Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyklęty

Jestem skreślony przez większość kobiet, bo jestem 30-letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość ,nm,gk
pausilippia sa prostytutki-więc problem 30 letnich prawikow nie powinien istniec Wystarczy, że ktoś chc3e kochać się tylko z miłości i w związku. czyli jeśli facet ma zasady to może w tym wieku być prawiczkiem.

jak to czytam coraz bardziej mam ochotę poznać pana 30 lat i mam to samo moje gg 43903140 chętnie bym pogadała o samotności i potrzebie bliskości, widzę że mamy podobny stan ducha, odezwij się czekam

ja sie nie podszywam, Natalia to moje drugie imie, zmieniłam troche opis gg ponieważ założyłam tu konto na kefe, niedowiarku pogadaj i sam sie przekonaj

Gość nazywam się ania i też
mam 13 lat :classic_cool:🖐️

Gość a greenpeace
to cię jeszcze nie uwolnił i nie wrzucił z powrotem w rozszalałe morskie fale? Oni w końcu ratują wszelkich przedstawicieli Physeter macrocephalus którzy zostaną wyrzuceni na stały ląd :classic_cool:🖐️

Gość Ryan30
Prawda jest ze ktoś kto ma 30 lat i zero kontaktów z kobietami zmarnował sobie połowę życia.

Gość kamil79jgora
Kiedyś kobiety za to szukały brzydkich i biednych, a przystojniak nie miał szans. Spytaj babci, na pewno potwierdzi to co napisałem. A nie myślałeś żeby pójść do psychologa?

"Nie, oni nie nauczą was "wyrywania lachonów". Ale mogą pomóc wam pozbyć się kompleksów, nieśmiałości i naprostować wasze skrzywione długoletnią samotnością psychiki. Gdyż to jest często główna przyczyna waszych problemów." W tym to dziewczyna pomoże a nie pajac z mgr przed nazwiskiem do którego się przychodzi na sesję i wychodzi uboższym o 150 zeta. I nie jest to przyczyna naszych (jakich niby?) problemów ale skutek. "Może zabrzmi to nieskromnie, ale na brak powodzenia u mężczyzn nigdy nie cierpiałam." Takie jak ty to zawsze gówno doradzą. Te same banały wciąż i wciąż międlone bo same dupska nie musiałyście ruszać a na tacy było wam podane. "Wy nie próbujecie nic ze sobą zrobić, wolicie kisić się w tym, rozpamiętywać, nurzać, mieć tylko pretensje do innych. " A ty co zrobiłaś poza zdjęciem gaci i wypięciem tyłka? Hm? Ja próbowałem przez 10 lat i mówię dość bo takie kobiece skunksy jak ty dla których to mam na rzęsach stawać przejadły mi się. "Zdajecie sobie w ogóle sprawę, JAKI wasz obraz rysują sobie kobiety które was czytają? Myślicie że jakakolwiek kobieta po przeczytaniu waszych wynurzeń chciałaby was poznać bliżej?" Czy liczba 36 przy twoim nicku to iloraz inteligencji? Tu się pisze anonimowo i nie po to aby kogoś poznać więc mogą sobie rysować i myśleć o nas co tylko chcą. Na ulicy i tak by nas nie poznały. "Musicie coś ze sobą zrobić zmienić się psychicznie. Wtedy jakieś szanse będą. Teraz nie macie ich żadnych." I kurwa znowu to samo... Już się zmieniam psychicznie! W tej chwili! Nic innego nie mam do roboty tylko studiować uwodzenie. Jebać nieliczne życiowe przyjemności - bendem uwodziciel! A co? :D "A także przez pamięć o moim kochanym, smutnym chłopcu któremu kiedyś nie zdołałam pomóc" I to tyle w kwestii twoich kompetencji doradczych.

Gość Gorąca :D
o kur**, hahah . aż tak z toba źle ? nie chce ci stać ? je**e ci z gęby ? masz obsrany rów ?

Gość acgualawalla
seks jest towarem jak kazdy inny-prostytucja kwitne od zawsze-czyli maao ktory facet zylw czystosci malzenskiej-Kk rowniez czerpal zyski wielkie z prostytucji-a obludnie glosil co innego

Gość ambroisinne
nudzę się i piszę bo nie mam co robić

Gość olkiju
jestes przypadkiem do psychiatrologa

Gość polidaktylia
trza isc do burdla

Gość ertulllka
to smutne ale przeciez sa burdle

ja już w ogóle nie słucham co inni mówią o mnie i zastanawiam się teraz o burdelu czy iść czy jeszcze nie

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Renata, znajdziesz mnie na http://www.tele-amatorki.pl/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksikie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!

Gość gość
Zamiast królewny, na początek weźcie jakąś k***wnę z http://bzykacz.pl i już po sprawie