Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Davidova

Nagie dzieciaczki na plaży

Polecane posty

W dobie szerzącego sie pedofilstwa moim zdaniem dzieci powinne być chronione chociażby ubraniem przed wzrokiem niepożadanych osob. Przeciez nikt nie wie tak naprawde kto moze sie zanjdowac na plazy...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Jasne na plaży , w autobusie , w szkole///nie dajmy się zwariować. Chrońmy nasze dzieci edukując je.

Gość jsijsadsdd
puszczanie dziecka nago to ponizanie go i upokarzanie. poczekajcie az dorosna i same zdecyduja o sobie czy chca latac nago czy bez. wtedy pewnie wybralyby sie na plaze naturystow.

szszybka " tak, podniecaj sie dipakimi malych dzieci bo te twoje wytchwalanie jakie one cudowne, sliczne, piekne, slodkie az jest przesadnie przecukrzone.W zyciu nie chcialbym aby ktos nagosc mojego dziecka tak komentowal jak ty to robisz jjj, chodzisz na plaze? dzieci nagie są w roznym wieku i czesto powyezj 2 lat, Rok temu widzialam jak 2 latek zesral sie kiedys przed kocem pewnej facetki i myslesz ze matka to posprzatala? zasypala piachem, to bylo okropne Otstanio maly goiwniaz siedzial na piachu i zacząl an nie sikac, powiedzialam do niego "Dziecko w toalecie sie sika a nie na piach" a mama do mnie ze ono tak sie przyzczyailo

Gość szszybka
no tak ale jako matka chyba bys byla kolo tego dziecka tak?? przeciez ci nikt go nie wezmie i krzywdy mu tam nie zrobi bo majtek nie ma.

Gość szszybka
do toksycznej...widzi tempa strzalo tez jestem matka i to ze tak napisalam nie znaczy nic zlego..ale widze ze w twoich oczach widac cos zlego...bo sama TY napisalas co napisalas wiec daj sobie spokoj!

Gość jsijsadsdd
jakby kolo mnie nagie dziecko zaczelo szczac albo srac to centralnie zarobiloby kopa w dupe. matka sie nie umie gowniarzem zajac to ja to zrobie.

Gość jsijsadsdd
poza tym przyjdzie jakis pedofil a plaze, zrobi zdjecia z teleofnu a potem w domu bedze sie masturbowal do twojego dziecka. GRATULUJE NIEKTORYM MATKOM BRAKU MOZGU!!!

Gość szszybka
:D:D pedofile moze byc wszedzie i masturboweac sie tez moze wszedzie ...wiec darujmy sobie .. poza tym radze doczytac co napisalam i jak nazwalam gola dupe dziecka!! ale jak ktos ma siano w lbie to sie nie dziwie ze pedofili robia z ludzi :D:D

Gość no tak ale mysl ze jakis
pedofil moze sie gdzies z ukrycia masturbowac patrzac na gole dziecko tez nie jest fajna ;]

Gość szszybka
ostatnio bylam na wakcjach w hiszpani ,i lezala kolomnie baba z cyckami do pasa oczywiscie bez biustonosza..i corka ciagle na nia patrzyla..to sie nazywa GLUPOTA!! i brak szacunku dla innych ludzi. ale wy sie czepiacie malego dziecka noz ku..

Gość jsijsadsdd
wszedzie? i co wszedzie widzisz nagie dzieci chodzace po ulicach? pierdolnij sie lepiej w ten kapusciany leb

Gość a ja myślę, że..
szszybka, masz rację, moim zdaniem, to co teraz się wyrabia, jest złe, dla dzieci, mnie osobiście też nie przeszkadza widom małych dzieci ( tak do 3 l ) Z gołą pupą, jeszcze nie widziałam by kiedyś takiemu dziecku zwyczajnie wyleciała kupa na plaży. Ludzie coraz bardziej przesadzają i to prowadzi do wszelkich fobii, temat się zaczął od małej gołej pupy, a tu już ktoś wyskoczył z pedofilem na plaży - czy to nie jest przesada? Mam już trochę lat i pamiętam ,że jak jeździłam na plażę jako małe dziecko to wszystkie chyba maluchy miały gołe pupki, tylko te starsze kąpielówki, a o czymś takim jak pedofil to się dowiedziałam gdy miałam już sporo lat, teraz to już 5 letnie dziecko będzie uciekało od obcego który podchodzi na plaży bo może to akurat pedofil jest. Kiedyś ludzie chyba bardziej przejmowali się rzeczami istotnymi a nie gołym tyłkiem malucha. Kiedyś wszystkie dzieciaki latały razem bandami, wspólne zabawy, nowe przyjaźnie, teraz, wszystkie poodgradzane, większość siedzi tylko przy rodzicach, dzieci mają coraz mniej możliwości nawiązywania kontaktu z innymi, nie uczą się wspólnych zabaw, życia w grupie, przez co, przez fobie rodziców.

Gość Bananova
Był tu kiedyś temat o dziecięcych stringach na plaży- i wszyscy się oburzali. A teraz piszą, ze "goła pupcia dziecka jest cacy i słodziutka". Uważam, że rodzice, którzy wypuszczają gołego bachora w miejsce publiczne nie powinni mieć prawa do oskarżenia kogokolwiek o pedofilię w razie tragedii.

Gość jakby twoja córka była
przyzwyczajona do nagości to ta hiszpanka byłaby dla niej normalnym widokiem, tak jak dla innych hiszpańskich dzieci, katole jadą na wakacje i są oburzone że ktoś w toplesie się opala

Gość szszybka
Wiec ty sama jeste BACHOREM! i pewnie takich nie posiadasz ..skoro je tak ladnie nazywasz..

Gość szszybka
tylko ze tam sa dwie oddzielne plaze! jak chce cycory pokazywac powinna isc na plaze obok i tyle w temacie|

Gość dlaczego powinna?
w krajach południa topless to dość częsty zwyczaj, powinna bo przyjechała zakompleksiona baba z polski? nie pasuje to nie jedź

Gość wrrr we mnie az sie gotuje
jak widze gole dzieciaki na plazy! no jak tak mozna? nie dosc ze bakterie i piasek w pupie to jeszcze dziecku wstyd sie robi. Uwazam ze w dzisiejszych czasach gdy stroj kapielowy mozna kupic juz dla niemowlaka nie wypada puszczac dziecka na golasa w miejscach publicznych. Pedofile tylko na to czekaja! Ja swoje dzieci przebierajac na plazy oslaniam recznikiem zeby nikt ich genitaliow nie widzial, a i tak czuje ze ludzie dziwnie na mnie patrza.Moje dzieci w kazdym razie gole to sie kapia tylko we wlasnej lazience. No ijeszcze dodam, ze ku mojemu zadowoleniu dzieci biegajacych na golasa po plazach jest chyba mniej.

Gość mysza-mysza123
to moze ja cos wtrącę...jestem mamą 3latki i mala wczesniej biegala całkiem nago,dopiero w tym sezonie kupilam jej strój ale i tez nieraz się zdarza ze np jesli stroj jest w praniu to zakladam majteczki ale dziecko jak to dziecko-najpierw do wody potem do piachu i robi się błotko w majteczkach,więc moze pomyslcie drogie panie te ktore krytykują nagie dzieciątka na plazy ze to moze nie ejst tak,ze matki wam robia specjalnie na złosć tylko wynika to z zupełnie innych powodów-neutralnych i od nas niezaleznych!! wiekszosc dzieci (pomijam tą garstkę wyjatkowo spokojnych,siedzacycyh wciaz w jednym miejscu i nie wchodzacych do wody) to żywe srebra i jakkolwiek ich mamy by się starały ochronic przez zarazkami i bakteriami plazowymi to uwierzcie ze się nie da!! ktos wspomniał,ze dziecko powinno miec pampersa,ja powiem tak-ta osoba chyba nie ma pojecia o dzieciach!! ja juz to przerabiałam:) poszlam na palze,zaałozylam dziecku czystego pampersa a za chwilę myk pampers mokry,zmieniłam i za sekunde znowu to samo.wystarczy ze dziecko zamoczy nóżki,papmers tez się zamoczy.a siedziec w skwarze bez kontaktu z wodą jest cieżko... wiec drogie panie,powtarzam się teraz ale chcę to podkreslic ze moze to ze dzieciaczki biegają na plazy bez majteczek nie wynika z tego ze ktos wam specjalnie robi na złość tylko z potrzeby sytuacji. a juz napewno nie powinny tego krytykowac osoby ktore nie mają swoich dzieci bo wowczas punkt widzenia i priorytety diametralnie się zmieniają!

Gość wrrr we mnie az sie gotuje
dodam, że moje dzieci nago ogląda tylko ksiądz

Gość szszybka
no widzisz wlasnie ze nie jestem zakompleksiona jak wiekszosc tutaj babsztyli. ale skoro jest opcja plaza toples poprawej i normalan po lewej to nie myslisz ze gole dupy powinny siedziec wlasnie tam! chyba nie od prady taka plaze zrobili co myslisz..:D

Gość mysza-mysza123
nie dosc ze bakterie i piasek w pupie w majteczkach lub w stroju kapielowym jak dziecko po wyjsciu z wody usiadzie na piasek to tez jest piasek w pupie!!

Gość weroniqa
Niestety mamusie kochaja swoje dzieci i wydaje im się, że golaski są milutkie. I są :) problem nie jest czy to moralne, albo czy pedofile sie napalają......problem jest taki (i to każdy rodzic powinien wiedzieć) , że dzieciom siedzącym z goła pupą na piachu , do odbytu wchodza najrózniejsze robaczki...do pochwy również. To problem w Afryce, gdzie dzieci są golutkie. znam mamę , u której dziecka badanie wykazało, ze jakies robactwo zyje w maluszku i dostało sie droga odbytniczą. Warto sie zastanowić jacy z nas rodzice. Warto się podokształcać a nie życ wiedzą przekazana przez mamusie

Gość biest45
ktos musi dawac pozywke dla pedofili, sa głupie matki to i sa okazje, tylko potem się nie zdziwcie jak znajdziecie na jakiejś stronce fotę synusia czy córusi z pizda na wierzchu :D

Gość szszybka
no tak ,macie racje,co nie znaczy ze maluvh nie moze sobie pobiegac chwile z golym tylkiem,bo jasnie pani obok ma wielkiego focha na widok golego tylka malucha no prosze..

Gość biest45
mam sporo takich fotek bo całe lato spędzam na bałtyckich plażach ;)

Gość WERFGH
SSZSZYBKA TY GŁUPIA OBLEŚNA CIPO SAMA WYWAL NQA WIERZCH KOCURA

Gość biest45
podszywie, chcesz, żeby policja się tobą zainteresowałą zboku jebany?

Gość mysza-mysza123
co do bakterii to jak ma się dziecko zarazic przykladowo grzybicą bo pewnie o to głownie chodzi to nie ma znaczenia czy dziecko jest w majteczkach czy nie bo tym sie mozna zarazić stając stopą w tym samym miejscu co przed chwilą stał chory. więc jak by nie uwazac i nie chronic się przed zarazkami to się nie da!! chyba ze czlowiek zupełnie zrezygnuje z plazy i wogole wyjscia z domu bo przeciez w tramwaju poręcz,która ja teraz trzymam mogł wczesniej trzymac czlowiek chory na gruźlice.