Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Little Dream in Red

co w życiu jest dla Was najważniejsze?

Polecane posty

Gość absolutnie nic
i to jest dla mnie duży problem. jutro.

Gość absolutnie nic
to co widziałem na fb nie wygląda na banale.

Gość absolutnie nic
nie wiem, używam sporadycznie. te obrazy wyglądały dobrze..lepsze to niż dyskusja o prawidłowej wadze i rozmiarze fiutka/cycków :O

Gość ????
krotko: -zdrowie, kasa, bezpieczenstwo.

Gość absolutnie nic
żartujesz? gdzieś po środku niczego :D nie ma niczego niezwykłego w tym słowie. nie mówię dużo, więc to co już wyjdzie z moich ust musi być treściwe:O precyzyjne

Dla mnie najważniejsze jest realizowanie swoich planów i marzeń. Tylko uprzedzam - to są plany szeroko pojęte - zawodowe, duchowe, poza-zawodowe, hobbystyczne ... są plany związane z najbliższymi, ze znajomymi, obcymi i plany w rożnych działaniach. Generalnie - szeroko i wszechstronnie się spełniać w każdym aspekcie i roli życiowej.

Gość manio ciekawski=)
Nie wiem...

a nie uważacie, ze częstym problemem ludzi jest to, ze tak sobie żyją z dnia na dzień, funkcjonują jakoś, a nie wiedzą naprawdę właśnie 'co w życiu jest ważne'.. kłócą się o głupoty, szarpią o sprawy nie ważne...a nagle w obliczu choroby czy innego świństwa pokornieją. szkoda, ze tak późno.

Gość to przez drożdże
zdrowie i bezpieczeństwo finansowe. ale też masa innych rzeczy, takich jak np to, żeby odpuszczać, żeby cieszyć się chwilą, dniem dzisiejszym i żeby pilnować tego, że kiedy kładę się spać nie mieć poczucia, że ten dzień był do dupy.

Gość Madihacho
zdrowie,szczęście i pomyślość. Przez drowie rozumiem idealny stan ciała wew. i zew. Przez szczęście i pomyślność-wszystko na skinienie palcem-pomyślę i zaraz to dostaję.

Gość nieumiemgotowac
muzyka wygląd zdrowie!!!

Dla mnie ważna jest tez samorealizacja. Egoistyczne to troszkę, ale lubię zrobić coś, z czego będę zadowolona. Myślę głowie o artystycznej części tego, co nas otacza. Ja jednak miałam z tym zawsze kłopot. By inni nie powiedzieli, że to takie 'fiuździu'...

Gość no to przestań i nie zawracaj
tak, np seks albo przyjemności - imprezy, dobra zabawa. Mam męża i dziecko więc nie mogę powiedzieć tego na głos (bo przecież nie wypada, mimo tego, że mam 28 lat powinnam mówić jak 45 latka :o) ale poza oczywistymi rzeczami jak rodzina, zdrowie i bezpieczeństwo mega, turbo, okrutnie ważna jest dla mnie zabawa :o wyczekuję weekendów, bo wtedy szaleję z mężem, pochłaniamy duże ilości alkoholu, chodzimy do kina, na imprezy, ze znajomymi, sami - obojętne. nie mogłabym bez tego żyć.

dla mnie jest wazne zycie w zgodzie ze sobą samą i podejmowanie własnych niczym nie podyktowanych decyzji. Wyzbycie się przekonań które hamują rozwój i samodoskonalenie ;) wszystko inne układa sie wtedy samo ;)

Gość kiedy tak się zastanowię
to wygląd fizyczny odgrywa dla mnie bardzo duże znaczenie. poświęcam wiele czasu na jego doskonalenie. nie interesują mnie problemy świata, wojny ani otaczający mnie ludzie. obcy oczywiście. jestem próżny :O

Gość dfgdfsg
kochać ludzi, kochać siebie i kochać oraz doceniać to co się ma

no to przestań i nie zawracaj >> ale mimo ogólnie przyjętej durnej presji społecznej, robicie to! i mega. rozumiem, że Twój mąż także lubi imprezy..? i właśnie dlatego zadałam to pytanie. bo są rzeczy takie oczywiste, coś w co powinno się wierzyć, pielęgnować. a co z tym, co jest inne, niż wartości wszystkich innych...