Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego "normalnie kobiety" nienawidzą prostytutek?

Polecane posty

Gość taki ktory tu bywa
głupiś jak but.... uruchom wyobraznie!!!!

Gość aaarwena
zazdroszcza nie, bo to sugeruje ze chca byc na ich miejscu obawiaja sie, i sa zle na nie

Gość snakee
ja ich nie nienawidzę

Gość wheidfhw
ja jestem normalna porządna i mam wyjebane na ich egzystencję

Gość hejka SrejkA
są mi obojętne.

Gość wehbjsdha
prostytutka nie jest normalną kobietą i nigdy nie będzie wybacz brak kompletnego poszanowania, nienawiść? po prostu pogarda j.w

Gość taka_jedna_27
Dlatego, że obawiają się, iż ich partnerzy czy mężowie mogą skorzystać z usług tych pań.

Gość aaarwena
jestem zla ze taka dziwka rozklada nogi i wpadaja 2-3 sttowy na godzine, ja sie pytam za co? i jestem o to zla

Gość aaarwena
nie chodzi o to kto jest nienormalny w tym ukladzie ja jestem zla o to ze placi im sie niemala kase, za to co robi wiekszosc kobiet (dbanie o siebie, uprawianie seksu) oczywiscie wszystko ma swoja cene, nie zamienilabym sie z taka kobieta

nikt ich nei neinawidzi studenciaku, nikt im nei zazdrosci, po prostu wiekszosc gardzi tym co one robia i nei szanuja jako osoby

Gość aaarwena
spoko nie zloszcze sie na to dzien i noc, ale jesli ktos pyta to mam taka awersje dlaczego mam byc zla na klientow? mozna to nazwac zlosc o to ze maja taka "latwa" kase ktora w moim mniemaniu im sie nie nalezy, zwlaszcza jak kobieta jest przy wieku...

Gość aaarwena
dlaczego ktos ma kase za to co ja robie za darmo??!!! i to nieraz niezly pasztet...

Gość to ja ci powiem o co kaman
A więc jestem kobietą nie nawidzę prostytutki bo się nie szanuje raczej swojego ciała nie patrzy czy facet jest stary i obleśny tylko rozkłada nogi żeby mieć kasę. Po drugie może coś złapać jakąś chorobę i przenosi na mężczyzn. Facet skorzysta raz z takiej usługi i pozniej żałuje całe życie że coś złapał nie zawsze tak jest ale są przypadki. Może zajść w niechcianą ciąże np. pęknie gumka i wtedy robi skrobankę i dalej to robi.Ale najbardziej mnie boli to że obojętnie jaki facet to musi mu dać a są różni ludzie nawet bardzo obleśni że nawet nie chciałabym ich dotknąć.

Gość 33245634
Mnie śmieszy, że ludzie normalnie nienawidzą prostytutek. A pod filmem Malena WSZYSCY pisali :"ojej, biedna Malena, nie miała wyjścia, musiała sprzedawać swoje cialo" Tak, tu tez ktoś może napisac że wcale nie nienawidzi prostytutek, ale ciekawe czy byłby tolerancyjny, gdyby prostytutką była koleżanka / siostra czy żona

Gość aaarwena
i znowu kazdy interpretuje przez pryzmat swoich przekonan i kompleksow...

Gość aaarwena
przeczytaj wszystko co napisalam, i nie wciskaj mi czegos czego nie powiedzialam. nie rozumiesz? rozwin empatie i horyzonty to moze zrozumiesz, bez urazy

Gość to ja ci powiem o co kaman
tak samo bynajmniej ja gdyby moja siostra okazała się prostytutką a mam młodszą siostrę co ma 22lata to za wsiarz i do domu dostała by po pysku i przestałą nogi rozkładać a gdyby moja matka taka była to bym się jej wyrzekła i tyle obojętnie czy w rodzinie czy nie prostytutki to nie szanujące się szmaty co oprócz doopy nie mają nic innego do zaoferowania i tyle!

"dlaczego ktos ma kase za to co ja robie za darmo??!!! i" nie bądź frajerką i rób to za kasę skoro teraz dotyka cie niesprawiedliwość 🖐️

Gość aaarwena
no widzisz chcesz rzucac zaczepki, a nie rozmawiac 🖐️ napisalam rowniez ze wszystko ma swoja cene, i ze nie zamienilabym sie z taka kobieta

z wielu powodow: 1. mniej atrakcyjne z dziecmi zazdrosza, bo mysla, ze one wiecznie zadbane nic nie robia tylko leza i pachna, a za to maja jeszcze kase, czyli frustracja. 2. Gardza, bo umniejsza to niby im godnym kobietom. Nie mysla o tym, ze kazdy czlowiek to odrebna jednostka, chca by kazdy utozsamial sie z nimi. 3. mysla, ze rozprowadzaja choroby co nie zawsze jest prawda. Prostytutki badaja sie czesciej niz kobiety majace kilku partnerow. 4. Boja sie, ze maz, chlopak skorzysta. Wszak zakres uslug jest dosc dzeroki:P 5. Wmawiaja sobie, ze to obrzydliwe uprawiac seks z obcym za kase. Za kase- to najgorsze. Tym samym daja sobie usprawiedliwienie dajac dupy na jedna noc badz zdradzajac dla przyjemnosci. Wymowka staje sie wtedy: tepie dziwki, bo daja za kase, ja za kase tego nie robie:D A ze dam dupy na prawo i lewo to coz;) w koncu nie za kase:D. Ladne wytlumaczenie 6. Bo lubia sie wtryniac w zycie innych. Sasiadka dzis kupia 2 piwa to alkoholiczka, dziwka to na pewno ma hiva:) Stereotypy. Kazda nienawidzaca prostytutek odnajdzie siebie w ktoryms z tych punktow, ale sie nie przyzna oczywiscie. Punkt 7- hipokryzja:)

Gość aaarwena
zasadnicza smieszy studencie jestes prawiczkiem?