Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shioisgyeo8

CZY PRZY ZĄBKOWANIU CZĘSTO WYSTĘPUJE PRZEZIĘBIENIE?

Polecane posty

Gość shioisgyeo8

j.w jakie witaminy można podawać 1rocznemu dziecku

Gość gshdgfhsgh
zabkowania a przeziebienie nie ma zwiazku. To jakis mit. Pewnie cebion i bardzo mozliwe ze bioaron

Gość ja mysle ze _____-
to jakas bujda ale na pewno jest gorączkowanie przy ząbkowaniu powino wiec jak jest b wysoka podac w plynie maluchowi przeciwgorączkowe cos i smarowac dziąsełka czymś,kupisz i poradzą Ci w aptece

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Przy ząbkowaniu moje dzieci zawsze miały gorączkę i katar,ale to nie przeziębienie

Gość shioisgyeo8
zle napisalam-moja ma katar wlasnie i pokaszluje i ząbkuje wychodza 3 zeby na raz do tego czopki i syrop nie pomagaja i goraczka sie utrzymuje 38,5. dlatego zastanawiam sie nad jakimis witaminami-ogolnie do lekarza jaz ja zapisalam ale jeszcze pytam sie was.

u nas był katar, bez gorączki po ustąpieniu kataru wychodził ząbek

Gość zębiska
Moja zawsze przy ząbkowaniu miała katar, który przechodził zaraz po pojawieniu się zęba.

Moja lekarka twierdziła że przy ząbkowaniu może być nie tylko gorączka i biegunka,ale również katar i ból ucha. U nas była za to wysoka gorączka siekająca powyżej 40 stopni i zawsze kończyliśmy na pogotowiu.

Gość shioisgyeo8
nie wiem co mam o tym myslec bo ma juz 7 ale aż tak tego nie przechodzila,w nocy ciagle sie budzila teraz odsypia i jeczy przez sen zasnela jak dentinoxem posmarowalam ale na dlugo to nie wystarczy

Gość shioisgyeo8
czopki musialam odstawic bo nie da sobie wlozyc placze juz wtedy histerycznie az dusic sie od placzu zaczyna i wyrywa wiec podaje syrop.