Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego "normalnie kobiety" nienawidzą prostytutek?

Polecane posty

namnma ja ci bardzo wspolczuje tego twojego faceta:O Piszesz, ze kazdy by skorzystal jakby sie nie wydalo. Otoz mylisz sie. Sa jeszcze mezczyzni, ktorzy mysla glowa a nie fiutem i do seksu potrzebuja czegos wiecej niz samego wzwodu. Mam nadzieje, ze kiedys poznasz takiego i zrozumiesz co mialam na mysli.

Ewelina podlizuje sie do facetów, zeby sie im przypodobac, ze niby taka wyzwolona hahahaha

Gość namnma
A karrol a w lustro możesz spojrzeć rano i się nie brzydzić??? Bo ja bym ze świadomością, że jestem zwykłym bydlęciem nie mogła żyć! Powiedź mi jak to robisz co?

Gość namnma
Ewelina Ewa poczytaj co piszę Karol, proszę bardzo ot przykłąd faceta, zwykłą bydle bez honoru i sumienia!!!

Niestety karrrol muszę się z Tobą zgodzić: przy jasnym układzie za kasę szanse wydania na światło dzienne takich wyskoków są minimalne- panience z agencji też zależy na dyskrecji- chce zrobić swoje i wziąć kasę. Co innego romans- tu w grę wchodzą jakieś uczucia- może pojawić się uraza, zazdrość, złość na kochanka. W agencji tego nie ma. Tu już naprawdę potrzebny by był detektyw...

i takich karolow jest mnostwo:) Ale sa tez inni. przykro mi, ze ty sie zwiazalas z takim karolem skoro mu nie ufasz. Masz jakies skrzywione spojrzenie na mezczyzn i z czegos to pewnie wynika. Ja ci tylko napisze, ze nie wszyscy sa tacy sami, nie kazdy moglby isc do dziwki polozyc 2 stowy i ja wydymac.

Gość namnma
Polly tu nie o to chodzi czy to się wyda czy nie, czy jest ryzyko czy nie! Chodzi o to jak to bydle może potem kochac się ze swoją żoną, skoro moczył wcześniej w innej babie? Jak może ją dotykać, kochac się z nią, tego nie rozumiem. On tylko potwierdza moją teorię, że faceci dzielą się na tych co mają okazję i tych co jej nie mają. Chcesz mi powiedzieć, że jak on kocha się ze swoją żoną po tym jak moczył w dziwce, to wszytsko jest cacy?

Gość namnma
Nie wiem czy nie wszyscy, ale 80% według badań to dużo nie sądzisz? Uważam,że faceci mają bardzo mało empatii, sumienia prawie w ogóle, właśnie tak sobie tłumaczą, że jak się nie wyda to jest ok! Jeżeli trafiłaś na inny egzemlarz to zazdroszczę, ale wszytskie zdradzone kobiety najpierw myślały, że ich facet jest wyjątkowy i że to ich nie dotyczy, ale widzisz...myliły się.

namnma gdyby isc twoim tokiem myslenia to kazdy mialby okazje. Bo coz to za sztuka pojsc i zaplacic za godzinke. Tu nie ma mowy o zadnej okazji, dziwka nie puka do drzwi faceta, to facet ja wybiera. Kazdy ma wiec okazje bez wyjatku (poza biedakami) a jakos nie kazdy to robi prawda?

namnma: Nie napisałam, ze jest cacy- napisałam, że to jest kwestia jak poukłada sobie to w głowie- bo nie wszyscy potrafią prowadzić podwójne życie. Musi mieć albo stalowe nerwy, albo mocno nie lubić własnej żony.

Gość karrrol
"A karrol a w lustro możesz spojrzeć rano i się nie brzydzić??? Bo ja bym ze świadomością, że jestem zwykłym bydlęciem nie mogła żyć! Powiedź mi jak to robisz co?" troche zbyt wielkich slow uzywasz poza tym kobiety maja chyba do tego troche inne podejscie po trzecie jesli w zwiazku gra to raczej maz nie powinien chodzic na panienki, wiadomo ze od czasu do czasu kazdemu przyjdzie cos do glowy, zwlaszcza jak jest gdzies poza miastem na jakiejs delegacji itp, ale zeby regularnie uczeszczac do prostytutek, to musi cos szwankowac w takim zwiazku

badania to bzura, nie wiesz w te glupie statystyki. Ja nie mam wyjatkowego egzemplarza:D Moj maz to normalny facet, nie powiem, ze nigdy by mnie nie zdradzil, bo zycie bywa przewrotne, ale wiem, ze nie poszedlby do dziwki i zaplacil za seks.

Gość karrrol
"Co innego romans- tu w grę wchodzą jakieś uczucia- może pojawić się uraza, zazdrość, złość na kochanka. W agencji tego nie ma. Tu już naprawdę potrzebny by był detektyw..." poza tym kochanka to jakby drugie zycie, wiecej spedzanego czasu, prezenty, jakies rachunki, telefony, maile itd, wieksze ryzyko, wiecej mozliwosci wpadki, a wizyta u dziwki to jest godzina czasu, ludzie w korkach dluzej stoja

Gość generalnie to dziś 80%
kobiet to dziwki jedne ukryte drugie nie.

Gość namnma
ewka facet z natury to leniwe stworzenie! Żeby iść do dziwki trzeba się umyć, pojechać, zapłacić itd. Nie wszytskim się chce, część woli dziwki z interentu, bo na miejscu bo nie trzeba się myć, bo pod ręką i łatwo. Ale gdyby faktycznie mieli okazję i nie musieli by sie specjalnie starać, np na kawalerskim, albo delegacji, to myślę ,że nie odmówią, mając pewność, że się nie wyda.

Gość namnma
Karol jestem kobietą i mam właśnie takie podejście, dla mnie jesteś bydle bez sumienia, bardzo szkoda mi Twojej żony i dzieci, że mają ojca dziwkarza. Bardzo mi Cię zal, bo jesteś śmieciem i nawet o tym nie wiesz... to smutne.

Gość karrrol
nie mam dzieci i nie mam zony, nie wiem skad ci sie to wzielo

co to za dziwki z internetu? co do tego, ze faceci to lenie to tez sie nie zgodze:D A umyc sie to przeciez zaden problem, w koncu jak z toba chce sie bzykac to tez sie musi umyc chyba:O

Gość karrrol
ja sie myje dla siebie, a nie dla kobiety, a prysznic to jest 5 minut, wiec co to za problem

Gość Kobiety dziś pozwalają
na szybki seks bez zobowiązań, bez deklaracji faceta to się nie dziwcie, że nie widzimy różnicy między wami a dziwkami.

Gość namnma
A to ok, myślałam ,ze jesteś w związku Karol, skoro nie masz żony, narzeczonej, dziewczyny, dzieci itd, to rób co chcesz, nie potęmpiam Twoja sprawa. A propos mój szwagier jest lekarzem w szpitalu zakaźnym nie macie pojęcia ilu facetów przychodzi pozarażanych najróżniejszymi świństwami od pachnących i czystych prostytutek, to jeszcze nic, najsmutniejsze jest to, że przychodzą ich żony i narzeczone czasem w ciąży, które dostały wyrok śmierci od męża, bo się wybrał na przygodę do prostytutki. A i jeszcze pamietajcie, że jak kobieta robi wam loda, to tez może Was hiv, hpv zarazić, nie musicie wkładac jej do pochwy.

Gość namnma
Ja się dziwie i w życiu nie spałam z byle kim bez uczucia i bez poznania go dobrze.

Gość karrrol
"A to ok, myślałam ,ze jesteś w związku Karol, skoro nie masz żony, narzeczonej, dziewczyny, dzieci itd, to rób co chcesz, nie potęmpiam Twoja sprawa." mam dziewczyne akurat "A propos mój szwagier jest lekarzem w szpitalu zakaźnym nie macie pojęcia ilu facetów przychodzi pozarażanych najróżniejszymi świństwami od pachnących i czystych prostytutek" to bardziej od tych co stoja w lesie przy drodze, a nie tych z mieszkan czy agencji "A i jeszcze pamietajcie, że jak kobieta robi wam loda, to tez może Was hiv, hpv zarazić, nie musicie wkładac jej do pochwy." co ty gadasz? serio? co to jest hpv?

Gość namnma
Karol hpv to żółtaczka typu C, choroba śmiertelna gorsza niż hiv, Bardzo łatwo o skaleczenie w buzi, jest bardzo wrażliwa, dlatego jeśli prostytutka robi Ci loda, to bardzo łatwy sposób do tego żeby Cię syfem zaraziła. Jesli chodzi o zarażenia, to właśnie od tych pachnących możesz syfa mieć, to nie zależy od tego ile ona się myję i jak pachnie, ale od tego ilu i jakich klijentów ma, nigdy nie masz pewnością, kto był przed Tobą, NIGDY!!!!! A i cofam to co napisałam, jesteś skurwiel i bydle bez dwóch zdań No i natychmiast leć się przebadać, bo groźnych chorób przenoszonych drogą półciową jest tysiące, u Ciebie mogą być np bezobjawowe, ale np Twoja dziewczyna może bardzo cierpieć i nie domyślać się z jakiego powodu. Jak jesteś w związku to musiasz brać odpowiedzialność za drugą osobę też, a nie robić co chcesz!!!!

[zgłoś do usunięcia] Kobiety dziś pozwalają na szybki seks bez zobowiązań, bez deklaracji faceta to się nie dziwcie, że nie widzimy różnicy między wami a dzi**ami. Tu niestety musze orzyznac racje.... Nie trzeba byc prostytutka zebyc byc korwa....

Jak się nauczycie czytać ze zrozumieniem to wtedy porozmawiamy ;).Przeciez napisałam,że to nie jest moje zdanie.prowadzimy ty dyskusję a ile osób-tyle punktów widzenia.Znam wiele osób,które uważają tak,jak wyżej napisałam.

Gdyby nie prostytutki, to byłoby o wiele więcej gwałtów, bo faceci bez powodzenia rzucaliby się na kobiety. Zobaczcie historie masowych morderdców - większość z nich miała abberacje seksualne.