Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się nad...

Czy złożyć życzenia?

Polecane posty

Koleżanka ma jutro urodziny. W zasadzie była koleżanka, przyjaźnimy się od liceum. kiedy miała zagrożenia wspierałam ją, kiedy wnerwiała się o byle bzdury słuchałam jej. A ona od 4 miesięcy nie może znaleźć dla mnie czasu. Nie pracuje, studiuje mało wymagający kierunek to nie jest matematyka czy informatyka. I nie może znaleźć czasu nawet na godzinę wyjść na kawę czy piwko. To jest tak zajęta osoba, że nigdy u mnie nie była (znamy się dwa lata) bo..."och, dziś nie mogę zajęta jestem" Dopiero gdy obejrzałem jej fotki na fb jej cała hipokryzja i dziecinne zachowanie wyszły na jaw. - czas na chodzenie na mecze, imprezowanie, chodzenie do kina ma. Ze mną się spotkać, nie ma. Interesujące - stale mi mówiła o kompleksach, że ma małe cycki. Teraz patrzę, fotka w kostiumie kąpielowym. Jak bym ja miała kompleksy, ze mam mikroskopijne cycki, to bym nie dawała zdjęć. WTF ??? - robi mnóstwo zdjęć z osobami, których nie lubi ( przynajmniej mi tak mówi, że ich nie lubi) to po jasną cholerę je wstawia na fb? można zrobić fotkę, bo druga osoba chce a potem wywołać i wyrzucić ją do kosza... można tak dużo pisać... zawiodłam się na niej. Koleżanka ma ewidentnie poziom emocjonalny 14-latki i tak myślę złożyć jej te cholerne życzenia czy w ogóle odpuścić.

Gość endles samer
KOLEŻANKA ma poziom emocjonalny 14latki? :o A może to z Tobą jest coś nie tak, skoro ewidentnie nie chce utrzymywać z Tobą bliższych relacji? :o Może jesteś dla niej zwykłą koleżanką i to Ty wyobrażasz sobie niewiadomo jaką przyjaźń? :o Daj sobie siana, dziewczyna najnormanlniej w świecie Cię unkia i to jej święte prawo, musisz być w chuj samona i nieszczęśliwa, skoro rusza Cię zachowanie jakieś pojedynczej laski, która w dodatku nie jest Twoją przyjaciółką :o 🖐️

wiesz właśnie w liceum byłyśmy przyjaciółkami. Jak miała jakiś problem np. z chłopakiem zaraz mi się zwierzała itp. to nie tak, że byłyśmy zwykłymi koleżankami.

Gość endles samer
Skoro to się nie utrzymało, no to sama widzisz co to była za przyjaźń, a raczej jej w ogóle nie było. Jedni potrafią mówić prosto z mostu - sorry, nie po drodze nam i już, a inni owijają w bawełnę żeby dać do zrozumienia, że nie chcą ciągnąć znajomości dłużej i Twoja koleżanka do nich należy :o Daj sobie spokój z tymi życzeniami. A jeżeli nawet odezwie się potem dlaczego nie zadzwoniłaś to powiedz jej o wszystkim, że to była świadoma decyzja i tyle.

Gość wiem co to za koleżanka
to osoba typu: jak mam problem to się odezwę do Ciebie, a normalnie będę Cię olewać. Miałam podobną, zerwałam z nią kontakt. Po co się męczyć z hipokrytkami...

Gość wiem co to za koleżanka
to takie niedojrzałe pannice, które nie znają pojęcia przyjaźń. Nie składaj życzeń.

Gość o kurde faktycznie dziwna
dziewczyna: mówi, że ma małe cycki, wstydzi się tego i wstawia foty w kostiumie? może ekshibicjonistka albo laska z typu: jestem brzydka, ale niech inni powiedzą, że jestem ładna (jestem płaska, ale niech mówią jak jestem kształtna)

Gość na kafe 3/4 dziewczyn
zachowuje się jak Twoja koleżanka dlatego nie dostaniesz wiele rad :D w każdym razie nie składaj życzeń.

Gość kobiety są głupie i
tyle w temacie

skoro musisz się zastanowić czy składać jej życzenia, to po prostu tego nie rób. po co podtrzymywać znajomość na siłę? nie ma sensu tworzyć zbędnych zobowiązań..

Gość złóż jej pogódźcie się
i niech dalej cie olewa. Takie kaszaloty trzeba omijać szerokim łukiem, w ogóle usuń jej nr z komórki.

no i nie złożyłam