Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabella izabellini

Co sądzicie o tej sukience na ślub cywilny????

Polecane posty

Gość co za matoł
wstrętna. Nigdy bym tego na szmatę do podłogi nie użyła.

Gość uuuuniuniauu
jest naprawdę przemega piękna ale raczej na randkę niż na ślub.

Gość aadddaa
Wydaje mi się że ta dłuższa jest super, jak najbardziej pasuje

Gość IIl divoooooooooo
Twoj slub, a piszesz, ze cywilny, Ty masz czuc sie dobrze i przede wszystkim pieknie, ja bym zalozyla:)Jest sexi i kobieca, do tego super fryzura...maz oszaleje.Panna mloda ma wygladac najlepiej, a nie zaproszone panie, teraz to panna mloda ma wygladac gorzej od tych pozostalych.Mi bardzo sie podoba.Najwazniejsze jak Ty sie w niej czujesz:)A ze kobiety zazdrosnice...gorsze od facetow.Slub cywilny tak, Koscielny tez, ale do kolana taka sama sukienka, plus super fryzura, jestes pania swego wesela, a nie inne jak to dzisiaj jest;)

Gość dr dziennikarstwa Piotr B.
Weź te pierwszą i oprócz męża weź przed USC alfonsa, będzie idealnie

Gość uuuuniuniauu
a ile masz wzrostu? Tej krótkiej na pewno nie bierz, bo na ślub nie wypada. Schylisz się i tyłek będzie Ci widać. Trochę powagi sytuacji... Weź dłuższą... Chociaż wg mnie powinnas iść i kupić w sklepie w h&m jest takich sukienek dużo. Przymierzysz i zobaczysz a tak na allegro to właściwie kupujesz kota w worku. Okaże się za mała lub za duża i stracisz tylko kasę... nie lepiej wybrać się do centrum handlowego??

Gość forget me
Ja bym wzięła dłuższą, ale skróciła ją do połowy uda (tak jak mają zazwyczaj sukienki dla młodych osób), a rękaw do 1/2. wg mnie tak lepiej by się prezentowała

Gość Znawca tematu 130
Autorko, znam asos, zamowilam kilka rzeczy i owszem ta sukienka bedzie tak wygladac ale nic pozatym (tylko tak wygladac). Na slub powinna byc sukienka z porzadnego drogiego eleganckiego materialu, a tu Ci przyjdzie zwykla badziewna koronka, szmatlawy material, i bedziesz rozczarowana. Idz do river island, albo the look to sa wlasnie ciuchy jakosci asos, to sie zaloze ze nic nie wybierzesz. Dzis taka podobna w river ogladalam, to nie dosc ze po przeceniane to nikt ich nie chce. Lepiej wor ubrac na siebie niz asos.Na slub wybierz sukienke (teraz sa dobre ceny na kol. letnia sukienki z 600 na 300 przecenione) na allegro z firmy waggon, pinko lub bebe (bebe ma sliczne tylko drogie bo z usa). Waggon ma tez super a jakosc odszycie materialy sa 200 proc lepsze niz na zdjeciu. I bedziesz w niej chodzic 3 sezony. Material to bawelna, rozciagliwy, dopasowany,pierzesz i dalej super wygladasz. Z reszta poczytaj opinie klientek, ile maja stalych. Syfu asos nie kupuj.

Gość IIl divoooooooooo
Do kostek, albo kolan to do Koscila...tylko nie rozumiem dlaczego??/Skoro na codzien mozna?To Bog nie widzi??

Mam 171 cm wzrostu i ta krótsza chyba rzeczywiscie byłaby za krótka... Byłam dzis w centrum handlowym i np w H&M żadnych białych sukienek nie było... Chyba kupie tą dłuzszą i skrócę rękaw do 3/4...

Znawca tematu 130-> ja chciałam kupic cos do 300 zł-na droższą mnie poprostu w obecnej chwili nie stać.Przeraziły mnie te negatywne komentarze,tak wiec masz rację w tym co piszesz.