Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość l.a.candy

Proszę o pomoc z wybraniem studiów

Polecane posty

Gość l.a.candy

Witam! Zaczynam myśleć o wyborze studiów :) Idę do 3 klasy technikum informatycznego. Myślę o tym już teraz, ponieważ muszę wiedzieć co dodatkowo zdawać na maturze, żeby na owy kierunek mieć się szansę dostać. Kompletnie nie mam pojęcia na temat studiów, kierunków...Dlatego proszę o jakieś rady :D Jeśli chodzi o informatykę, najbardziej lubię grafikować. Marzy mi się praca w redakcji jakiejś gazetki ;-) Lubię również prowadzić strony internetowe (mam kilka opartych na systemie Wordpress, szablony projektuję sama) Inne zainteresowania: lubię język angielski, interesuję się modą, celebrytami (fajnie byłoby być czyims managerem :D) Matmy, fizyki i chemii boję się jak ognia. Proszę o jakieś podpowiedzi...DZIĘKI!! :D

Gość rrr9
grafik komputerowy chyba takie coś jest

Gość tomeku29292
praca w redakcji, manager. no niezle niezle, zycie szybko zweryfikuje twoje marzenia.

Gość edfew
bardzo przepraszam za offtop, ale powiedzcie proszę, co trzeba zrobić na tym forum, żeby temat pojawił się na głównej? założyłam nowy, ale nie pojawił się na głównej - nikt go nie zobaczy i nie odpowie:(

Gość l.a.candy
zapomniałam dodać, że zależy mi, aby studiować w Krakowie... choc jeśli się nie uda, to pewnie wyląduję na WSiZ w Rzeszowie. i czy idąc na grafikę muszę zdać maturę z informatyki? pytam, bo wiem, że to wcale nie taka prosta sprawa :) z programowania najlepsza to ja nie jestem ^^