Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Davidova

Nagie dzieciaczki na plaży

Polecane posty

Gość a ja myślę, że..
Jeszcze ten temat dziś żyje, wow :)

Gość mysza-mysza123
a tak z innej beczki mam pytanie do Lomu czemu to smutna historia? co z Twoją córeczką?

Gość no i co z tego Ewka
że cię rodzice na golasa puszczali, przecież to wstyd

Gość emerytieo
nie, to ma być wyrazem pozbycia się obłudnych, fałszywych, krzywdzących i idiotycznych kategorii wstydu. wstyd to przeżytek, a to, co wam się wydaje, prawaki, "normalne" to efekt wiktorianizmu i XIX-wiecznej pruderii z tym związanej, dodatkowo katolickie wypaczenie i nerwice natręctw pod wpływem religii i rozdarcia wewnętrznego (seks to natura, katolicyzm to opresja). nie ma nic złego w nagim ciele!! polacy to nawet na basenie wstydzą się przebierać, na plaży się wstydzą, pod prysznicem się nawet nie rozbierają (to już w ogóle idiotyzm), wchodzą do sauny w ubraniach (jako JEDYNI W EUROPIE!!!), ze względu na wstyd. zakrywanie ciałą i tłumienie seksualizmu, który jest de facto ważnym czynnikiem naszego życia, to choroba. nagość jest naturalna, natura jest dobra. to kultura i wymysły takich pruderyjnych świętoszków to opresja. nie dorabiajcie do tego polityki. nagość to normalna sprawa, najbardziej naturalna i tym samym najbardziej podlegająca opresji. ludziom wydaje się, że jest coś złego w goliźnie, a nie ma nic!! nagie ciało to piękno. nagie ciało to wolność. jeśli nie wierzycie, to spróbujcie kiedyś wejść nago do sauny, nago się opalać, nago pospacerować po pokrytej rosą łące. to na prawdę wyzwalające uczucia. jeśli jest to zaprzeczenie cywilizacji, to ok. nikt mi nie powie, że cywilizacja wraz z całym zestawem technik ujarzmiających moje nagie ciało i naturę, jest czymś lepszym od nagiego kontaktu z naturą. i taki kontakt nie sprowadza się jedynie do dymania swojej żony pod kołdrą przy zgasszonym świetle

Gość Melpomena31
Te małe gołe dzieci na plaży to niezła pożywka dla pedofilii. Jaką taki pedofil na plaży musi mieć uciechę, więc lepiej ubierać dzieci.

Gość Ale temat.....,,...
Witamy w zacofanej Polsce pelnej idiotow i wiesniakow