Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhibi

Jak spławić kolegę

Polecane posty

Gość bhibi
Darker, to że ktośjest bardzo dobrym ścisłowcem, czy też potrafi doradzić w kwestiach ubioru, nie znaczy, że nie może być upierdliwy czy wręcz roszczeniowy. Darker - jesteś tam? Rozumiesz już?

Gość bhibi
Darker Zrozumiałem, że nie masz jaj mu powiedzieć, że nic z tego więc radzisz się forum. Proponuję poczekać jeszcze trochę. Może jak cię wywiezie do lasu w bagażniku to nabierzesz odwagi. dziękuję za sensowną poradę. jaj nie mam, na szczęście. w bagażniku raczej mnie nie wywiezie bo za chuja nie wsiądę do jego samochodu. Nie wiem tylko czy nadal trzymasz jego stronę, czy swoją własną, czy jeszze czyjąś... ale czy to ważne? miłego wieczoru kuriozalny forumowiczu

"w bagażniku raczej mnie nie wywiezie bo za ch*ja nie wsiądę do jego samochodu." Obawiam się, że wtedy to już prosić nie będzie.

Gość bhibi
Darker - kojarzę cię. siedzisz na tym forum hoho, i jeszcze dłużej. przykro mi że nie masz ciekawszego zajęcia = stąd tyle jadu w tobie? odgrywasz się na kobietach, które odtrącają facetów? utożsamiasz sięz nimi? jesteś prawiczkiem? ehhh, nie odpowiadaj, nawet nie chcę wiedzieć może ktoś cię jednak kiedyś pokocha...

Bhibi, czyżby człek wykształcony z tego adoratora? Widzisz, to że będzie patrzył spode łba, to nic dla Ciebie nie znaczy. Po pierwsze to Twoje życie i nie pozwól wejść sobie na głowę. Zapewne pochodzisz z dobrego domu,stąd próbujesz jakoś ogarnąć tą sytuację logicznie. Z czasem będzie to jednak w Tobie narastać i wybuchniesz złością. Działaj teraz, pokaż ,że jesteś silną kobietą. A jak będzie mówił coś na Twój temat, to przy wszystkich zj3b go porządnie;)

Gość bhibi
wypierdalaj z mojego topiku Darker! nie chcę się z tobą wdawać w żadne dyskusje!

Darker dobrze ci mówi porwie cie na parkingu... Najlepiej bd jak powiesz mu wprost jak ci na samym poczatku radzilem. Jak to jakis psycho i sie nakreci to wesolo nie bd.

"odgrywasz się na kobietach, które odtrącają facetów? " Odgrywam się na każdy kto tu pisze.

Gość bhibi
dzięki Clark_ :) pozdrawiam ;)

Gość bhibi
Darker "odgrywasz się na kobietach, które odtrącają facetów? " Odgrywam się na każdy kto tu pisze. moze lepiej idź sobie pobiegaj. albo zwal kloca - ulży ci się;)

Gość zloscnik
Aha. Podsumowując: 1. Koleś jest passe bo ogolnie jest do dupy przez to, że mało urodziwy i słabo kumaty w sferze emocjonalnej. 2. Wkurwia Cię jego sposób prowadzenia zalotów. 3. Nie umiesz mu o tym powiedzieć. Niestety nie mogę Ci pomóc. Zapiekanka mi się robi w piekarniku. papa

Gość bhibi
Pijany kierowca Darker dobrze ci mówi porwie cie na parkingu... Najlepiej bd jak powiesz mu wprost jak ci na samym poczatku radzilem. Jak to jakis psycho i sie nakreci to wesolo nie bd. on siędawno jużnarzucał (jeszcze na jesieni). udało mi się to wyciszyć i miałam spokój. tylko że u niego to jest cykliczne, po jakichś 2 miechach przerwy znowu się przypomina (jak mu się w tym czasie nie udaje z nikim nic) i zamęcza

Gość bhibi
albo wymyśle że kogoś mam (pewnie mi nie wyjdzie bo nie umiem kłamać) albo totalnie zignoruję i będę traktować jak powierze - 0 odzewu z mojej strony, albo wybuchnę i się pokłócimy na amen

Gość zloscnik
@zeenek Nic specjalnego. ;-) Jako facet muszę powiedzieć, że w każdej pracy jest ktoś taki. Niestety ale ludzi podobnych do takiego panicza jest wielu. A powiedź do pracy to ubierasz się w miarę czy jak rasowa suka? To może być wabik :D

Gość bhibi
A powiedź do pracy to ubierasz się w miarę czy jak rasowa suka? To może być wabik chciałabym jak rasowa suka, ale nie wypada :/ a on akurat ma wyczucie w stylu, modzie itp. doradził mi raz fajne kozaczki ;)

bhibi no to ma stały port do ktorego wraca. Ale co masz na mysli piszac ze udalo ci sie to ukrócić? Powiedzialas mu wtedy co i jak? Bo jak tak to wedlug mnie koleś jest jakiś chory i powinnaś na niego uważać.

Gość zloscnik
chciałabym jak rasowa suka, ale nie wypada :/ a on akurat ma wyczucie w stylu, modzie itp. doradził mi raz fajne kozaczki bidak :D takie baby se upatruje. Ehh. Jako rozwiązanie problemu proponuję walkę na ringu lub zabawę w ganianego ze straponem. Ludzie. Kocham ich :*

Gość bhibi
Powiedzialas mu wtedy co i jak? Bo jak tak to wedlug mnie koleś jest jakiś chory i powinnaś na niego uważać. dokładnie tak. kiedy zaczynał te swoje pretensje (sporo miesięcy temu) to mu powiedziałam, że zachowuje się jakbyśmy byli parą, a wcale tak nie jest. wtedy przystopował, nawet przeprosił i powiedział, że nie wiedział że jestem aż tak wstydliwa i wrażliwa. a teraz znowu zaczyna :/

Gość bhibi
bidak takie baby se upatruje. co nie? znalazł by sobie wartościowszą, a nie taką wywłokę jak ja ;)

"Jako rozwiązanie problemu proponuję walkę na ringu lub zabawę w ganianego ze straponem." haha

Uważaj, bo jak przestanie się do Ciebie odzywać, to po czasie jeszcze Ci się spodoba. I co wtedy?

wstydliwa i wrazliwa o nie moge xD Chyba nie widzialem bardziej żalosnego i frajerskiego zachowania xD Typ jest konkretny. Czemu nie mozesz chodzic do pracy ubrana jak rasowa suka? :(

Gość bhibi
Clark_ Uważaj, bo jak przestanie się do Ciebie odzywać, to po czasie jeszcze Ci się spodoba. I co wtedy? nie, to jest wykluczone ;)

Gość bhibi
Clark_ Uważaj, bo jak przestanie się do Ciebie odzywać, to po czasie jeszcze Ci się spodoba. I co wtedy? nie ma nawet takiej opcji - wykluczone ;)

Gość bhibi
Czemu nie mozesz chodzic do pracy ubrana jak rasowa suka? bo nie wypada. chociaż dress codu nie ma...

Gość bhibi
zloscnik - ty wiesz że nie wiedziałam nawet co to jest strapon? nie używam takich rekwizytów...

Gość bhibi
idę spać. dobranoc wszystkim i dziękuję za wypowiedzi