Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawieszona 89

zawieszki - te, tamte czy zrobić sama?

Polecane posty

Gość zawieszona 89

Chciałabym na wódce zawiesić jakieś fajne niedrogie zawieszki. Początkowo planowałam zrobić je sama. Jednak teraz poprzeglądałam różne oferty na allegro i chyba jednak nie opłaca sie robić samemu biorąc pod uwagę cenę tuszu do drukarki, papieru wizytówkowego i tasiemek. A i przede wszystkim fakt, że nie bardzo mam czas i zdolności.... :/ tak więc, poszperałam na allegro i zaciekawiły mnie dwie opcje. 1. http://allegro.pl/zawieszki-etykiety-na-alkohol-wodke-wesele-10szt-i2463590865.html ładne proste zawieszki, niedrogie. Gości dorosłych będzie ok 100 (na głowę liczymy 0,5litra wódki). Zamówiłabym 100 sztuk tych zawieszek (bo chyba nikt na weselu nie będzie sie bawił w przekładanie ich), a może będziemy rozdawać po weselu... Za te 100 sztuk wyszłoby z przesyłką 30zł - niedrogo. 2. http://allegro.pl/zawieszki-na-alkohol-wodke-i2499084259.html dużo ładniejsze niż tamte, ale też droższe... I nie wiem, czy zamówić ich o połowę mniej i po prostu poprosić ta osobę, która bedzie roznosić (to bedzie chyba ktos odpłatnie, z zewnątrz), żeby je poprzekładała? Za 100 sztuk z przesyłką wyjdzie 63 zł.

Gość zawieszona 89
hmm o tym nie pomyslałam...

Gość zawieszona 89
suszona - te wychodzą tak samo cenowo jak te pierwsze, a są nie dokonczone - trzeba je powiązac

Często też się zdarza, że goście je ściągają i zostawiają na stole albo zabierają na pamiątkę.

Z reguły i tak trzeba je zawiązać na butelkę, bo są wstążki wiązane luźno, te gotowe i jak się przechyla butelkę to spadają, więc to chyba nie taki problem :)

Gość gfjhfjg
moja siostra sama robiła zawieszki i winietki, wyszło ją to około 150 zł taniej niż na allegro.