Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyklęty

Jestem skreślony przez większość kobiet, bo jestem 30-letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość Dziś jest tak, że
jeśli jesteś prawiczkiem w wieku 20+ to skończysz na 90% jako prawiczek. Jeśli jesteś prawiczkiem kobieta nawet nie splunie na Ciebie takie są dziś kobiety.

"To tylko włożyć i działać, nie ma w tym wielkiej filozofii " biedna jest kobieta, z którą sypiasz :o

Gość Shepherds
Jedyne co siedzi nt. idealnego kochanka w głowach kobiet to ściemy powtarzane przez Cosmopolitan i inne badziewia :) kupcie, dostosujcie się i tyle...

Gość tez kiedys prawiczek
" jeśli jesteś prawiczkiem w wieku 20+ to skończysz na 90% jako prawiczek" bez przesady z tym wiekiem znam dużo kolesi co dopiero mieli swoje pierwsze dziewczyny tak na dłuzej w wieku tych 21/22 lat ,ale wczesniej mieli doswiadczenia takie ogolne z doskoku tj jakies spotkania , całowania , macanki ...gorzej jak ktoś do 20r.ż w ogóle nie miał powodzenia czyli samotnik ,0 kobiet to wtedy słabo.

Gość lepravikson
shepherds ma racje. Jakos na papui nowei gwinei czy w dzungli amazonskiej ludzie zyja i nie maja takich problemow. To jest wina tych babskich pisemek.

Gość Shepherds
żab-X "To tylko włożyć i działać, nie ma w tym wielkiej filozofii " biedna jest kobieta, z którą sypiasz Nie:) Coś co jest naturalne dla człowieka urosło nie wiadomo czego do rangi sztuki. Jeśli kobiecie jest z tobą dobrze na co dzień to te emocje są przenoszone na seks.

Medaliści olimpijscy stanowią może z 0,00000000000000001% populacji. Kobiete w swoim życiu posiadała większość. Łatwiej pogodzić się z faktem, że nie jest się wybitnym, niż z faktem, że nie dociąga się nawet do średniej. :D Choć oczywiscie offerma co do tego, że żyjemy w super warunkach i trzeba to doceniać. 🖐️

Gość Normalna_dziewczyna_25
Nie chce się czytać tego co niektórzy wypisują. Nie ma bardziej wartościowego faceta niż taki, który szanuje kobietę w kwestii seksu. Twój problem polega na tym, że cierpisz z tego powodu, że jesteś normalny! Zamiast zająć się życiem, myślisz jakie to życie jest ciężkie bo jesteś prawiczkiem! To jest chore :-) każda szanująca się dziewczyna lub prawie każda bo zawsze są wyjątki, będzie chciała faceta nieużywanego. Związki w których za łatwo rozpoczyna się seks, na ogół nie są trwałe, kilka lat i koniec, związki, gdzie seks jest czymś wyczekanym, upragnionym, docenionym, a tym bardziej pierwszym! są dużo trwalsze, jest często w nich większy szacunek i są w stanie więcej przejść. Stary, życzę Ci żebyś się wyzbył głupich kompleksów bo z normalnego faceta robisz z siebie c..., która jest taka samotna że nie może (a w gruncie rzeczy NIE CHCE) zaruchać. JAk poznasz odpowiednią kobietę, poczujesz to a i tak wtedy radziłabym Ci się nie spieszyć

Gość Ja mam 30 lat i to samo
Jestem kurwa śmieciem dla kobiet mam dobrą prace, jestem wysoki a kobiety nawet brzydkie mnie mają w dupie. Pierdole takie życie jestem prawiczkiem ale zamierzam przejebać całą kasę na dziwki i imprezy skoro ktoś mnie tak urządził i mam ryja jak salamandra to nie będę cenił takiego życia w dupie mam czy coś złapie. ANI RAZU NIE BYŁEM W ZWIĄZKU nigdy nie byłem nawet na drugiej randce, czemu? bo żadna mnie nie chce, to jest straszne nie widzę sensu życia, wolał bym umrzeć :(:(:( dawno temu niż tkwić w takim bagnie, dziękuje kurwa za takie życie bardzo kurwa dziękuję nie chce go.

Żałosne są te Twoje ubolewania, bo nic nimi nie zmienisz. Porady Grzywocza znasz?

"Jedyne co siedzi nt. idealnego kochanka w głowach kobiet to ściemy powtarzane przez Cosmopolitan i inne badziewia" oho, ubodło. nigdy w życiu nie czytałam cosmpolitanów i innego gówna, nie obchodzi mnie, co pisze w gazetach. obchodzą mnie tylko moje orgazmy. 🖐️

Gość dla kobiet liczy się tylko
seks

no jak facet publicznie pisze że seks to tylko włożyć i działaś, to na pewno coś jest z nim nie tak... a chociażby o całowaniu, pieszczeniu, seksie oralnym słyszałeś? A o spontaniczności, wyrafinowaniu, namiętności? Ehh ;/

"każda szanująca się dziewczyna lub prawie każda bo zawsze są wyjątki, będzie chciała faceta nieużywanego." powiedziała, co wiedziała. te "szanujące się na wieki wieków amen" zwykle dożywają 30stki jako dziewice. a potem to już nawet ich pies nie chce na nie patrzeć. robi się toto zgorzkniałe i zawistne. "związki, gdzie seks jest czymś wyczekanym, upragnionym, docenionym, a tym bardziej pierwszym! są dużo trwalsze, jest często w nich większy szacunek i są w stanie więcej przejść. " jasne, jasne. bo czekanie na seks wiąże na wieki.

Gość cokół
ja miałem i mam do tej pory tylko zonę i w sumie czuje się jak Wy czyli jak prawiczek ale aż tak nie narzekam,chociaż fakt przegrałem życie

"Chyba się starzeję hehe. Już nawet się za dziewczynami na ulicy przestałem się oglądać. Zjazd na maksa normalnie." tak szybko? :P

żab-x wyobraź sobie że ja jestem ta szanująca się, a jednocześnie jestem dziko napalona na seks, a w dodatku mam kogoś. Szok, normalnie szok :) \uważasz że dziewica jest mniej wyrafinowana od laski która robiła to z kilkoma? W seksie wychodzi charakter i osobowość człowieka, a nie wyuczone ruchy, moja Droga.

Gość Shepherds
żab-X "Jedyne co siedzi nt. idealnego kochanka w głowach kobiet to ściemy powtarzane przez Cosmopolitan i inne badziewia" oho, ubodło. nigdy w życiu nie czytałam cosmpolitanów i innego gówna, nie obchodzi mnie, co pisze w gazetach. obchodzą mnie tylko moje orgazmy. Życzę Ci ich jak najwięcej:) jednak nie wierzę, że jak ktoś nigdy się nie kochal to nie będzie w stanie zadowolić kobiety. Chyba że stres zeżre...

Poza tym sorry, żab ale jeśli uważasz że jak kobieta się nie zakocha to ma iść z byle kim do wyra żeby nie być gorsza, to myślisz naprawdę bardzo wąsko

normalna - daruj sobie nauki. i ie dyskutuj sama ze swoimi schizami, ja się dziewictwa nigdzie nie czepiałam. sama mam "na koncie" jednego faceta, obecnego. i póki co nie planuję zmian. fajnie, że masz kolegę. bo bez seksu to nie jest związek. poza tym seks jest jak każdy sport - kwestia nauki i wprawy.

"Poza tym sorry, żab ale jeśli uważasz że jak kobieta się nie zakocha to ma iść z byle kim do wyra żeby nie być gorsza, to myślisz naprawdę bardzo wąsko" sama myślisz wąsko, bo nadal piszesz sama do siebie. ja w ogóle nie napisałam tego co ty mi próbujesz wmówić, że napisałam. samo to świadczy o tym, że jesteś po prostu głupia.

Gość Nie ważne jakim jesteś
człowiekiem jeśli jesteś prawiczkiem to nie masz szans na kobietę.

żab czyli uważasz że dopóki facet nie włoży to nie jest związek? xD gratuluję podejścia

a na ocenę mojego intelektu się nie sil bo nie twoje progi

Gość moniczka :P
człowiekiem jeśli jesteś prawiczkiem to nie masz szans na kobietę. Ale się popisałeś mądrością, to zdanie sensu nie ma każdy był kiedyś prawikiem puknij sie w łeb

"żab czyli uważasz że dopóki facet nie włoży to nie jest związek? xD gratuluję podejścia" jeśli uważasz, że seks to "wkładanie" to raczej tobie należy współczuć podejścia. mi tam absolutnie wisi, czy ty ze swoim koleżką będziesz czekać rok czy pięć.im dłużej poczekasz, tym bardziej się rozczarujesz. tyle.

Gość tez kiedys prawiczek
"W seksie wychodzi charakter i osobowość człowieka, a nie wyuczone ruchy, moja Droga." łoł ,żeby to się tak faktycznie na ten charakter codzienny przekładało ;) ...jak sobie przypomne swoje ostatnie igraszki ..;]...,ale kieeedy to było ;O

Gość pomyslowasss
no jak facet publicznie pisze że seks to tylko włożyć i działaś, to na pewno coś jest z nim nie tak... seks to tylko wlozyc i dzialac, jesli uwazacie inacxej i nie rozumiecie tego to po pierwsze nie myslicie, a po drugie nie macie pojecia o seksie

co tu gadać o seksie z laską, która zna go tylko z filmów? moje podejście bądź co bądź trochę się zmieniło od czasów dziewiczych. trochę bardzo.