Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Nienawidzę Ukraińców za rzeź na Wołyniu i Galicji Wschodniej

Polecane posty

Gość gość
niestety Putina Układ Warszawski już nie interesuje i będzie chciał iść dalej czyli na polskich krzykaczy

Gość gość
Ale wy głupi jesteście, głupsi niż ustawa(z Berlina i Moskwy) przewiduje. Przecież Niemcom i Rosjanom własnie o to chodziło, by wzbudzić u Ukraińców nienawiść do Polaków, by wzbudzić u nas nienawiść do Ukraińców i żebyśmy już nigdy nie doszli do porozumienia. A tu niespodzianka - Polacy pomagają Ukraińcom. Taka unia byłaby zabójcza i dla Rosji i dla UE. Wspomnicie moje słowa, jeszcze nie teraz, ale za kilka albo kilkanaście lat.

14:05 - jesteś debilem. silna ukraina to słaba polska. historia pokazywała to przez ostatnie pół tysiąca lat. Ale to już wasz problem nie mój . .

Gość gość
Hengist - Debilem to Ty jesteś. Historia właśnie pokazała ile warte są Polska i Ukraina ze sobą skłócone. Piłsudski wiedział, co robił, ale przez szwabów i kacapów się nie udało, bo nie na rękę było im Międzymorze. Zresztą my podpisując z ruskimi Traktat Ryski, na mocy którego rozebraliśmy Ukrainę i Białoruś też nie wykonaliśmy przyjaznego gestu w kierunku naszych wschodnich sąsiadów, z którymi to unia byłaby przyszłością, prawdziwą przyszłością. To koniec mojej dyskusji an ten temat, jeżeli ktoś chce zrozumieć, dlaczego Ukraina jest ważna dla Polski to niech sobie poszuka, google nie boli. Za kilkanaście albo kilkadziesiąt lat wspomnicie moje słowa. Tymczasem zostawiam Was, tylko nie połykajcie swojego jadu, którym plujecie, bo może być śmiertelnie niebezpieczny.

Taaa? Jakie macie teraz owoce popisów radzia sikorskiego? - Embargo, embargo, embargo. Więcej komentować nie trzeba . . . .

Gość gość
Upa to byli s*******e

Gość gość
Tak ja też. Nie rozumiem tego. Do tej pory nie przyznają sie do winy i Polaków nie przeproszą.

Gość Bycium
Tu nie chodzi o nienawiść. Kiedyś Wikingowie mordowali tysiące Europejczyków - Brytania. Hitler wymordował miliony ludzi - żydów - i swoich obywateli... Mordowano na Bałkanach w latach dziewięćdziesiątych... Wszystko dawniej polegało na zabijaniu! Świat jest teraz inny - choć Państwo Islamskie wraca... My się zmieniliśmy... Czy Ukraińcy chcą nas pozabijać? Jeśli tak, to niech to zrobią. I co wtedy? Wszyscy wokół nas nienawidzą... Ale, gdy inni przyśli by w nasze miejsce to co wtedy? Zapewne wszyscy będą ich nienawidzieć!!! Bóg z Nami

Gość rasalgul
Wołyń (2016) dostępny online > http://d8x.pl/r/Fv9wolyn-2016 Ojciec Zosi postanawia wydać ją za najbogatszego we wsi wdowca z dwójką dzieci, nie bacząc na to, że córka kocha ukraińskiego chłopca. Wkrótce życie lokalnej społeczności diametralnie zmienia II wojna światowa.