Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelinka76

jak napisać pracę magisterską ? Pytanie o recenzenta - help !!!

Polecane posty

Gość amelinka76

kochani mam na napisanie pracy magisterskiej 1,5 miesiaca. powiedzcie mi prosze, jak to jest z tym programem antyplagiatowym ? jezeli ja bede pisac prace i korzystac z cytatow z ksiazek to to wykaze ten program, tak ? czy lepie pisac prace swoimi slowami, tak ? Poniewaz prace magisterska mam oddac do konca wrzesnia, to w tym czasie rowniez, do tego 30 wrzesna z moja praca powinien zaznajomic sie recenzent pracy ? czy dopiero po tym jak prace zdam do dziekanatu to recenzent sie z nia zaznajamia ? kto wybiera recenzenta ? promotor czy dziekan ? ile czasu ma recenzent na zapoznanie sie z moja praca dyplomowa ? prosze pomozcie, dajcie znac !

Gość amelinka76
odpowiedzcie prosze

Recenzent zapoznaje się z gotową już pracą zdaną do dziekanatu. Dlatego sympatycznie jest ją oddać wcześniej, żeby recenzent miał na to czas. Recenzenta możesz wybrać Ty samodzielnie, ale zazwyczaj promotor podpowiada kto się nada. Ty musisz wskazać recenzenta przy wypełnianiu papierów. Co do cytatów, to jak najbardziej możesz je mieć w swojej pracy, muszą po prostu być odpowiednio oznaczone. Praca też nie może składać się w większości z cytatów, zresztą wtedy nie byłaby nic warta. Pisz pracę samodzielnie to na pewno żaden program antyplagiatowy się nie doczepi.