Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiaaa0909

DZIEWCZYNY CZY WASZYM ZDANIEM MOJA RODZINA WYKORZUSTUJE MOJEGO CHŁOPAKA?CO ROBIĆ

Polecane posty

Widzisz - masz dobrego chłopaka i trzymajcie się razem. Rodzina jest bardzo ważna, ale trzeba zachowac zdrowy rozsądek. Z tym aparatem to dobry pomysł. Dobranoc :)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
no to widzę,że obie mamy prawdziwych skarbów :) ja na mojego ojca prawie nigdy nie mogłam liczyć, dlatego nie było mi ciężko się mu postawić. może to trochę egoistyczne z mojej strony, ale wolę jak mój narzeczony poświęca mi swoją uwagę a nie jest na każde zawołanie mojego ojca. mama nie ma mi niczego za złe, sama kiedyś zadała pytanie czy on odrabiał pańszczyznę u swojego teścia przed ślubem ;p możesz się mamy zapytać podobnie np czy np nie wolałaby żeby Twój brat był taki jak Twój chłopak że go tak wykorzystuje

Gość Basiaaa0909
dziewczyny... niestety brat z mamą trzymają sztamę- i wykorzystują nie tlyko mojego chłopaka... tz. razczej mój brat jest taki, że nic nie robi, nie pomaga a jeszcze doklada problemów...matka go kryje i jak tylko ktoś jej zwraca uwagę - skacze mu do gardła! auto od miesiąca stoi rozbite- brat pewnego dnia, a raczej nocy wrócił pijany i poszedł spać...(wrócił z kolegą, pojechał autem) ...auto była na podwórku u jego kolegi bez koła , rozbite całkiem z przodu... przyjechało na lawecie na nasze podwórko (laweta 500 zł) i tak sobie stoi. tata nic nie wie. babcia i ja jesteśmy szantażowane- że mamy "się nie wtrącać i nic nie gadać"... tata będzie dopiero we wrześniu,ponieważ jest kierownikiem na szklarni i teraz jest środek sezonu, nawet na weekeend nie zjedzie

Gość Basiaaa0909
także jak mu rozbicie auta uszło płazem (w sumie nie wiedomo co się stało)... to co dopiero aparat cyfrowy!

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
to może powiedz Twojej mamie, żeby odpalała chłopakowi wynagrodzenie za wykonane prace?

Gość wwrrr
Dajesz sie zastraszyc jak dziecko. Powiedz tacie o samochodzie.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
i zgłoś na policję sprawę aparatu jeśli brat nie odda z takimi ludźmi po dobroci się nie da mnie życie wiele nauczyło i nie zawahałabym się donieść na brata, dlaczego takie coś ma mu pójść płazem? a co jak ukradnie coś w sklepie bo sobie pomyśli że mu wolno więcej?

Gość Basiaaa0909
wiesz...nawet biedna babcia musi udawać, że wszytko jest OK... nawet teraz kiedy jest bardzo chora to nie ma wsparcia u mojej mamy i brata, tylo jest PROBLEMEM (dojazdy do lekarza) a tata specjalnie zostawił samochód i pojechał autobusem do Holandii, aby było OK i aby babcia miała opieke... a skończyło się tak, że woził ja mój chłopak, a ona przed tatą musiała udawać, że jest OK... babcia jest inna i było jej strasznie głupio i niezręcznie, że wozi ją mój chłopak i ma problemy z grafikiem w pracy przez to ...ale przecież to nie była wina babci, że taka sytuacja miała miejsce...

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
ok, babci można pomóc. ale matkę i brata kopnęłabym w dupę