Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala99999999900000000003

dla kobiet

Polecane posty

Chcialabym sie dowiedziec jak Wy kobiety radzicie sobie z codziennoscia. Czy planujecie sobie dzien , robicie liste zakupow i czy wlasciwie Was nie nudzi ta monotonnosc ...

Gość facet_Pi*R^2
dopóki tego nie przeczytałem myślałem ze kobiety nie mają takich problemów.

wstaję, myślę co mam zrobić, koło południa zapominam połowy tej listy, staram się nadrobić i w ten oto sposób jedyną monotonią jest świadomość, że czegoś zapomnę/zapomniałam :D

dnia sobie nie planuję choć tak, są dni monotonne i wcale mi to nie przeszkadza. zakupy robię raz w tygodniu - tak, robię wcześniej zwykle listę, bo jak idę bez to nakupuję pierdół różnych, wydam pieniądze a potem żałuję :p

radzicie sobie z codziennoscia --- trochę dziwne jest to twoje stwierdzenie. po prostu sobie żyję i tyle. jakoś nie jest to dla mnie wysiłek, czy coś z czym musiałabym sobie radzić.

A ja nie rozumiem kobiet twierdzacych - zyje sobie i tyle... Pytam raczej kobiety ktore robia cos w tym zyciu , a nie zyja bo musza ...

A ja nie rozumiem kobiet twierdzacych - zyje sobie i tyle... Pytam raczej kobiety ktore robia cos w tym zyciu , a nie zyja bo musza ... o przepraszam, ja też coś robię w życiu. praca, dom, związek, znajomi, zainteresowania. ale po prostu żyję. nie dlatego, że muszę ale tak po prostu. dla mnie to naturalne i oczywiste. tak samo jak i to że kiedyś kaput. nie zastanawiam się nad tym, nie analizuję tego. oczywiście mam plany, marzenia. staram się je realizować. ale to jest życie dla mnie a nie radzenie sobie z codziennością. takie moje zdanie. twoje stwierdzenie właśnie mi się kojarzy z jakimś przymusem.