Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość stała!tancerka!
kierowniczkami są same kobiety przecież...

Gość lilotka@@
Myślę, że jakby Cie ktoś zgwałcił to bys nie pisałą o tym na forum...;] Pewno nie dostałaś tam pracy albo normlanie się nie sprawdziłaś więc dlatego piszesz tak negatywnie zamiast pozytywnie;)

Gość ikonka@#
Ojoj, to jak ktoś Ci zrobił coś takiego współczuje ale chyba pomyliłaś firmy gdyż w Event ja osobiście pracowałam (musiałąm zrezygnować bo zmieniłam miejsce zamieszkania) i mi się podobało, wiadomo, że czasem jest fajniesza managerka czasami nie ale z każdym idzie się dogadać i wszystko są nastawieni raczej pozytywnie do siebie niż negatywnie;) Zarobki też były atrakcyjne więc ja sobie nie szkodowałam;)

Ja to sobie nawet nie wyobrażam że w takim miejscu managerem mógłby byc mężczyzna!!! przecież on by się tylko napalał zamiast pracować i jeszcze hajs gruby za to zgarniał...bezsensu...

Gość matrioszka mimi
ludzie warto probowac praca jak to praca każdy narzeka ale wszsycy chca ją miec:P

Gość kukulka@@
Dokładnie każdy chce mieć prace i przede wszystkim pieniądze, więc nie widzę powodów dla których nie warto spróbować z Event;) Ja spróbowałąm i nie narzekam, pieniążki mam co tydzień więc jest super, a praca fajna choć wiadomo, że są dni fajniejsze i mniej fajne;)

Gość ilonka@#
Hey dziewczyny:) a czy ja mogę być barmanka i kelnerką jednocześnie czy muszę wybrać tylko jedno stanowisko? Z góry dzięki za info!!:)

Gość qweqq
to zależy gdzie lepiej się czujesz, to chyba tez wychodzi na tym szkoleniu gdzie się bardziej nadajesz:-)

Gość 456321
Mozesz pracować troche jako kelnerka,troche jako barmanka jeśli jesteś tak samo dobra i obie prace ci sie podobają:)

Gość przyszły pracownik??:P
czytam i czytam i się nadziwić nie mogę:P naprawdę tam jest tak fajnie???? podejrzane;p

Gość Zuzi92
mam pytanie, babka na rozmowie powiedziała, że można awansować, ja chce być kelnerką, poszło mi dobrze na rozmowie (zresztą nie tylko tej :D) i tak sie zastanawiam...bo zarobki jak sie orientowałam są ok, ale mi zależy żebym sie mogła jakoś rozwinąć, wiec na kogo mozna awansować z kelnerki? jest opcja przejść do biura czy w klubie tylko? ile trzeba pracować, zęby mieć opcje taką? tylko nie chodzi mi o odp w stylu "wydaje mi się" tylko proszę o info od osób najlepiej które tam pracują, najlepiej takch co awansowały, albo przynajmniej takie ktore mają kogoś bliskiego co tam pracuje, bo to jest dla mnie waażne, żebym wiedziala czy przyjąć pracę, jak już do mnie zadzwonią, a na 85% czuję, że to mnie wybiorą

Gość michalina1546
nie ma chyba regóły z tymi awansami.jak jestes dobry i sie wyrózniasz na tle innych to mozesz awansowac. czy w klubie czy w biurze to zalezy myślę od twoich predyspozycji. ale z tego co wiem to droga otwarta:)

Gość kASIIKA
Oczywiście, że można awansować, trzeba sie tylko wykazać i być naprawdę dobrym :)

Gość Pati90
Witam, od dłuższego czasu zastanawiam się nad pracą tancerki i prosze o kontakt albo mialowy shakirawlf@gmail.com lub gg: 9874283. I proszę osoby które na prawde tam pracowaly i widziały co i jak...

a w jakim mieście szukasz pracy? jeśli interesuje Cię wrocław np to masz tu bezpośredni mail do Naszej konsultantki ona Ci wszystko dokładnie opowie konsultantka.wroclaw@klubcocomo.com

Gość Pati90
raczej nie Wrocław, za daleko. Interesuje mnie Krynica Zdrój.

Gość konsultantka@@
A dziewczyny o co chodzi z tą opieką konsultantki nad dziewczynami dokłądnie? Byłam na pierwszej rozmowie na stanowisko konsultantki i pani mi troche powiedziała, jak pojde na druga rozmowe to sie dopytam ale moze Wy cos wiecie na ten temat? Pozdrówki;)

Gość do konsultantki
Pewnie Ci symulacje rozmowy zrobi :)

Gość cococdrillo
no wiecie ja wam powiem że niegdzie nie jest tak do końca kolorowo ale tu dostajesz zawsze na czas kase a do tego masz ją co tydzien i wiecie praca nie jest zla a z laskami trzeba sie dohafadc no bo wiadomo jak w kazdym mijescu dogadasz sie albo nie a pracować trzena

Gość marikiiikikio
no wiecie ja tam mialam krawat jako kelnerka i fajny byl teraz ma byc chyba gorset

Gość YRGWEIUBF
ja też byłam na rozmowie na konsultantkę ale niestety sie nie dostałam. Z tego cosie orientuje to one maja chodzic z dzieczynami do fryzjera i na zakupy i wprowadzać je do klubu na samym początku,zeby same nie były. tak mi powiedziała babka na rozmowie:)

Gość bluwww
ja tez byłam na konsultantkę również dostałam takie informacje ze konsultantka zajmuje sie rekrutacja plus adaptacja nowych dziewczyn super:-)

Gość Patrycja19888
Witam; do ilu lat jest granica wieku tancerki? mam 29 lat; jestem zadbana; mam duży biust; nie mam dzieci wiec mam ładne ciało; mam 167 cm wzrostu; nosze 38 rozmiar;czy nadawałabym się na tancerkę? wiem, że są poszukiwane, bo do mojej (24-letniej) koleżanki babka się odezwała, ale czy ja nie jestem za stara? nie chce jej pytać, bo jak by jej powiedzieli' że mnie nie chcą; to byłoby mi trochę głupio...że ją chcą a mnie nie; zresztą nic jej nie mówiłam, że ja bym chciała, wiec dajcie znać jeśli siedzicie w branży i wiecie

Gość kalina87
wiek chyba nie jest tak ważny jak dobrze wygladasz i młodo się czujesz to ok. zawsze możesz spróbowac:)

Gość kalina87
wiek chyba nie jest tak ważny jak dobrze wygladasz i młodo się czujesz to ok. zawsze możesz spróbowac:)

Gość Anetka887
Patrycja 19888 w jakim mieście szukasz pracy? Podeślemy Ci kontakt do odpowiednich osób :)

Gość wiosna@@
A jak mowicie dziewczyny rodzicą ze pracujecie w klubie go go? Ja podjełam z nimi wspolprace ale nie wiem jak to powiedziec rodzicom;/

Gość aaawwww
dziewczyny zostałam zaproszona na druga rozmowe na koordynatorkę i powiedzcie czego moge się spodziewac na tej rozmowie? daj znac co i jak, plissssssss

Gość Dżoannkka2
drugi etap? ja na promotorkę sie dostałam do nich ale tylko bylam na jednej rozmowie, właściwie trudno nawet powiedzieć, że kwalifikacyjnej bo babka była bardzo miła, dużo mi opowiadała co sie robi w pracy i o wszystkim, były też pytania ale tak ogólnie to było na luzie z tego co pamietam, wiem ,że dałą mi też jakieś pytanie po angielsku, bo pamietam zie sie nieźle zestresowałam, no ale dziwne że na drugą rozmowę musisz iść, ja tam dostałam pracę po pierwszej,