Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Yris

Problem z prezerwatywą

Polecane posty

Gość Yris

Chcielibyśmy zacząć współżycie z chłopakiem- i dla mnie i dla niego byłby to 1 raz. Mamy po 21 lat. Problem w tym, że juz raz próbowaliśmy i... nic z tego nie wyszło. Chłopak twierdzi, że prezerwatywa za ciasna. No w istocie, próbowałam mu ją sama nałożyć i też bardzo ciężko było ją naciągnąć.. Więc z pewnościa "lekko" go nie ściskała, a całkiem mocno ;/ Dodam, że to był durex extra safe, który z opakowania powinien mieć srednice 56 mm. Ale to chyba jakiś naprawde maxymalny rozmiar do jakiego one sie rozciagają.. Bo po wyjęciu z opakowania pasowałaby tylko na średniaka 10-12 cm obwodu. :x Moj chlopak ma 14cm, albo 14,5cm nawet (wiec 5-,5,5cm średnicy..) i założenie tej gumki nie moglo zamknąć się w kilku sekundach bo nie bylismy w stanie jej rozwinąć na penisie;/ Czy są w polsce, normalnie w sklepie dostępne jakieś większe (obwodowo) prezerwatywy? Jeżeli tak to gdzie? A może są jakieś z nazwy 55 mm... ale realnie dają się rozciągnąć. Bo te extra safe'y ani rusz :( Dlaczego tak dyskryminuje się większych facetów? :( Nie mamy w tej chwili za bardzo możliwości, żeby zabezpieczyć się w inny sposób. Także proszę o radę, bo mój chlopak przez takie problemy popada w małe kompleksy (z seksu nic nie wyszlo.. i czuje sie beznadziejnie z tym), boi się, że znowu sie nam nie uda gdy spróbujemy kolejny raz z innymi gumkami (sami juz nie wiemy jakie wybrać, zeby w koncu było okej :( ).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować