Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaskroniec

Mężczyzno stawiaj warunki przed ślubem

Polecane posty

Gość AjćAjć
Po za tym myślisz, że dlaczego się do Ciebie ustosunkowuje w ogóle:P Podnosisz cały ten arcyważny temat:D Dziękuję:P

Gość AjćAjć
Ty w sklepie jak Cię poproszą na bramce o sprawdzenie torby robisz rumor. Ja z uśmiechem dziękuję za sprawdzenie:D Nie mam nic do ukrycia, więc nie boję się dowodzić własnej uczciwości. SPRÓBUJ TO SKUMAĆ:D

Gość Nie żeń się po
Hahahahahaha,dowodz sobie, i tak domyślam się z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością kim jesteś,prawdopodobieństwo pomyłki co do moich przypuszczeń jest takie w teście DNA

Gość AjćAjć
Twoja bystrość jest tak niska jak procentowy błąd podczas testów dna:D Ktoś komu nie przejdzie nawet przez myśl rozwód, wrobienie w dziecko nie boi się takich warunków. Dla niego to przysłowiowy luzik:) ALE TY TEGO NIE OGARNIASZ:D DLA CIEBIE TO ZA TRUDNE:D

Gość AjćAjć
Teraz mykam:) Podnoś mi temat proszę:P

Gość AjćAjć
Jak Jej trzeba to nie ma:P Nie podnosi tematu:P Typowa kobieta:P Pienić się umie, ale żeby coś zrobić pożytecznego to nic:D Mykam:D

Gość ............. ............. ..
Hmmm cieszę się na takich warunkach wychodzę tylko na plusy : 1. mieszkanie mam 2. samochód mam 3. a po kiszkę mam mówić że pieniadze od rodziców ? (nie doiwesz się nigdy tego ) 4. badania na płodność istnieją ? Intercyza ? super od moich dóbr wara , przykro mi dorób się sam. Jeszcze taka uwaga: Jedzenie ? na pół tylko obiad chcesz więcej kup sobie nie bedziesz żrec za moje. Na zaku[pach dwa koszyki, tak sprawiedliwie, ja tyle nie żrem co ty wiec sobie wypraszam ...tylko prad i gaz oraz czynsz na pół a jedzenie we własnym zakresie. Każdy dysponuje swoja kasa nie powinno być problemu.... Jak bedziesz się awanturował o zarcie to w******aj, bo to moja chata i ja w niej ustawiam warunki ... No to chyba tyle

Gość . ............................
Takie pytanie, skoro masz narzeczoną, to po cholerę tu siedzisz i wywlekasz żale ? :D Szczęsliwie zakochany i kłóci się z babami ? taaaaa hahahahahahah :D:D:D

Gość Antybaby Ala
Istnieją - http://kobiecyporadnik.pl/advid,4242,cid,8,porada.html?smjtticaid=6f087 Haha żarcie po połowie, a prąd, gaz, woda na spółę. Na bank ha ha Wy więcej wody zużycwacie i prądu oraz gazu.

Gość . .........................
Mnie nie obchodzi twoje żarcie. Nie mam zamiaru do niego dokładać jak aktualnie na nie wydaje max 500 zł i nawet z opłaceniem rachunków zsotaje mi luzem jeszcze jakieś 1500 . Uświadom sobie ciołku, że jak wydajesz wiecej na jedzenie nie bede płacić po równo bo mi taka góra zarcia nie potrzebna. Zresztą jak nie pasuje to wypieprzaj to moja chata, ja stawiam warunki :D Nie zrobie jej wspólnej , właśnie dlatego z emam władcza naturę

sama się dorobiłam chaty i do niej nie masz żadnego prawa, tylko byś pomieszkiwał. Największy bład zrobic wpólny majatek .... a ja lubię kogoś z chaty wypieprzyc na bruk jak za bardzo podskakuje :D

Równouprawnienie robi swoje, przykro mi tu nie masz nic do gadania.... dostosujesz się albo won :D:D:D

Gość Antybaby Ala
A co mnie to?:P Mi to gra i buczy. Ja mam swój dom, więc mi to wsio rawno:D

Gość Antybaby Ala
Przynajmniej nie będę cię musiał meldować u siebie i jak się nie sprawdzisz to kopnę w tyłek:P

czekaj mam jeszcze jeden warunek, skoro ty masz swoje to uczciwie mieć swoje nie ? Dziecko tylko wtedy jak po macierzyńskim zapewnimy mu opiekunkę, rzecz jasna na pół, inaczej nie bedzie dzidzi :D Widzisz moje sa takie skromne i nader uczciwe : 1. każdy płaci za swoje jedzenie (tylko obiady wyliczane na pół ). 2. gaz na pół 3. prąd na pół 4. opiekunka na pół po macierzyńskim 5. raz ty sprzatasz i gotujesz, raz ja Pełna harmonia ? :D Aha i nie mam zamiaru się do ciebie wprowadzać hahhaha, taka głupia nie ejstem

Gość Antybaby Ala
Ciołek? Hm... Nie obrażam się, bo to był herb Stasia Poniatowskiego i chętnie bym chciał mieć herb i być szlachcicem. Zatkało kakao:D Nie wezmę baby bez niczego, bo taka będzie się chciała zameldować u mnie i jej nie wypieprzę jak mi nawet rogi przyprawi, bo będę jeszcze musiał zapewnić wzamian lokum.

zresztą mi ciężej znaleść nową pracę, wy chłopy bardziej elastyczni pod tym względem jesteście :P Wiec sorry ze wzgledów ekonomicznych mi się nie bedzie opłacało nawet do twego domu wprowadzać

Aha i nie mam zamiaru się do ciebie wprowadzać hahhaha, taka głupia nie ejstem myślisz,że facet by się zmartwił tym żądaniem?:D:D:D:D:D sikam:D:D:D:D:D:D

Gość Antybaby Ala
A niech będzie, nie będę się kłócił o te parę groszy choć komunikuję, że kobiety więcej zużywają wody i gazu oraz prądu, ale mam gest. Nie jestem dusigroszem. Reszta mi pasuję bez szemrania. Można nawet grafik zrobić obiadów i sprzątania:D

Ja nie ejstem baba bez niczego ale i tak bym się nie wprowadziła, widzisz powody podałam wyzej :D Nieiwedziałam, z eciebie zatyka jak kakao ale spoko :D

no nie wiem, nie wiem .. jak to jest że babie przestaje straczac gdy chłop sie wprowadza a wcześniej było ok ? :D

Gość Antybaby Ala
Ja lubię kakao, ale to nie ja szyderczo się ustosunkowałem do treści kamuflując brak riposty:D Będziemy mieszkać koresponedyncyjnie:D Ja u siebie, a wpadamy na seks do hotelu, a na obiadydo resturacji:D

myślisz,że facet by się zmartwił tym żądaniem? niektórzy tak :)

nie.. seks po ślubie, ja pobożna dziewoja :)

"Będziemy mieszkać koresponedyncyjnie" Wymiekasz ? ale z ciebie cienias ;)

Gość Antybaby Ala
Spoko to do ślubu otwarty związek, ja nowoczesny gość.

Gość Antybaby Ala
Po co miałbym się wprowadzać do Ciebie, abyś miała przewagę? A w ogóle nie lubię siedzieć w norze co ma 40m2, jak mogę w 150m2:P

Przyszły bedzie mnie zdradzał ? :D Jeszcze gorszy cienias zciebie ;) ale co się spodziewać po facecie

o co miałbym się wprowadzać do Ciebie, abyś miała przewagę? A w ogóle nie lubię siedzieć w norze co ma 40m2, jak mogę w 150m2 a po co mam się wprowadzać do wiochy zabitej dechami , gdzie nie ma pracy... wiekszego idioty nie słyszałam :D

halooo idioto, myślisz jeszcze ??? a moze przy narodzinach Bozia zapomniała obdarować mózgiem ;) ehh ci bezuzyteczni faceci