Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x.i.i.i.i.x.x.x.x.i.i.i.x..

czy jest tu gdzies MIKOJAN?!

Polecane posty

Gość święty mikojanu
Jest tak pieruńsko zimno, że nie chce mi się machać paltzami w celu nakoorwiania na klawiaturze, więc leżę w łóżku, gapię się w sufit przez cały dzień i udaję krokieta :classic_cool:🖐️ ­ Siostrełe, mam nadzieję, że Twój norowietz przeżył to starcie ze starą wędliną, a jeśli ma się dobrze to znaczy, że jego żołądek jest równie pancerny jak żołądek mojego czołgiste, który wpiertala nawet gumy do żucia i pleśń :classic_cool:🖐️ ­ Musime zaakceptować Twojego szklarza, bo jeśli jest częścią Ciebie to nie podlega żadnej dyskusji und nie może spotkać się z brakiem tolerancji i zrozumienia :classic_cool: Koleżanka widocznie nie pała do Ciebie takimi gorątzymi und prawdziwymi uczuciami jak użytkownicy kafetełe skoro ma z tym problem. Mam tylko nadzieję, że nie stanie na drodze Twojego szklarskiego związku i nie krzyknie: "NIE ZGADZAM SIĘ" w trakcie waszego ślubu tak jak zrobił to Shrek w trakcie zaślubin Fiony z Lordem Farquaadem 😭:classic_cool: ­ Ja też jestę very shy and withdrawn, dlatego pod tym względem pałam ogromną sympatią do Holenderkełe :classic_cool: Trzydzieści lat razem 😭 Dobrze wiedzieć, że są jeszcze ludzie, którzy nie zabijają siebie nawzajem po 10 latach pożycia małżeńskiego, zawsze to jakaś nadzieja dla ludzkości :classic_cool: W sumie moi rodzice za 2 lata też będą obchodzić gorątze trzydziestolecie, ale wytrzymują ze sobą tylko dlatego, że oboje są wariatami :classic_cool:🖐️ Twoja mamełe wiedziała co robi i wszystko starannie planowała, więc bankowo ma więcej radości z posiadania słit sewentin niż trzydziestoletniej baby, z Tobą przynajmniej może gibać się w rytm mezzosopranu Holenderkełe i czuć dwadzieścia lat młodziej, to takie piękne! :classic_cool: ­ Ja zawsze jestę chętna na rysunkowy ekshibicjonizm, a ten wychodzący spod Twojej schizofrenicznej ręki jest już fest w pytę, co powoduje, że wzruszam się niesamowicie mając takie zajeebiste siostrełe syjamskie und jednocześnie zielenieję z zazdrości, że ja tak nie umiem :classic_cool: Miałam dopracowane wszystkie szczegóły pana Sowisława, ale wydarzenia z ostatnich dni und tygodni spowodowały, że mój mózg zatarł niektóre ślady pamięciowe, więc muszę rozplanować parę szczegółów od nowa 😭:classic_cool: Na szczęście rozmawiałam z Sowisławą i mówiła, że jej się nie spieszy i zawsze może iść do zakonu, więc fartownie nie czuję presji czasu, poza tą, która może doprowadzić Sowisławę do samotnego zgonu ze starości :classic_cool:🖐️ ­ A fresk Jezuse jest mistrzofski, po pani przy okazji widać, że jest osobą wyposażoną w prawdziwe talente przekazane przy narodzinach przez samego Boga :classic_cool:

Gość jestem poyebem
umrzyj :classic_cool:🖐️ ­ Ja muszę tak naginać po mieście oraz z bad hairem day,hooyowo ,ale przynajmniej mam 130 zł ,ktore nie wiem czy wydać na soczewy czy na słodycze.:classic_cool: soczewy z rosmana przesuszają mi oczy,więc to jedna wielka hooynia,ale tylko wtedy zaoszczędzam 30zł,czyli jakby dodatkowy miesiąc noszenia soczewek.:classic_cool: jestem osobą rozbitą,soczewki z rossmana przesuszające mi oczy kosztują 60zł za 3 miesiące,a te normalne 90zł😭 ­ Zrobiłam z siebie idiotkę na angielskim,baba ma na mnie hejta,ja czuję się goopio ,fagas od matmy puszczał guns'n'roses i aerosmith na matmie,czas umierać :classic_cool:🖐️ ­ Koleżankełe powoli akceptuje szklarza,ale nie akceptuje zbytnio moich faz,które uskutecznię zażywając thicodin najprawdoodobniej w piąteczek,dzięki czemu będzie milusia faza:classic_cool:🖐️ ­ 'Ja też jestę very shy and withdrawn, dlatego pod tym względem pałam ogromną sympatią do Holenderkełe' jesooo :classic_cool:😭❤️:classic_cool:ja byłam taka do 14 r.ż.,przeszło mi jak spotkałam holenderkełe:classic_cool: mówię poważnie,wszelkie blokady puściły jak musiałam przekopać przez tłum und rozpychać własnymi łokciami,tylko po to by spojrzeć jej w oczy i wyskomleć 'ken ju hjug mi' :classic_cool: ­ To pisanie 'shy' jest takie urocze😭:classic_cool: ­ Polemizowałabym,ze mną jest więcej frustracji niż radości,ale ja sama chciałabym już mieć 30 na karku i mieszkać z moim szklarzem w naszej gotyckiej willi und rodzić kasę,dzięki czemu wykupiłabym sobie holenderkełe na właśność:classic_cool: Ja piertolę,oni też są poyebami,tylko dlatego jeszcze się razem kiszą,plus chyba wolą się kisić niż dzielić majątek między siebie,bo z tym byłby mały problem:classic_cool: ­ Ten enigmatyczny jezuse rozpiertala mnie do dziś:D:classic_cool:

Gość jestem poyebem
umrzyj :classic_cool:🖐️ ­ Ja muszę tak naginać po mieście oraz z bad hairem day,hooyowo ,ale przynajmniej mam 130 zł ,ktore nie wiem czy wydać na soczewy czy na słodycze.:classic_cool: soczewy z rosmana przesuszają mi oczy,więc to jedna wielka hooynia,ale tylko wtedy zaoszczędzam 30zł,czyli jakby dodatkowy miesiąc noszenia soczewek.:classic_cool: jestem osobą rozbitą,soczewki z rossmana przesuszające mi oczy kosztują 60zł za 3 miesiące,a te normalne 90zł😭 ­ Zrobiłam z siebie idiotkę na angielskim,baba ma na mnie hejta,ja czuję się goopio ,fagas od matmy puszczał guns'n'roses i aerosmith na matmie,czas umierać :classic_cool:🖐️ ­ Koleżankełe powoli akceptuje szklarza,ale nie akceptuje zbytnio moich faz,które uskutecznię zażywając thicodin najprawdoodobniej w piąteczek,dzięki czemu będzie milusia faza:classic_cool:🖐️ ­ 'Ja też jestę very shy and withdrawn, dlatego pod tym względem pałam ogromną sympatią do Holenderkełe' jesooo :classic_cool:😭❤️:classic_cool:ja byłam taka do 14 r.ż.,przeszło mi jak spotkałam holenderkełe:classic_cool: mówię poważnie,wszelkie blokady puściły jak musiałam przekopać przez tłum und rozpychać własnymi łokciami,tylko po to by spojrzeć jej w oczy i wyskomleć 'ken ju hjug mi' :classic_cool: ­ To pisanie 'shy' jest takie urocze😭:classic_cool: ­ Polemizowałabym,ze mną jest więcej frustracji niż radości,ale ja sama chciałabym już mieć 30 na karku i mieszkać z moim szklarzem w naszej gotyckiej willi und rodzić kasę,dzięki czemu wykupiłabym sobie holenderkełe na właśność:classic_cool: Ja piertolę,oni też są poyebami,tylko dlatego jeszcze się razem kiszą,plus chyba wolą się kisić niż dzielić majątek między siebie,bo z tym byłby mały problem:classic_cool: ­ Ten enigmatyczny jezuse rozpiertala mnie do dziś:D:classic_cool:

Gość wyczuwam gimsrakę
ekhm.. czy można wiedzieć, jaka jest średnia wieku na tym topełe? :classic_cool:

Gość gimsraka1998
a chuj cie to obchodzi cebulaku xD

Gość cebulaku ?! :o
nie przypominam sobie takiego słownictwa z czasów mojego napierdalania do gimbazy, najwyraźniej jesteście dekadę młodsze:o ­ przyznawać mi się tu wszystkie, no już😠:classic_cool:

Gość gimsraka1998
a ty to kurrwa kto :classic_cool:?

Gość ano, ciężko powiedzieć
bo co tak naprawdę określa każdego z nas? wiek, płeć, pochodzenie? a może to, czym się w życiu zajmuję? lub do czego dażę? ­ ...a ty wiesz kim jesteś?

Gość skarbnica wiedzy foróme
średnią wieku zawyża mikojan dobijająca do 30 i molestująca prawików z liceum jakim jaest the garę pod czujnym okiem niejakiej siostry która jeździ gimbusem do gimbusowa :classic_cool:

Gość Light bulb
No w pytę,gimbusem do gimbazy podrozowalam ostatnio 2 lata temu,rzeczywiscie jestem totalna gimbusiarą :classic_cool:🖐️

Gość swiety mikojan
umrzylam w kolejce do dziekanatu, w ktorej jestem jakas 44 oczekujaca osoba :o:classic_cool:🖐️

Biedne Mikojanu 😭 ­ Na pocieszenie powiem Ci, że wyczytałem, iż w Kabale liczba 44 oznacza płodzenie i połączenie kobiety z mężczyzną :classic_cool:

Gość święty mikojanu
Chooja w tym dziekanacie załatwiłam, przy okazji przez goopotę koleżanki, która przełożyła moją legitymację ze stałego miejsca w miejsce niestałe kanar wzbogaciłby się o 90 zigo, ale fartownie był człowiekiem prawym, sprawiedliwym und uczciwym i mogłam wydać ostatnie posiadane pieniądze na podstawowe zakupy w Rossmanie :o ­ Siostrełe odpiszę z deka później, bo aktualnie jestę osobą wkoorwioną :classic_cool: ­ I po raz kolejny nie zawiódł mnie uroczy Fajansełe, na którego dobre słowo pełne wsparcia emocjonalno-duchowego można liczyć w każdej możliwej sytuacji 😭:classic_cool: Mam nadzieję, że moja czterdziestka czwórka nie jest aż tak dosłowna, bo jak tak dalej pójdzie to mój październik zakończy się jakąś nieprzewidzianą niespodzianką, a to byłoby raczej moim kolejnym gwoździem do troomny :classic_cool::classic_cool:🖐️

Gość święty mikojanu
Siostrełe, poszłam za Twoją radą i umrzyłam, więc teraz piszę z zaświatów mając nadzieję, że jesteś osobą dumną z mojego posłuszeństwa :classic_cool:🖐️ ­ Mam nadzieję, że zdecydowałaś się na soczewy i to normalne soczewy, a nie jakiś syf przesuszający oczy, bo skończysz z suchym oczodołem jak ja. Jakby daleko posoonięta ślepota to było koorwa mało :classic_cool: Podobno na zdrowiu się nie oszczędza. Tak zawsze mówią babiny w tramwajach urządzające sobie babiarskie nasiadówy w drodze do bliżej nieokreślonego miejsca, które przy okazji jest przedmiotem tęgich rozkmin wszystkich użytkowników komunikacji miejskiej, ponieważ nikt nie wie gdzie taka babina jeździ od rana do wieczora skoro całe zastępy tej starożytnej armii stanowią stały element wystroju tramwaju :classic_cool: ­ Gunsi und Aerosmith na matmie! Chyba jestę zakochana w Twoim nauczycielu matematyki, więc poklep go po doopce w moim imieniu :classic_cool: A angielskim hejtem się nie przejmuj, podobno hejty są w modzie, więc przynajmniej idziesz z duchem czasu und wpisujesz się kanon wartościowej nastolatki :classic_cool: ­ Dzisiaj jest piąteczek, mam nadzieję, że fazunia jest w pytunię :classic_cool::classic_cool: Przy okazji liczę, że nadal pałasz uczucię do szklarza, bo byłby to naprawdę gorątzy związek 😭:classic_cool: ­ Powinnaś być edukacyjnym przykładem dla wszystkich rodziców, którzy nie chcą puszczać swoich dzieci na koncerty skoro wynosisz z tych wydarzeń tyle dóbr psychicznych, osobowościowych und emocjonalnych. Mam nadzieję, że TVN zgłosi się do Ciebie z propozycją własnego programu w ramówce dotyczącego zmiany postaw rodzicielski, który byłby konkurencją dla perfekcyjnej und poyebanej pani domu :classic_cool: ­ Ja w sumie wolałabym już nie żyć, ale biorąc pod uwagę fakt, że umrzyłam kilka godzin temu to powinnam być zadowolona. Niestety jestę osobą, której nie da się dogodzić, więc ucieszę się chyba dopiero wtedy jak umrę nawet w zaświatach i wreszcie mnie nie będzie :classic_cool: ­ "średnią wieku zawyża mikojan dobijająca do 30 i molestująca prawików z liceum" Nie mam zamiaru zaprzeczać, podobno z prawdą się nie polemizuje :classic_cool::classic_cool: ­ Przy okazji jestę dumna z grafika tego plakatu: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/380123_10151083637407098_328073537_n.jpg i upatruję w tym obrazie szanse dla siebie, bo skoro taka morda przeszła w plakatowym prodżekte to znaczy, że mam jeszcze szanse się wybić ze swoją mistrzofską obsługą Painta :classic_cool:🖐️

Gość nałożnica wszystkich szklarzy
Ty umrzyłaś,ja umrzyłam,to i topełe zdechło :classic_cool:🖐️ ­ Niestety nie,naginam w tanich soczewach i tak mnie nakoorviają oczy w okolicach 15,że zdejmuje je zaraz po przyjściu do domu i zakładam jedynie wtedy,gdy muszę wyjść:classic_cool: niestety ale nie stać mnie na bulenie 120zł łącznie z płynem,gdy zamiast tego daję 70/80zł,a ja jako osoba biedna muszę oszczędzać,bo nikt mi tej kasy nie da a z kolei ja kasą nie sram :classic_cool:🖐️ ­ Matma jest enigmatycznie dziwna,jadłam dziś na niej marcheffkę:classic_cool: ogółem to ,co działo się w przeciągu ostatniego tygodnia ze mną,fazami i transełe pozostawię bez komentarza i mogę ewentualnie opisać to na gg,bo jest soo opowiadać :classic_cool:🖐️ ­ To byłoby w pytę,ale małgorzata rozenek może być moim kolejnym loverem,tak jak jest nim szklarz i przypadkowych facetów na których lecę nazywam moimi szklarzami und snuję historię o naszym wspólnym enigmatycznym życiu w gotytzkiej willi:classic_cool:🖐️ tak wogóle to holenderkełe pokazała swoją fatzjatę bez makijażu,jestem osobą głęboko wstrząśniętą,zmieszaną,pomieszaną,przemieloną i hooy wie co jeszcze,japiertolę co się koorva dzieje, nie ogarniam :classic_cool:🖐️ ­ Ja podjęłam bardzo ważną decyzję,a mianowicie w momencie kryzysu życiowego nie posunę się do optzji sakryfikal suisajd,tylko przedawkuję kolejny w pytę lęk,rozpieprzając sobie tym samym wątrobę,ale kto by się tym przejmował,skoro i tak chcę umrzetź:classic_cool: ­ Plakat całkiem w pytę,tak szczerze to całkowicie mnie rozpiertolił i tradycyjnie zawyłam z uciechy,wszystko zaczyna się w guowie,moje zdrowie psychiczne to coś,czego nie widziałam od lat i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa.:classic_cool:

Gość nałożnica wszystkich szklarzy
ogółem to wyjaśniła się sprawa v-związku transełe,a więc we wtorek gdy byłam na acofazie transełe napisało mi na gg 'złamałem komuś serce' i wyszło,że to sylwia kocha transełe ,a transełe nie umie kochać i nikogo nie kocha,a sylwia pocięła się przez transełe,ogółem to gadałam z nią przez telefone und pisałam smsy,normalnie tajemnica roku rozwiązana:classic_cool:🖐️

Gość gagarinełe jeszcze tu bywa?
do chooja wafela :classic_cool:

Gość tam są dżwi
pewnie mikojane go zjadła po kopulacji bo jest samicą tygrzyka paskowanego :classic_cool:

Gość tam są dżwi
nie wim :(

Gość homo vulgaris Paletz
up, bo chyba zapomniałaś o tematełe :classic_cool:

Gość jacieukreuceu
ale fajny nick :classic_cool: pytanie brzmi nie kto zapomniał, a kto pamięta :classic_cool:🖐️

Gość homo vulgaris Paletz
Paletz filozof :classic_cool:

Gość Dżefferson G.
wróciłaś na forume? :classic_cool:

Gość dżeffersonełe paltzełe
nie wię czy Ty mje pytasz ? bo ja nie odchodziłam :O jest tu ktoś jeszcze ? :classic_cool:

Gość dżeffersonełe paltzełe
nie wię czy Ty mje pytasz ? bo ja nie odchodziłam :O jest tu ktoś jeszcze ? :classic_cool:

Gość Dżefferson G.
już tak dawno Cię nie widziałem, że pomyślałem, że rzuciłaś te forume w peezdu :classic_cool: