Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bandytka Ewa

dostałam dziś mandat za przejście przez jezdnię w miejscu niedozwolonym

Polecane posty

Gość juoyug
banda idiotów sie tutaj wypowiada! po 3 latach mandat sie przedawnia i nic nie zapłacisz! będziesz frajerką jak zapłacisz teraz! F R A J E R K Ą !!!

Gość Bandytka Ewa
juoyug- to nie płacę

Gość belzebubeńka
nic sie nie przedawnia.mój m miał kilka mandatow o których nie wiedziałam.sprzed 3 lub 4 lat.co ciekawe zabrali mu je ze zwrotu vatu budowlanego 900 zl.szlag mnie mało nie trafił ,bo mielismy patowa sytuacje a kasa byla bardzo potrzebna.

Gość belzebubeńka
oczywiście zrobisz jak uważasz,ale mój m też liczył na inne cuda i przedawnieia.

Gość juoyug
nie płać, to jakieś durne opowieści o ściąganiu mandaów z VATu ?? w t f ?

Gość belzebubeńka
bedziesz miala taką sama mine jak ja ,gdy baba w skarbówce poinformowala mnie,z eniestety przyznany nam zwrot z różnicy vatu budowlanego został zabtrany na mandaty,a że było mało to resztę zabrali sobie od męża z corocznego rozliczenia pitów.

Gość nie płać nie płać
to na własnej skórze przekonasz się jak się odzyskuje długi w trybie egzekucji administracyjnej. a ty juoyug nie wypowiadaj takich ostatecznych i kategorycznych opinii, bo jak widać masz blade pojęcie o funkcjonowaniu urzędów skarbowych. baj.

Gość juoyug
to dziwne, bo tak się składa, że 1,5 roku pracowałem w US :)

Gość nie płać nie płać
świetnie, to czemu już nie pracujesz? oświeć nas jak się nie płaci mandatów i jak można olewać tytuły wykonawcze z us. Bardzo wielu osobom ta wiedza się przyda. Czekamy.

Gość wheidfhw
nie wiem czy wiecie ale te rozmowy są kontrolowane.... to dość lekkomyślne pisać tu o próbach wymigania się od mandatu :O

Gość bobas smyk
dziewczynki dostały mundury (co to w ogóle za pomysły żeby baby przyjmować do policji????:O) i pokazują na co je stać. rzecz jasna o żadnym zapewnianiu bezpieczeństwa społeczeństwu mowy być nie może bo kogóż to to spacyfikuje taka "policjantka":O? dziecko ?(niezbyt wyrośnięte?) inną dziewczynkę? starca? kalekę? - a więc żeby pokazać, że są ważne i "potrzebne" nakładają na inne baby mandaty za niezwykle groźne przestępstwa godzące w interes narodu - zbrodnie przechodzenia przez jezdnię w niedozwolonym miejscu albo chodzenia z jamniczkiem bez smyczy po parku :O

Gość belzebubeńka
do joung czy jakos tak-szkoda,że wczesniej cie nie znałam -poradziłbys mi jak zatrzymać sobie tysiąć z hakiem ,które nam zabrali.us nierychliwy,ale BARDZO skuteczny.do autrki-zrobisz oczywiście jak zechcesz,ale lepiej zapłacic teraz niz strsowac się z akazdym razem jak przychodzi polecony z us.musisz kryc listy przed mężem itp.zapłacisz teraz i będzie po sprawie.mąż nawet nie bedzie wiedział.ewentualnie poproś o rozłożenie na raty jak kasy brak.

Gość belzebubeńka
ale nie zlewaj tego ,bo i tak będziesz musiała zapłacić.a young pracował w us ,ale chyba na szczotce.pozdrawiam autorkę,mnie kiedys też policjanci zatrzymali ,bo na czerwonym przechodzilam,ale powiedzialam ,że budowa i dwoje dzieci i dostałam pouczenie.ale teraz nie przechodzę na czerwonym.

ja dostalam 10 lat temu mandat za picie piwa na przystanku(20 zl )......i zapomnialam o nim .... mandat przeszedl mi bokiem przedawnione

Gość niemogeeeee
asdfghjkl;'

Gość gość
Banda idiotów z policji frajerką FRAJERKĄ jedną z drugą szlag trafia

Gość gość
Ja nie rozumiem jak można nie zapłacić mandatu. Skoro zrobiłeś jakieś przewinienie za które należy się mandat to oczywiste ze trzeba za to zapłacić. Jakby nikt nie płacił to po co były by mandaty. Rozumiem przejście nie na pasach mogło skończyć się na pouczeniu ale jak już dostałaś to trzeba zapłacić. Ja ostatnio przebiegłam bo mi się spieszyło na tramwaj tez zatrzymały mnie 2 policjantki zaprosiły do radiowozu... pogadały miały mi wypisać mandat 50 zł ale je ubłagałam... pytały gdzie się tak spieszę itp. Mówiłam im ze jak zapłacę 50 zł za mandat to nie będę mieć na poprawkę egzaminu w razie czego. Śmiały się i darowałby mi :D

Gość gość
gość dziś zrobiłaś im chociaż minete?

Gość gość
gość dziś Ja nie rozumiem jak można nie zapłacić mandatu. Skoro zrobiłeś jakieś przewinienie za które należy się mandat to oczywiste ze trzeba za to zapłacić. XXX to dlaczego idi/ ot/k//a sama nie zapłaciła? tylko d**e lizała policjantkom zeby darowały 50 zł?.Zrobiła przewinienie, należał sie mandat i nie zapłąciła a osoba nie rozumie jak mozna nie zapłacić?