Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja nie moge..

Powiedziałam do chłopaka "kochanie" ...

Polecane posty

Gość ja nie moge..

Spotykamy się dopiero miesiąc ja mu się podobam on mi też spędzamy ze sobą średnio czas co dwa- trzy dni a dziś przez przypadek powiedziałam do niego przy pożegnaniu przez kochanie :o Zrobiło mi się tak głupio, bo wcale jeszcze nie czuję żebym go pokochała a on mnie też, dopiero jesteśmy w fazie poznawania siebie a tu takie coś palnęłam :( Myślicie że może go to zniechęcić? Zwłaszcza że to nieśmiały chłopak. Czy słowo kochanie jest jednoznaczne z "kocham cię"?

Gość ja nie moge..
On mi kiedyś zadedykował piosenkę Krzysztofa Krawczyka "Bo jesteś ty" czyli tekst miłosny, więc nie wiem czy się aż tak tym przejmować ;/ Udawać jakby nic się nie stało? Czy trochę się zdystansować?

Gość ahahaha:D:D:D:D00
Kobieto, nie przeginaj! nie, kochanie nie jest rownoznaczne z "kocham CIę"...nie wiem jak można się przejmować czymś takim, nie masz problemów prawdziwych?

Gość ja nie moge..
Nie, to po ostatnim związku uważam na każde słowo gdyż dla ostatniego partnera to chyba było równoznaczne z "kocham cię" ...

Gość zwrot kochanie
nie jest rownoznaczny z deklaracją 'kocham cię' ja aktualnie twierdze, ze w ogole to nic nie znaczy a twierdze tak, ponieważ kilka razy powiedział tak do mnie facet, który na milion procent *niestety) mnie nie kocha :O

Gość ikolo
wielka mi rzecz looo matko rozstan sie z nim i sie jeszcze potnij :O:O

Gość ja nie moge..
w sumie to fajnie że się śmiejecie z mojego problemu To znaczy że nie mam powodu do zmartwień. Jednakże bałam się, że taki nieśmiały chłopak, który nie miał nigdy kontaktów z dziewczynami inaczej odbierze moje słowa i wystraszy się. Mój były poważnie traktował każdy zwrot.

Gość ikolo
ja sie nie smieje tylko mam niezla polewe, kurcze to dobrze ze tak powiedzialas a nawet jesli przypadkowo to oznacza ze ci zalezy :D

jak ja bym sie w ogole zastanawial nad takimi pierdolami to nie wiem czy mialbym czas sie wysrac... :P:O

Gość zwrot kochanie
ikolo- Twoim zdaniem jak ktos mowi do drugiej osoby 'kochanie' tzn, ze tej osobie zależy? :P w przypadku gdy te słowa są wypowiadane przez faceta, to pewno nie :O

Gość ja nie moge..
jak i facet zły się trafi to i zwrot "kocham cię" może nic nie znaczyć. A dla niektórych zwykłe "pięknie wyglądasz" to jest coś

Gość ikolo
zwrot kochanie ---- oj tam nie pierdol i Ty, Wszyscy sie tutaj uwazacie za znawcow a tak naprawde gowno wiecie tylko tyle ile sie naczytacie czy naogladacie w Tv...daj se spokuj

Gość zwrot kochanie
no ja tylko pytam, to co Ty mi tu sie rzucasz?:P

Gość ja nie moge..
ikolo widocznie rzucasz słowa na wiatr i możesz mówić do ukochanej osoby to samo co do kolegi..

Gość ikolo
Tyle o mnie wiecie ile zjecie czyli gowno, nie chce mi sie gadac na takie tematy a szczegolnie z osobami ktore pieprza i zmieniaja zdanie tylko na poczet topiku, narazie🖐️ mojego zdania nie poznacie bo szkoda mi klawiatury na pisanie do was

Gość ja nie moge..
i jednego gimgowna mniej :D ikolo kupiłaś już książki do 3 klasy gimnazjum? Testy gimnazjalne cię czekają :D Czy tupniesz nóżką że nie chce ci się pieprzyć w gimnazjum?

Gość ikolo
szczerze to intelektualnie bym Ciebie zniszczyl kmiocie z podlogi wiec nie szalej bo obstrukcji dostaniesz, mam wiecej w jednym palcu niz ty w clej glowie smieciu

zadzwoń przy nim do kolezanki powiedz na pożegnanie pa kochanie? będzie myślec że poprostu masz taki zwrot :-)

Gość ja nie moge..
ikolo, inteligencja z ciebie aż tryska :D Pokaż mi jak mnie niszczysz :)

Gość ja nie moge..
Tylko szybko, bez googlowania "jak zniszczyć inteligencją kobietę na babskim forum" :D :D