Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartoszzzzz88

Moja żona mnie okrada pomocy !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Bartoszzzzz88

Witam , obecnie rozchodze się z moją żoną po 10 mies bycia razem ,mamy Syna , zostawilem ją bo zakochałem się w mojej koleżance z pracy i chce ułożyć sobie życie , Zarabiam od 2500-3000 tys zł w robocie państwowej nie mam nic na siebie nawet telefonu komórkowego , samochod wszystko jest na mojego Ojca , mieszkam z rodzicami . Moja żona rząda ode mnie 1200 zł alimentów ( 800 zł na Dziecko i 400 zł na siebie) Czy ma takie prawo ?

Gość letnia_burza
tak ma prawo i dostanie je, przykro mi

Gość oczywiście, że ma
rozwód będzie prawdopodobnie z Twojej winy, więc może wnioskować o alimenty dla siebie, a dla synka to oczywiste... 1200 to nie tak znowu dużo przy Twoich zarobkach...

Gość Borubar Wielki
Zależy w jakim wieku dziecko, jak bobas w pieluchach, to max 400 zł sąd zasądzi alimentów a dziecko. Dla niej alimenty tylko jak byliście małżeństwem i tylko jak udowodni, że popadła w niedostatek. Brawo za odważną decyzję o zmianie partnerki życiowej! Szacun!

Gość wenderlich
tak sie konczy wlasnie z kurrwami.Pazerne babskie nieroby.

Gość Palomaaa
Sam jej nic nie dawaj, zapłać tyle ile sąd będzie chciał

Gość Borubar Wielki
Będziesz musiał płacić alimenty, ale jak się wnerwisz, to nie płać. W praktyce nic Ci nie zrobią bo sprawy o niealimentację umarzają.

Gość bezczelna ta twoja była, no!
ależ nie, to co z tego ze byliście 10 mies małżeństwem, i macie syna, wielkie mi co, zakochałeś sie twoje prawo, niech się sama utrzymuje, ty masz prawo być szczęśliwy, mieć nową żonę na następne 10 miesięcy i nowe dziecko, tamto poprzednie, juz ci niepotrzebne mozesz oddać do domu dziecka, niech frajerzy z podatków płacą, to tylko za pierwszym razem jest klopotliwe, jak będziesz znów wymieniał żone i syna na nowszy model to juz pójdzie łatwiej, aha, mozesz jej zasugeerować zeby udusiła dzieciaka, po cholerę ci taki kłopot jak jesteś szczęsliwy i zakochany, będzą cie okradać, hieny chciwe!

Gość Bartoszzzzz88
Mały ma 3 miesiące , ale ona nie pracuje jest na utrzymaniu rodziców bo wychowuje małego - w październiku chce wrócic na studia z tego co mi wiadomo . Głupie babsko mi zniszczy życie;/ Ona ma 21 lat

Gość Bartoszzzzz88
Nie no , nie pasowaliśmy do siebie , ona fryzjereczka i wielce sie paniusia nosi , teraz dopiero mature zdała i na studia chce iść. Nie potrafi zrozumieć że popełniłem błąd wychodząc za Nią, tylko zalezy jej na kasie ! Mam kobiete wykształconą i na poziomie.

Gość letnia_burza
nie dość, że zrobił dzieciaka, ma kochankę do której jawnie się przyznaje to jeszcze szczujecie go żeby nie płacił??? Ciekawe która(y) z Was chętnie zamieni się z tą żoną. No kto chętny???? 400 zł ledwo na pampersy starczy a gdzie jedzenie, ubranka, zabawki???? w jakim Wy świecie żyjecie!!!!! niech buli jak zachciało mu się zmian, pewnie stać go na utrzymanie żony z dzieckiem i kochanki, lowelas jeden.

Gość oczywiście, że ma
co Wy piszecie? on ją zostawił z malutkim dzieckiem, bo się zakochał??? nie będę obrażała publicznie, ale to nie jest normalne... I nie prawda, że na małe dziecko 400zł... kto tak powiedział? Właśnie przed wakacjami moja koleżanka rozstała się z mężem z tego samego powodu. Zanim odszedł opisał jej mieszkanie/jego kawalerskie, żeby miała gdzie z córeczką żyć/, a ona podała 1000 na dziecko i 800 na siebie... i dostała. Facet zarabia może więcej, nie wiem dokładnie, ale ona też pracuje, chociaż na 1/2 etatu. Wykazała, że pogarsza się jej sytuacja życiowa, na opiekę do dziecka wydaje 600 zł/m-c, pieluchy, jedzenie, czynsz i opłaty... od ręki przyznał jej sąd te pieniądze.

Gość miłośc świętego Walentego
ach chcesz sobie ułozyć zycie? a czy ty przypadkiem JUŻ GO SOBIE NIE UŁOŻYŁES? i sam z siebie nie poczuwasz się do jakiejkolwiek rekompensaty w stosunku do kobiety która jest twoja zoną i matką twojego dziecka? :O to idź i kurw się, a Tatuś niech ci dupy broni...

Gość Borubar Wielki
Skoro ona nie ma kasy żadnej i żadnego majątku, to źle dla ciebie bo popadnie w niedostatek w wyniku rozwodu. Musi przy tym wykazać Twoją winę w rozkładzie pożycia.

Gość Bartoszzzzz88
Ja powiedziałem dziecko może zostawić u babci a ona może iść do roboty i robic na siebie , niech mi pokazuje rachunki to oddam jej pieniądze. Mamunia puki co ją utrzymuje...

Gość letnia_burza
bezczelna to twoja była, no..... podoba mi się Twoja wypowiedź, brawo!!!

Gość bezczelna ta twoja była, no!
mam nadzieję ze ten temat to prowokacja, jeśli naprawdę taki gnój istnieje jak autor to niech go szlag trafi!

Gość wenderlich
kazdy sad da kase matce kurrwie polce

Gość letnia_burza
Bartoszzzzz88 czas dorosnąć, dzieciaka babci, hahahahahaha dobre a czyj to dzieciak???? co???? babci????

Bartoszzzzz88 a wiec tak twoim dzieckiem ma zając się JEJ matka, bo tobie się znudziło kasę wstrzymasz aż cię sąd zmusi do płacenia a ona do roboty i niech zapierdala na siebie i dzieciakla bo uwierzyła że wychodzi za maz za człowieka a nie gówniarza niezłe, niezłe

Gość Bartoszzzzz88
Nie prowokacja , szukam po prostu sposobu żeby nie płacić na nią pieniędzy, na dziecko ok bo jest niczemu nie winne.

Gość Bartoszzzzz88
Ale przecież skoro rodzice ją utrzymują to dlaczego mam płacic na dorosłą kobiete ? co dziecko kosztuje 3 mies? 2 paczki pampersów jakiś kremik, jest cały czas na piersi .

sluchaj skoro tak ci zal tej kasy to moze wez malucha do siebie, twoja nowa niunia napewno bedzie zachwycona dzieciaczkiem w domu. No w koncu twoje prawda? A twoja byla zona pojdzie sobie do pracy i na studia. Proste, prawda??

Gość letnia_burza
nie znajdziesz takiego sposobu, bo jesteś winny rozpadowi małżeństwa:) mam nadzieję, że żona to mądra kobieta i za to co zrobiłeś oskubie Cię do zera:):)

Gość letnia_burza
nie da się tego czytać, ten tatuś to jakiś nieodpowiedzialny smarkacz.... co kosztuje 3 miesięczne dziecko??? weź dziecko do siebie zobaczysz ile kosztuje utrzymanie, mama dziecka chętnie pójdzie do pracy i da Ci na dwie paczki pampersów:)

nie chcesz nie płac może panna będzie ponad to, spojrzy i splunie na śmiecia za którego wyszła moze nie btw - wiesz ile biorą całodobowe opiekunki do dziecka? przelicz i daj połowę tej kwoty jej matce :P

Gość Bartoszzzzz88
Ale nie osądzajcie mnie, Kocham moją nową kobiete i chyba mam prawo być szczęśliwy, pomyliłem się .. troche ją skrzywdziłem fakt. Ale zostawiłem jej odświeżony pokój gdzie mieszkalismy u jej rodziców - mebelki wszystko na cacy.

Gość malwiwajjjna
belle de jour 1982 -- swieta racja , niech zabiera dzieciaka, i sam zobaczy jak to jest. Bardzo ladnie napisalas :) fajna babka z Ciebie

Gość Bartoszzzzz88
ale to z jakiej paki mam płacić jej alimenty ?

Gość Huhuohojnlkj
Co za ... " mężczyzna"!