Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego "normalnie kobiety" nienawidzą prostytutek?

Polecane posty

punkt 5 w moim poprzednim poscie:P Taka oto roznica, ze dla takich co daja co chwile innemu prostytucja to usprawiedliwianie sie:D

Gość rrrrrrrrrr33
EwelinaEwa - bardzo rozsądne to co napisałaś. Jako jedyna chyba.

Gość gvggdds
"prostytutka krzyczy z rozkoszy za kasę a kobieta nie uprawiająca tego rzemiosła oszukuje za darmo" Za darmo?! Żeby dostać: - miłość - podporę finansową - wierność Dla kobiet seks zawsze był karta przetargową. Przeważnie kobiety za seks chcą albo miłości, albo pieniędzy.

Gość Zuzanna Amelia & 30
Smieszny - ciekawy temat. Ja bym powiedziala ze nienawisc do prostytutek powstaje na tej samej zasadzie co nienawisc zon do kochanek ich mezow.

Gość aaarwena
smieszny, a jaka roznica jest miedzy facetem ktory zapieprza codziennie do pracy jako kucharz, a takim ktory 2-3 razy w tygodniu cos gotuje BO TO LUBI?

Gość Zuzanna Amelia & 30
23:05 [zgłoś do usunięcia] gvggdds Dla kobiet seks zawsze był karta przetargową. Przeważnie kobiety za seks chcą albo miłości, albo pieniędzy. Albo slubu czy obietnicy slubu.

zasadnicza roznica to taka, ze ta daje dupy komu chce i ta (nie, nie, dziwki dzis juz nie musza dawac kazdemu), jedna bierze za to dwa drinki postawione przy barze, a droga gotowke:D ta pierwsza uwaza sie za lepsza, bo mysli, ze robi to co chce, ale seks jak jest nieudany to pomysli "Hmm ale 2 margarity postawil, taxi fundnal no i dziwka nie jestem bo mi nie zaplacil":D

Gość aaarwena
no widzisz, patrzysz z perspektywy mezczyzny ktoregto maja obsluzyc, wlacz empatie i wejdz w skore tejze kobiety/dziwki :)

Ja nikomu niczego nie zazdroszczę! I guzik mi do tego jak zarabiają na życie! Ale wiecie, u mnie w Zurychu nad rzeka podobno jest ich od groma :classic_cool: a ja nigdy w życiu prawdziwej prostytutki na drodze nie widziałam!!! Bo prostytutki tutaj normalnie podatki płaca ;-) Te które nienawidzą prostytutek - naprawiając świat zacznijcie od siebie samych 🖐️

Gość aaarwena
Ewelina co ty przezywasz, dlaczego myslisz ze ktos taka babe osadza? sama masz taki epizod"? to nie atak, serio pytam :)

bawi mnie to, ze kobiety nienawidza dziwek:D A najglosniej krzycza albo te co daja dupy co weekend albo te, ktore maja mezow i dzieci, a same wygladaja jak slonice:P Kompleksy:) To mnie bawi po prostu. A w ktorym z moich pounktow sie odnalazlas? Niech zgadne w tym o godnosci i gardzeniu:D

Gość weeeeeeeeeeee
ja ich nie nienawidzę. Mi jest ich raczej szkoda. Myślę, że raczej niewielki odsetek owych pań świadomie wybiera to zajęcie. Większość jest w jakiś sposób zmuszona do owej działalności, a niestety kto inny spija śmietankę. Mierzi mnie raczej podejście panów, z jednej strony chętnie korzystają z usług a z drugiej uważają się za kogoś lepszego.

Gość aaarwena
jakos nie widze w twojej postawie rozbawienia ewelina 🖐️ raczej agresje i klapki na oczach gdybys przejzala temat od poczatku to wiedzialabys ze juz dostalo mi sie od strony "niewydymek" - "dziwki" juz mi nie musza dowalac do pieca :)

ale sama napisalas dlaczego inne biora kase za to co ty dajesz za darmo:D To zalosne:O Masz pretensje, ze dziwki biora kase, a ty dupe za free wypinasz?:O to komu ty dajesz dziewczyno, ze tak cie to gryzie?

"ale sama napisalas dlaczego inne biora kase za to co ty dajesz za darmo To zalosne Masz pretensje, ze dzi**i biora kase, a ty d**e za free wypinasz? to komu ty dajesz dziewczyno, ze tak cie to gryzie?" dokładnie :)

Gość aaarwena
rzucasz sie jak ryba bez wody, zeby nie napisac dosadniej :) przylazlas szukac zaczepki a nie rozmawiac wiec co ja mam ci tlumaczyc?

Gość aaarwena
i przyszla druga strona konfliktu, bedzie ostrzal z dwoch stron :D

Gość bang bangggg
..ja jestem normalną kobietą i nie mam nic do prostytutek. Ich życie, mnie nic do tego.

Gość aaarwena
nie, po prostu wyrazam ZAWSZE SWOJA opinie i nie bawie sie w trzymanie frontu z nikim fiku miku :)

Śmieszny Student Zazwyczaj kucharz zawodowiec jest lepszy od kucharza amatora, tak samo dzi**i są lepsze od normalnych kobiet w tematach erotycznych. Ale ten zawodowiec moze miec chore, nieprzebadane mieso i to pieknie ci przyrzadzic i doprawic do smaku, a ten amator, moze nie idealnie przyrzadzi, ale chociaz w trosce o twoje zdrowie, poda ci swieze miecho.

"nie, po prostu wyrazam ZAWSZE SWOJA opinie i nie bawie sie w trzymanie frontu z nikim fiku miku " to ja ci wspolczuje:O To tak samo jakbym powiedziala jutro do meza "Ty wiesz co, bulwersuje mnie to, ze ja ci daje za darmo a inne za to biora oplate" badz do matki, u ktorej ogorki ostatnio zrywalam "Mamo inni robia to za kase, a ja mam za darmo, no cos ty":D Przemysl co piszesz za bzdury dziewczyno:P

porównywac kobietę do świeżego mięsa :O wydaje się że faceci na kafe sięgnęli dna, a okazuje sie że to dopiero przedsmak ich możliwości :O

fiku mikuuu to przenosnia, która odnosila sie do wczesniejszej wypowiedzi z kucharzem, ale widze, ze wam na kafe o tej porze myslenie sprawia duzy klopot hehehehe

Gość aaarwena
czepiasz sie i tyle ewelino :) nic nie zrozumiesz bo masz zamknieta glowa, kapiszczi?

mi myslenie nie sprawia klopotu wiec: "Ale ten zawodowiec moze miec chore, nieprzebadane mieso i to pieknie ci przyrzadzic i doprawic do smaku, a ten amator, moze nie idealnie przyrzadzi, ale chociaz w trosce o twoje zdrowie, poda ci swieze miecho." Moze zawodowiec miec chore mieso, ale czyste rece, a amator czyste mieso, a brudne lapska. Ty teraz zarozumiales porownanie?