Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaa_ala

co byście zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Gość smutnaaaaaa_ala

Teściów nie mam, ze swoja matką jestem pokłócona z jej winy (nie chce opisywać problemu - powiem tylko że wyparła się mnie i wnuka). A, więc moje dziecko ma tylko jednego dziadka, który praktycznie go nie odwiedza. Był u nas ok 3 razy od porodu. Proszę pocieszcie mnie. Doradźcie coś. Przyszła chwila smutku i żalu.

Gość hbow,,,,,
a co z ojcem dziecka? jesteś w związku? pytam bo szczęśliwy związek i dziecko wynagradza wszystko :(

Gość smutnaaaaaa_ala
Jestem szczęśliwą mężatką.

Gość jakie miasto cię interesuje?
w czym mamy cię pocieszyć,bo nie kumam w czym problem. dziecko ma 1 dziadka i co w związku z tym?

Gość smutnaaaaaa_ala
No wlasnie ma tylko jednego dziadka, który ma go widocznie w dupie chociaż twierdzi że go kocha. Chodzi mi o to, że pozostają mu rodzice, dlatego przykro mi z tego powodu.

Gość jakie miasto cię interesuje?
ciesz się,ze masz ZDROWE DZIECKO i wy oboje jesteście zdrowi. doceń to co masz dobrego dziewczyno i nie wyszukuj problemów. jakbnys urodziała dziecko z porazeniem mózgowym? nie przejmuj się ta sytuacją,olej to. grunt,ze w trójkę się kochacie.

Gość dfghhghhg
ty urodziłaś dziecko dla siebie i męża czy dla teściów, u mnie dziecko nie ma obydwóch dziadów, babć i nie rozpaczam z tego powodu, chyba ci całkowicie odpieprza, zajmij sie swoją rodziną. Podejrzewam, że chodzi ci o to, że dziadkowie i bacie to pomagają finansowo i w opiece dzieci a ty biedaczka urodziłaś i musisz się sama męczyć. Także trzeba było nie rodzić.

Gość do autorki: autorko
a pracujesz? czym sie zajmujecie? moze poszukajcie jakiejs samotnej starszej pani, ktora bedzie przyszywana babcia dla waszego dziecka. ustalcie ze bedzie was odwiedzac w zamian za pomoc z waszej strony. lub po prostu: dajcie komus prace: gosposi, opiekunce. rodzina to nie wszystko, chociaz szkoda, ze dziecko nie ma prawdziwych dziadkow. moze miec przyszywanych :)

Gość smutnaaaaaa_ala
Bardzo się cieszę ze syn jest zdrowy. Dzieki za słowa wsparcia. Tego czasem brakuje

Gość bo jestem poważna,
zobacz nieraz w tv pokazuja matki,które płaczą bo nie mają ani 1 zł na rehabilitacje nieuleczalnie chorego dziecka. to jest dopiero zyciowy dramat. albo urodzic chore dziecko? Jezu uchowaj. ciesz się z tego co masz.,doceń ze dane ci było zostac matką,ze masz przy sobie człowieka,który was kocha,dba i szanuje. Macie co jeśc,gdzie mieszkać itp. nieraz dopiero w chwili jakiegoś nieszczęscia docenia się to co się straciło. głowa do góry,no raz dwa;) P.S) A może masz PMS:P,hę? I dlatego dopadło cię zwątpienie?

odpowiadając na pytanie w tytule to nic z tym nie zrobisz, że Twoje dziecko ma jednego dziadka..nie dorobisz sobie rodziny może to małe pocieszenie, ale też nie mam za dobrych relacji z matką cieszę się z tego, że mam wspaniałego męża i upragnione dziecko w drodze a zatem doceń to co masz i zobaczysz, że będzie dobrze :)

Gość smutnaaaaaa_ala
Dzięki za miłe słowa. Macie rację powinnam się cieszyć tym co mam! Wspaniałego męża, małego rozrabiakę przekochanego i radosnego. Może to być PMS, tylko, że ja w trakcie trwania okresu

ja tez tak mam i jest mi bardzo przykro z tego powodu :( bardzo mi z tym zle ze nie mam rodziny bo bym chciala ja miec, chodzic na rodzinne spotkania, urodziny itp ale coz jest jak jest :/ niestety to nie tylko moj problem bo dziecko zaczyna pytac o dziadkow i rodzine i co mam mu powiedziec? inne dzieic maja babcie a moje nie ma... to jest bardzo przykre zwlaszcza jak babcie zyja

Autorko, a masz rodzenstwo? Twoj mąż ma?? Bo widzisz, by z mezem oboje jedynakami jestesmy. I mi jest z kolei bardzo przykro, ze moje dzieci nie maja sztabu wujkow i cioc :-( Utrzymujemy wprawdzie bardzo bliskie kontakty z kuzynem meza i jego rodzina oraz z moim kuzynem, to cos tam wynagradza :-O

Gość mamusia synusiaaaaa
nie mam mamy ani taty :-( maz nie ma ojca juz od ponad 20 lat a jego matka wogole sie Nim nie interesuje nie mowiac juz o wnuku :-( brakuje mi moich rodziców :-(

Gość mamusia synusiaaaaa
na dzień babci i dziadka do przedszkola do mojego synka nie ma kto pojsc :-( tez mi przykro :-( kto tak nie ma ten nigdy nie zrozumie :-0