Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa184

Praca w klubie Event ktoś coś wie?

Polecane posty

Gość Paloma. . ..
Pracowałam w tym klubie... Menedżerka była lesbijką i za to, żeby kogoś nie zwolniła kazała świadczyć sobie usługi seksualne... Musiałam jej lizać srom i wkładać palec do pochwy :( Dziewczyny, ten klub to koszmar, nie idźcie tam do pracy!

Gość zdenerowana na maxa
Ze co????? Takie rzeczy musiałaś robić? To Ty szacunku do siebie nie masz za grosz? I w ogóle nie wierze w to co mówisz!! Bo żadna dziewczyna by się do takiego stopnia nie posunęła! Aż się zdenerwowałam tym co napisałaś!

Gość pomyslzanimnapiszesz
sorry ale ta historia o kierowniczce lesbijce wykorzystującej cie seksualnie to na kilometr ściemą zajeżdża! No prosze jaki normalny człowiek by sie do czegoś takie posunął????

Gość pomyslzanimnapiszesz
poza tym za takie rzeczy to sie ludzi pozywa! jezeli by ci sie naprawdę coś takiego przytrafiło to byś nie chciała o tym publicznie mówić bo by ci było wstyd a po drugie raczej byś to zgłosiła do odpowiednich organów...Cyba ze nie myslisz!

Gość smichuwartenasalihaha
śmiech na sali po prostu! Lesbijka, klub go go pochwa... i co jeszcze? Za takie rzeczy to jest się sciganym a biznes nie krecilby się dalej w przeciwieństwie do tego jak jest na chwile obecna;] Także wybacz ale troche się osmieszylas....;]

Gość gość456321
jak widać wyobraźnia ludzka nie ma granic!!!

Gość lilustyle
no to się pośmialiśmy...ja tam nie pracuję, ale nawet ja w lizanie sromu nie uwierzę :D hihihihi

Gość bajeczkipisackazdymoze
Ja bylam na rozmowie i tez nie uwierze, jakby takie rzeczy byly to zapewne klub bylby gdzies na uboczu biuro tak samo a tu wszystko w centrum i w ogole ladne wiec nie wierze w takie bajki...

Gość DorciaSisi
jaki strój mają teraz te laski co biegały zimą w futrach? zaprosili mnie na rozmowę na promotorkę, ale jak ja mam łazić w jakimś futrzaku to nawet nie idę

Gość plaszczykohah
nie no coś Ty! było zapytać na rozmowę, ja zapytałam i powiedziała mi kobitka ze białe płaszczyki żadne tam futra;d przecież byśmy się ugrzały;p

Gość merryfrommerryland
widziałam te dziewczyny z rózowymi parasolkami ale nie maiły zadnych futer. Może mogą się ubierać normalnie.ja tam widziałam tylko ze miały te parasolki.

Gość merryfrommerryland
albo może tak jak kolezanka przede mną mówiła czekaja na jakies nowe stroje,płaszczyki czy cos:)

Gość Maritta ,, ,,
Z tą menedżerką lesbijką to prawda! Ja się nie zgodziłam na seks i mnie wylała! Dziewczyny, które nie mają wyjścia muszą się z nią kochać... A do sądu nie pozywamy, bo nie chcemy, by ktoś znajomy się dowiedział przypadkiem, że tam pracujemy.

Gość jojfode
słyszałam o białych płaszczach czy coś :)

Gość jojfode
managerka lesbijka....jezu ludzie ogarnijcie się !!!!!!!!!!!!1

Gość Aśka 777727
o to ja chętnie pojde tam do pracy, bo od dawna chciałam sprobowac z kobieta, mam ochote lizac pipeczke

Gość ermenia a a
Niestety to prawda o tej menedżerce, mi nie kazała uprawiać ze sobą seksu, ale mojej koleżance z klubu tak... Potem dziewczyna musiała chodzić do psychologa.

ja mam dwie przyjaciolki, ktore pracuja w Evencie strasznie sobie chwala :) tez chcialam tam pracować, ale nie mam jescze 18 lat wiec nie moge, ale jescze tylko miesiac :)

Gość uselelele
Jasne, ktoś założył tu stałego nicka z imieniem i nazwiskiem 🖐️

Gość zalpllll
Weźcie sie ogarnijcie, porozmawiajcie o czymś normlanym i konkretnym a nie o lesbijkach i kochaniu... bo az az sie robi jak sie to czyta;/

Gość bulwers1236
dziewczyny ja sie chcecie z kims podzielic swoimi fantazjami erotycznymi to chyba wam sie forum pomyliło! Moze nie kazdy ma ochote czytac takie bzdury a poprostu chce znaleźć jakies konkretne info...

Gość bulwers1236
a co do konkretów to chciałam wiedziec ile zarabia koordynatorka? Czy to co pisza w ogłszeniu to prawda?

Gość racjaracja
Koordynatorka zarabia w zależności od wejść więc w zaleznosci od pracy promotorek więc może zarobić nawet bardzo dużo, oczywiscie procz podstawy któą tez ma ;]

Gość ureiiiaaa
ojjj, ja też znam tę menedżerkę-lesbijkę... byłam w klubie na próbę, ale zrezygnowałam jak ona chciała seksu :( sama jestem lesbijką, ale mam dziewczynę i nigdy jej nie zdradzę :(

Gość lokooko
to w którym mieście tak lizałyście sobie sromy?

Gość rikitikita
widzę że ten wątek lesbijski straszne emocje wzbudza:) zaraz zobaczymy artykuł o menagerce lesbijce co tyranizuje swoich podwładnych na pudelku. haha ale bym sie usmiała:D

Gość SisiRoka
jest opcja żeby jako promotorka lokalu łączyć to z normalną pracą od 8 do 16.00? Ktoś z was wie jak tam to wygląda?

Gość chwilanasen
Możesz łączyć o ile dasz rade, bo możesz pracować od 8-16 w innej pracy a jako promotorka od 19 do 2, 3, bądź 4 wiec będziesz miała jeszcze chwile na sen;p

Gość dupaaa
Wlasnie ciekawe w ktirym to klubie takie cyrki;p ale az mnie to zaintrygowalo;]

Gość CCkkaatee
jaadę w poniedziałek na szkolenie teoretyczne do krakowa, firma robi dobre wrażenie jak narazie,może któraś z was także jedzie 29 kwietnia