Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Davidova

Nagie dzieciaczki na plaży

Polecane posty

Gość 963wq bnmklzska
noo a tobie to mozg wyzarl widok malego dzieciecego tylka buhahah az musiala sie pozalic na forum :D

Gość marcelina :::::
Moja cała trójka tak sie oduczyła chodzić w pieluchach ...po ogrodzie chodziły bez majtek i największa radocha była jak któreś nasikało na robala,albo krzaczek. Dawidowa ,ale to było na moim prywatnym ogrodzie ,nie na plazy na której ty wystawiasz swój biust.

Gość mysza-mysza123
a ja myślę, że.. Co do "wysadzania" dzieci to naprawdę w wieku do 3 lat, nie powinno to nikogo dziwić, o ile jest to w miejscu w którym nie przechodzą ludzie, nie jest blisko wody, gdzieś na boku, małe dzieci które uczą się chodzić bez pieluchy nie potrafią tyle wstrzymywać co starsze dzieci, czasami dziecko jest tak zajęte zabawą ,że długo wstrzymyje, a gdy komunikuje siusiu już nie może wytrzymać, i trzeba biec gdzieś blisko obok plaży, bądź nawet na plaży, ale z boku na trawkę, co do uczenia się bez pieluchy, niektóre małe dzieci właśnie tak się uczy, że najpierw robią zwyczajnie pod siebie, aż zrozumieja, że jest to nieprzyjemne i tak nie można. trafilas w samo sedno:) ale o tym mają pojęcie głownie osoby które mają juz swoje dzieci dlatego uwazam ze nie powinno się czegos krytykowac czego się nie zna.

Gość 564654
a ja myślę, że.. Co do "wysadzania" dzieci to naprawdę w wieku do 3 lat, nie powinno to nikogo dziwić, o ile jest to w miejscu w którym nie przechodzą ludzie, nie jest blisko wody, gdzieś na boku, małe dzieci które uczą się chodzić bez pieluchy nie potrafią tyle wstrzymywać co starsze dzieci, czasami dziecko jest tak zajęte zabawą ,że długo wstrzymyje, a gdy komunikuje siusiu już nie może wytrzymać, i trzeba biec gdzieś blisko obok plaży, bądź nawet na plaży, ale z boku na trawkę, co do uczenia się bez pieluchy, niektóre małe dzieci właśnie tak się uczy, że najpierw robią zwyczajnie pod siebie, aż zrozumieja, że jest to nieprzyjemne i tak nie można. ok, tylko jak wysadza to dziecko na sranie to niech to potem posprzata, tego wymaga sie od wlascicieli psow, wiec co dopiero od matek i tatusiow.

Gość mysza-mysza123
ok, tylko jak wysadza to dziecko na sranie to niech to potem posprzata, tego wymaga sie od wlascicieli psow, wiec co dopiero od matek i tatusiow. no oczywiscie ze rodzic powinien posprzątać!!! juz to było napisane na poprzednich stronach.

Gość a ja myślę, że..
564654 - mnie chodziło tu tylko o siusiu :) To jednak chce się dziecku częściej niż kupę, i trzeba co jakiś czas wysadzać, nie wiem jak jest z wysadzaniem na kupę :) bo moje zawsze robiło rano w domu przed wyjazdem na plażę i tylko z sikaniem trzeba bylo upilnować.

Gość Matko trzeba być nienormalnym
żeby uważać że małe dzieci na golasa są obrzydliwe. Obrzydliwy na golasa zaczyna być człowiek ktory jest zaniedbany w jakiś sposób i kiedy zaczyna sie starzeć. Słodkie są wszystkie bo jeszcze nie stanowią obiektów seksualnych dla zdrowych i normalnych ludzi,dlatego też nie ma możliwości żeby gorszyły kogoś swoją nagością. Jest na tym forum pewna pomarańczka co potrafi tez byc czarna i ma niezłego zajoba wchodząc tu i co jakiś czas zakładając podobne topiki!

Gość mysza-mysza123
dokładnie.tylko w ten sposób oduczymy dziecko siusiania w pampers,wlasnie je wysadzając a ze latem dziecko długo jest na dworze,niesposób uniknąc takiej sytuacji ze dziecko wstrzymuje a potem juz nei da rady zdążyc do ubikacji do domku i musi się zaąłtwic pod krzaczkiem.tak było jest i bedzie i nikt tego nie zmieni.

moje dziecko biega sobie dobrze jest sobie tłumaczyć na koniec kiedy ktoś uwaza ze rozmowa zeszła na psy że sie kogoś zmiazdzyło intelektem. Dobrze skoro ejstes zakompleksiona i takie wypowiedzi podbudowują cie to sie ciesze bo ja tu nie zamierzam nikogo poniżac;) Właśnie pokazałas typowy obraz matki polki ktora syczy na osoby młodsze że maja za przeproszeniem "gówno do powiedzenia gdyż nie maja dzieci. Mamusie tego pokroju nawet nie pozwolą zwrocic sobie uwagi a ty mi tu mówisz że dziwi Cie to ze inni ludzie poruszaja takie tematu na forach zamiast zaczepić bezpośrednio. Zatem idz usypiać dziecko i wyspij sie dobrze bo jutro rano musisz wracac do wychowania swojego dziecka....

Gość a ja myślę, że..
Może to trochę nie na temat, ale w sumie może się przeplatać, jak zaczyna już przysłowiowa teraz goła pupa przeszkadzać, to ja się nie dziwię, że ludzie coraz częściej biją dzieci, a ostatnio co się słyszy w polsce nawet znęcają się i mordują, przykładów chyba nie trzeba podawać, zaczyna przeszkadzać płacz, brudne ubranko, złe zachowanie.. Przecież to tylko małe dzieci, które nikomu nie chcą i nie moga zaszkodzić, a my jako gatunek ludzki musimy te dzieci kochać, dbać o nie i cieszyć się nimi. Gdy nie raz czytałam jakieś forum pod kolejnym opisanym drastycznym przypadku w którym to matka czy ojciec zakatowali dziecko ludzie oburzeni pisali: To już zwierzęta lepiej dbają o swoje młode, tak by nawet zwierzę nie zrobiło itp tid, no właśnie, zwierząt też nie obrzydza ich kupa a nawet czyszczą genitalia swoich mlodych, nie chodzi mi tu o to że mamy zacząć tarzać się w gównie ale o to, że nie należy popadać w paranoję. Dzieci to tylko dzieci.

Gość i kolejny wątek źle pojmowany
Pod krzakiem załatwiają się te dzieci które są daleko od domu a nie będą przerywały zabawy czy co gorsza wstrzymywały siku co jest cholernie niezdrowe żeby usiąśc na nocniku czy toalecie w domu. Robienie siku w krzaki przez 2-4latki jest jak najbardziej na miejscu i nie ma potrzeby się tym gorszyć.

Gość odnośnie wysadzania
Przepraszam, ale widziałam wielokrotnie sytuację, gdzie można było to zrobić inaczej/dyskretniej, tylko po co, prawda? :O Po co się chociaż odwrócić z tym dzieckiem, albo cofnąć dosłownie krok w krzaczki, lepiej lać na chodnik, centralnie dziecięcymi genitaliami do ludzi i tym podobne. To jest buractwo i tyle. I to poczucie, że mój dzieciak jest pępkiem świata i to ludzie mają się dostosować.

Gość 963wq bnmklzska
davodoff...blabla.. pierdolisz jak potuczona. Ja nie wiem co trzeba miec w lbie zeby takie tamaty zakldac :D ty pelnoletnia jestes :D bo pchasz sie w dyskusje z doroslymi kobietami,wiec miej tez cos konkretnego do powiedzenia niz tylko to ze dupa malego dziecka ci przeszkadza ot co.

Ja mam zawsze opory przed wejściem głębiej w krzaki bo tam jest tak nasikane że to aż nie schnie i nawet deszcz tego nie zmywa bo tam woda z nieba nie dociera i wole za głęboko nie wchodzić.

Gość mysza-mysza123
Matko trzeba być nienormalnym dokładnie.tez uwazam, ze ten ktory się dziwi na widok gołego malenstwa na plazy lub ten widok go w jakis sposob obrzydza lub krępuje,cos musi byc z nim nie tak,dla mnie to normalne-gole dzieciatka zawsze były na plaży i bedą; cchę tez wskazac na pewną sytuacje-moze to niektorym przyblizy temat-nieraz tak się zdarza,ze wychodze z dzieckiem a nie mam zamiaru isc na plazę ale ze mieszkam niedaleko to moze się zdarzyc ze jednak pomimo tego ze nie planowalam-jednak trafiłysmy na plazę,bo piekna pogoda,bo spotkalam kolezanke tez z dzieckiem ktora mnie namowila itd...wiec teraz co-nie mam dla dziecka stroju i co robic?dziecko chce do wody.1. nie puscic dziecka do wody i narazic je na przegrzanie, 2. puscic dziecko do wody ubrane (zeby nikogo nie gorszyc) tylko potem jak wracac z przemoczonym ubraniem? 3. rozebrac dziecko zupełnie,pozwolic do wody a ubrac,gdy bedziemy wracac,wtedy dziecko bedzie miało radochę na plazy i suche ciuszki oraz majteczki(zakladam,ze nie wziełam majtek na zmianę).to chyba najlepsza opcja.

Gość odnośnie wysadzania
Cóż, mnie też dupa tego dziecka lekko przeszkadza. Szczególnie gdy leżę na plaży, a dupa centralnie wypina się na moją głowę lub penis, lub wagina :O Niestety, ale wasze cudowne dzieciaczki też mają genitalia i niekoniecznie ja muszę mieć je wsadzanen w nos ;) Pogódźcie się, mamusie z faktem, że tylko dla was dupcie waszych dzieci są urocze :)

Gość wheidfhw
a ja mam taką obserwację: czemu po ulicy (ostatnio widziałam sporo takich przypadków) biegają dzieci półnagie (obu płci)? po ulicy w centrum dużego miasta???? na plaży to jest dyskusyjna sprawa, ale żeby w mieście? co z tego że upał? ja też mam się rozebrać? niedoczekanie XD

Gość a ja myślę, że..
a ja dziś widziałam jak sobie maluch ściągnął kąpielówki na środku plaży i zaczął siusiać.. i leci matka do niego i mówi Daawiiddd! Nie tutaj! tyle razy ci mówiłam! a Dawidowi się zachciało i tyle :) a że jest mały to nie mógł zaczekać tylko sam po męsku zaczął swoją sprawę załatwiać ( Dziecko ok 2,5 ) poszła z nim w krzaki to już mu się nie chcialo :) Po czym musieli wszystkich z plaży wyprosić by piasek odkazić bo niechby tam inna pupka usiadła..

W nagości małego dziecka nie ma nic ani gorszącego ani obrzydliwego ani drażniącego,dzieci są najwspanialszymi istotami które z czasem zepsuje świat i to jest okropne!

Gość mysza-mysza123
a ja myślę, że.. Może to trochę nie na temat, ale w sumie może się przeplatać, jak zaczyna już przysłowiowa teraz goła pupa przeszkadzać, to ja się nie dziwię, że ludzie coraz częściej biją dzieci, a ostatnio co się słyszy w polsce nawet znęcają się i mordują, przykładów chyba nie trzeba podawać, zaczyna przeszkadzać płacz, brudne ubranko, złe zachowanie.. Przecież to tylko małe dzieci, które nikomu nie chcą i nie moga zaszkodzić, a my jako gatunek ludzki musimy te dzieci kochać, dbać o nie i cieszyć się nimi. Gdy nie raz czytałam jakieś forum pod kolejnym opisanym drastycznym przypadku w którym to matka czy ojciec zakatowali dziecko ludzie oburzeni pisali: To już zwierzęta lepiej dbają o swoje młode, tak by nawet zwierzę nie zrobiło itp tid, no właśnie, zwierząt też nie obrzydza ich kupa a nawet czyszczą genitalia swoich mlodych, nie chodzi mi tu o to że mamy zacząć tarzać się w gównie ale o to, że nie należy popadać w paranoję. Dzieci to tylko dzieci. kurczę,piekniej tego nie umialabym napisac:)

Gość odnośnie wysadzania
Dzieci mogą być dla Ciebie nie wiem jakim cudem, mnie to ogólnie nie obchodzi, nie mam nic do dzieci. Ale ich genitalia dla mnie 8 cudem świata nie są i ja nie muszę ich widywać centralnie rozkraczonych ;)

Gość mi mi mi mi mi
odnośnie wysadzania Dzieci mogą być dla Ciebie nie wiem jakim cudem, mnie to ogólnie nie obchodzi, nie mam nic do dzieci. Ale ich genitalia dla mnie 8 cudem świata nie są i ja nie muszę ich widywać centralnie rozkraczonych Nikt Tych dzieci nie wysadza przed Twoją twarzą.Jeśli nie podoba Ci się ten widok, to co za problem odwrócić głowę i nie podglądać?:P

Gość BZOIUUUUU
wiec nie patrz tam gdzie nie trzeba ;) to tylko NIEWINNE DZIECKO

Gość HENIEIK
Mocz jest najczystszym płynem ustrojowym człowieka Bakterie rozwijają się w nim dopiero w zetknięciu z tlenem.

Owszem nie mam nic przeciwko robieniu kupy w krzakach dzieci to dzieci wiem ze sa śliczne małe ale dla mnie to też mały człowiek to kiedyś bedzie dorosła indywidualna osoba wiec MOIM ZDANIEM taka osoba powinna nosic majteczki;) Ludzie nie oburzajcie sie juz tak;)

Gość odnośnie wysadzania
A co za problem ubrać dziecko w majteczki na publicznej plaży? Dlaczego to ja mam odwracać głowę? Bo to jest dziecko? Wybacz, ale dla mnie to nie jest żaden argument.

Gość znawcaTEMATUUU
nie rozumiem jaki jest problem ubrać dziecku majtki- przewiewne białe bawełniane majteczki! Mi tez się nie podobają genitalia dzieci i jestem normalną osobą :) Ktoś napisał co jak mieszka blisko i nie ma przy sobie a dziecko chce się kąpać. Takie rzeczy da się przewidzieć i można takie zwinięte majcioszki nosić w torebce i w razie W przebrać. To żaden argument. Tak jak pamięta się o piciu dla dziecka i jedzeniu. Jesteśmy LUDZMI, nie zwierzętami i coś nas jednak odróżnia. Porównywanie do zwierząt i młodych jest bezsensu bo my nie robimy kupy na srodku jak nam się zachce, tak jak dorosłe zwierzęta. Istnieją ludzie, którzy nie lubią dzieci lub nie chcą ich nago oglądać- mają do tego prawo. Rozwydrzone mamuśki- kupcie sobie wyspę i plażę i tam latajcie z dzieciątkami i smarujcie się ich kupcią skoro Was to jara Bawełniane majtki to koszt mniej niż 5 zł i można je włożyć nawet w kieszeń- wasze argumenty są marne :/

Gość mysza-mysza123
Bosz...które dziecko się wypina i rozkracza przed czyjąś głową? który dwulatek?? ludzie nie przesadzajcie!!

Gość marcelina :::::
Zapalmy fajkę pokoju;)

Gość odnośnie wysadzania
BZOIUUUUU - uwierz, czasem trudno nie patrzeć "tam, gdzie nie trzeba", bo wszędzie są strefy zagrożenia :D Gdzie się obrócisz tam dzieciak nad łopatką i babką z piasku z MEGA rozkrakiem :) A wystarczyłoby te dzieci ubrać, taka zwykła sprawa. Tyle cudnych kąpielówek, kostiumików, ale po co. Lepiej dzieciakiem się przed ludźmi "rozkraczać" ;)