Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamototu.

WEJDŹCIE!!!!! PROSZĘ!!!! Nietypowy pierwszy taniec :D

Polecane posty

Gość jamototu.

He! Czy ktoś z Was zrobił lub widział taki nietypowy pierwszy taniec na ślubie? Ale taki śmieszny nie poważny? Bo chcemy to zrobić z narzeczonym, mamy fajny układ i muzykę, ogólnie jest bardzo śmiesznie ale zaczynam mieć wątpliwości jak ludzie to obiorą.... czy ktoś się spotkał z czymś takim?

Ja widziałam taki nietypowy pierwszy taniec i bardzo się wszystkim podobał;P Fajnie zobaczyc cos innego,niż jakies kołysanie się do romantycznej piosenki;P Napewno dacie sobie radę:P Trzymam kciuki;P

Gość jamototu.
dzięki :D no własnie chcemy zrobic cos innego, niepowtarzalnego, smiesznego, żeby ludzie zapamietali :)

Gość jamototu.
kaczuszek nie bedzie, ale to będzie taki mix-wiązanka muzyki jakby dialog między nami :)

Gość jamototu.
ktoś jeszcze widział cos takiego? albo roobił? :)

Gość bela bela mortadela
na you tube sa fajne smieszne tance wejdzoblukaj...goscie maja raczej pozytywne opinie o takich wystepach

Gość jamototu.
jedyne co mnie martwi to obecność mojego kierownictwa z pracy, cieawa jestem jak oni to odbiorą....

Gość Bohoboco
jesli poszczegolne czesci waszej garderoby pozostaną na miejscu to nikt nie bedzie oburzony z cała pewnoscia:)

Siostra mojej przyjaciółki miała taki. Na początku było normalnie - czyli romantyczna piosenka, a potem nagle dj puścił "Celebration" i właśnie świadkowie (w tym moja przyjaciółka) ze swoimi partnerami i z parą młodą zatańczyli przygotowany przez siebie układ. Wszystkim się podobało, więc chyba dobry pomysł :)

Gość jamototu.
nie no... wszystko zostanie ;) ale będą fajne elementy, okulary, sianko, butelka taniego wina... jestesmy chyba walnięci :D

Gość jamototu.
ale to nie bedzie walc... tylko raczej wygłupy... muzyczny dialog między młodymi :)