Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego "normalnie kobiety" nienawidzą prostytutek?

Polecane posty

aaarwena- malo wiesz o dziwkach, moze je na autostradzie widzialas i na tym twoja wiedza konczy. Jednak tam stoja w wiekszosci bulgarki i ukrainki, polki rzadziej. Polki mieszkania maja i tam zarabiaja i sa te tzw ekskluzywne:P P.S. Zaspokoje twoja ciekawosc: nie mialam mieskzania gdzie przyjmowaam klientow, nie stalam na drodze, nie bylam call girl. Ale znalazm 3 dziewczyny z tego srdowiska.

Gość aaarwena
jaka prawda? no teraz to czuje sie atakowana :D

Gość na pewno nie zazdroszcza, bo
oczywiscie sa rozne kobiety. Dla mnie np. byloby to niewyobrazalnym koszmarem, brzydzilabym sie tych obcych facetów , bała, fuj,za zadne pieniądze - zrobilabym cos takiego chyba tylko, jakby moje dziecko autentycznie umierało z glodu.

Gość jolkaa21
Teqi i tu sie mylisz bo sa kobiety atrakcyjne, majace wysoką samoocene, kochających mężów a jakos nie dają dupy na prawo i lewo zeby zarobić kase... Te dziewczyny uprawiaja sex dla pieniędzy a powinno sie go uprawiac dla przyjemnosci. rozmawialam kiedys z mezem i z bratem na ten temat i obaj stwierdzili ze nigdy nie chcieli by skorzytac z usług takich pań bo im daje satysfakcje zaspokojenie kobiety a nie sex zeby sobie ulżyć. Poza tym taka kobieta pracująca rok ma wiekszy przebieg niz samochód 3 letni...

Gość aaarwena
dzieki za odpowiedz ewelina, co prawda dawno temu, juz zapomnialam ze pytalam ale milo ze pamietalas 🖐️

prawda że jesteś sfrustrowaną kobietą, która chciałaby być dziwką ale z jakiś wzgledów nei może

Gość aaarwena
o! ja ci powiem dlaczego: bo nie mam rak i nog a taka dziwka to sama wiesz ;) milej nocy, szok juz ta godzina w milym towarzystwie czas szybko leci papa

Jolu-nie mylę się.Nie wrzucam bowiem wszystkich kobiet do jednego worka.Nie napisałam,że wszystkie kobiety atrakcyjne tak postępują.Powiem Ci,że gdybym chciała-mogłabym pstryknąc palcami i też tak zarabiać.Mnie jednak to nie bawi,bo jak seks to z kimś kogo kocham i jest mi bliski.Ale nienawidzić kogoś,kto lubi seks,chce tak zarabiać bo może i chce?To jej ciało i jej pochwa,więc co mi do tego?Dla jednych seks jest sprawą intymną,potrzebuje się do niego kogoś bliskiego ale dla innych to tylko seks.Raz,dwa i po sprawie.

Teqi- pomijajac temat fajna stopka:) cos mi przypomniala. Moge wiedziec kto jest autorem?

Gość jolkaa21
widze ze mamy podobne poglądy ale ja jestem uprzedzona do takich osób... Wiem ze zycie jest trudne, z praca cięzko ale do cholery wiekszosc z nich daja dupy zeby miec na prochy albo sa kurwami z charakteru... Niestety ale gdy pomysle sobie zeb moj facet taka palcem dotkol to ten palec mial by obcięty. Niestety. Dobrze ze u na s jest juz ich mniej niż wcześniej.

Gość szkoda, że dziś zaciera się
granica między "normalną kobietą" a prostytutką. jedne i drugie się szlajają na prawo i lewo, jedną i drugą w pewien sposób utrzymujesz finansowo. Szanujcie się kobiety bo nie wiemy która z Was to ta porządna nadająca się na żonę.

Gość 56856
GHAH Fire and SMOG 666 FTWT! Nie zgodzę się do końca.Ten "normalny " dziś również może mieć problemy z " braniem" u dziewcząt. Kobiety chciałyby faceta, na którego widok wszystkie inne panny mają orgazm. super bogaty, atrakcyjny fizycznie itp. i super mega wierny. Toż to ideał a ideałów nie ma. Generalnie jak facet ma takie wzięcie ogromne to czemu miałby się ustatkować skoro może mieć sporo kobiet. Zresztą kobiety mówią, że facetom tylko o seks chodzi więc w takim przypadku taki typ nie będzie chciał się ustatkować.

Podobno ten koleś co grał Zmierzch jest przystojny bogaty i ma sztywne zasady, znaczy się nie toleruje zdrady. Ale jego dziewczyna rżnęła się za role z reżyserem.

Gość lajla90
Jestem "normalną" lubiącą seks kobietą i nie mam nic do prostytutek. Nikogo nie zmuszają do korzystania ze swoich usług, jak facet chce zdradzić to tak zrobi. Ja nie umiałabym tak pracować, bo żeby uprawia seks z nieatrakcyjnym dla mnie facetem musiałabym być pijana lub naćpana,a tak raczej długo bym nei pociągnęła.

Gość lajla90
Jestem w związku od 6 lat i jestem wierna swojemu facetowi. Mieliśmy przerwy i wtedy owszem sypiałam z innymi chłopakami, on o tym wie i sam twierdzi, że nie może mieć do mnei pretensji. Badam się regularnie, chociaż teoretycznie nie mam się jak zarazić.

Gość fjfhfrhfd
:O

Gość ewelinasralina
Śmieszny Student Zazdroszczą im pieniędzy, powodzenia, doznań czy czego w końcu?,,,, tylko kasy imbecylu

Śmieszny-a do dlaczego?Wiadomo,że w związku liczy się też seks.gdy się rozstajemy z kimś-brakuje nam seksu.Faceci wtedy sypiają z kim popadnie ale jak kobieta napisze,że będąc sama miała ochotę na seks to już dziwka?

Bo według niektórych to kobiety nie maja swoich potrzeb! My tylko do kościoła na modly chodzimy!

Gość karrrol
prostytutki sa ok

Niestety częste myślenie: jak facet skacze na prawo i lewo- to nazywa się korzystaniem z życia i zdobywaniem doświadczenia, jeśli robi to kobieta - to nazywa się puszczalstwem. I nie nienawidzę prostytutek- jest mi ich żal.

Gość namnma
Ja mogę napisać dlaczego nienawidzę dziwek!!! Bo się najzwyczajniej w świecie ich boję, bo wiem ,że wykorzystują tępotę emocjonalną mężczyzn, to, że uczucia są dla nich nieważne, to, że wkładają fiuta jak w latrynę, nie patrząc kto wcześniej "do niej srał" I tego się boję, że mój facet jest klasycznym facetem, bez wyższych uczuć, zwierzęciem , które zrobi to nawet w lesie, w samochodzie bez miłości. I boję się, że to zwierzę przyniesie mi do chaty hiv, hpv i inne ścierwa, a ja niczemu nie jestem winna? Po wtóre boję się tego, że dla mężczyzny złamanie mi serca zdradą jest tak proste, jak dla nich rozłożenie nóg za kasę. Boję się, tego, że nieświadomie mogę w tym syfie uczestniczyć, mimo tego,że niczemu nie jestem winna, boję się krzywdy.

Gość karrrol
w jakim lesie? w jakim samochodzie? teraz dziewczyny przyjmuja w ladnych mieszkaniach

Gość namnma
To nie ma znaczenia gdzie przyjmują, to były przykłądy

To wtedy moja Droga byłabyś winna,że dokonałaś takiego a nie innego wyboru faceta.Bo jak masz umierać ze strachu,że Twój facet zrobi Cie w balona i się prześpi z prostytutką to Twój wybór. Rozumiem,że jesteś czy też chciałabyś być z facetem,któremu nie wierzysz jak psu?

jeszcze sie pytasz??? ja na przyklad nie chcialabym sie zadawac z prostytutka...zalosne..to wyobraz sobie ze masz sasiadke prostytutke?? i co?? i wyobraz sobie ze ja tak mam... a mi jest wstyd..bo jak znajomi do mnie przyjezdzaja i zapytaja sie o nia to pol godziny i zabieraja sie w piz*u i jada..bo czego beda gadac ze mna..ja to jak "ja" widze to tylko "czesc czesc" i do domu..ja nie jestem zazdrosna bo maja duzo kasy czy jakies powodzenie u starych pierdzieli..tylko mi jest wstyd i ja najchetniej bym sie wyprowadzila i chcialabym zyc z dala od ludzi..

Gość lajla90
Jak się rozstawaliśmy to nie miałam w planach do niego wrócić. Niby dlaczego miałam nie mieć kolejnego partnera, nie będę żyła w żałobie po zakończonym związku:D Nie wytrzymałabym długo bez seksu, więc jak poznałam kogoś kto mi się spodobał to na co niby miałam czekać :p