojcostwo DNA przecież można zrobić na podstawie włoska czy wymazu ze śliny- chyba nietrudno zdobyć te rekwizyty od "własnego" dziecka? I każdy do cholery ma moralny obowiązek zrobić taki teścik po każdym dziecku (oczywiście bez wiedzy żony bo by się rozjuszyła). Kto myśli inaczej ten ma poroże jak stąd do Chicago.

Gość Csacsa
Pale_shelter masz rację, bo szkoda burzyć spokoju ogniska domowego testami dna. Faktycznie reagują z furią. Mówią o braku zaufania choć to z zaufaniem nic nie ma wspólnego. Zatem trzeba robić po kryjomu i tym sposobem niszczyć zaufanie i szczerość w stosunku do żony, bo inaczej wojna domowa i fochy. Wybiera się mniejsze zło. TO WINA KOBIET i ICH URAŻONEGO EGO.

Gość Csacsa
KOBIETA NIGDY NIEŚWIADOMIE NIE WYCHOWUJE SWOJEGO DZIECKA (z wyjątkiem podmiany na porodówce bardzo bardzo rzadkej.) Mężczyzna nie przyniesie Wam dziecka do domu i nie powie, że to wasze. A ze zdradą to ma wbrew pozorom mało wspólnego, bo pozytywny test na ojcostwo oznacza tylko, że dziecko jest moje, a żona mogła mnie zdfradzić z tabunami mężczyzn, ale nie wpadła. One jednak tego nie pojmują. LICZY SIĘICH URAŻONE EGO:D

Gość pale_shelter
Kobieta zawsze wpadnie w furię bo: - jak dziecko jest twoje, to pomyśli że jej nie ufasz - jak rżnęła się z cała ligą piłkarską, to agresją spróbuje wybić pomysł testu z głowy, żeby nie zostać na lodzie- z dzieckiem i bez sponsora Dlatego róbcie to ukradkiem. Przecież do testu nawet nie potrzeba przychodzić z dzieckiem! Bierzemy co trzeba i wio do kliniki. Ja na pewno tak zrobię i wszystkim tak samo radzę. Podobno Co czwarty facet wychowuje cudze dziecko, myśląc że to jego :D to jest dopiero żal.pl

Gość Csacsa
*NIESWOJEGO Niestety muszę się zgodzić z przedmówcą. Nie rozumieją, że tu chodzi o sprawiedliwość, równouprawnienie. One widzą tylko równouprawnienie jeśli dotyczy ich. KOBIETA NIGDY NIEŚWIADOMIE NIE WYCHOWUJE NIESWOJEGO DZIECKA ( z wyjątkiem błędu na porodówce.) Czemu zatem mężczyzna musi być zdany na niewiedzę skoro mamy postęp naukowy, który wyrównuje wiedzę kobiety daną od matki natury. OTÓZ URAŻONE EGO. Tylko testy dna wykonane ukradkiem nie są uznawane przez sąd, ale jak coś to skierowanie do sądu o zaprzeczenie ojcostwa jak wyjdą negatywne i POWÓDZTWO O ODSZKODOWANIE ZA STRATY MORALNE I CHĘĆ OSZUKANIA.

Gość pale_shelter
z toba nawet przy 100 warunkach nikt sie nie ożeni, wiec nie wtrącaj się w temat który nie dotyczy ciebie bezpośrednio

Gość Csacsa
One myślą, że będą się nad nami nadal znęcać psychicznie wiercąc dziurę o ślubie i dzieciach bez żadnych warunków. Ten czas przed ślubem i jej chęć małżeństwa to najlepszy moment na stawienie warunków. Po ślubie KONIEC. Przecież jak widzisz taką co ma pstro w głowie, nie macie mieszkania wspólnego, a ona chcę trójkę dzieci to się z taką nawet szkoda żenić choćby wyglądała jak Pamela Anderson w najlepszych swoich latach.

Gość pale_shelter
polecam książkę "Hieny, Modliszki, Czarne Wdowy" - to powinna być obowiązkowa lektura dla każdego narzeczonego. Narzeczony powinien z tej książki zdać test , żeby zostać dopuszczonym do małżeństwa.

Gość Csacsa
Dziękuję Ci za pozycję. Kobiety czytają Dlaczego mężczyźni wolą zołzy? Lepiej zobaczyć co one tam takiego wyczytały:P

Gość pale_shelter
książka, którą poleciłem mogłaby się nazywać "Jak rozpoznać zołzę i uciec gdzie pieprz rośnie" :D

Gość Csacsa
Dobre, dobre. Przeczytam obowiązkowo. Później tabuny mężczyzn uciekają z domu po ślubie choćby nawet biorąc dwa etaty by być z dala od takiej kobiety. Po za tym kobiety non-stop zrzędzą w większości przypadków i porównują Nas do innych. Non-stop wywierają presję i to jeden z powodów dlaczego żyjemy krócej. Je mało kto wnerwia, po za tym one kochają emocje - dobre, złe nieważne, najlepiej by były na przemian. My kochamy spokój - piwko, kumple, pobieganie dla uciechy itd.