Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limo obok oka

Mam limo !!!!!!!! Kiedy zniknie ???????????? Ratunku !!!!

Polecane posty

Gość limo obok oka

Grałem wczoraj meczyk no i trochę za ostro było :D Oba starte kolana no i co gorsza - mam limo obok oka. Biegłem za piłką, gościu mnie doleciał , ja zrobiłem unik i łokciem mnie przytrafił. Po meczu poszliśmy pić i nawet nic nie zrobiłem aby ogarniać temat. Teraz jak wstałem , patrzę mam limo :( Nie duże ale widać i nie ma tłumaczenia że pryszcz, krosta itd. Jest takie czerwone ale pod fiolet podchodzi tak jakby. Co mam zrobić aby przyspieszyć jego zniknięcie i na kiedy mogę normalnie wyglądać ? Ile to będzie czasu potrzeba ?

Gość fsdfsdf
MASZ NA IMIE MICHAL?HAHAHA

Gość bida z nedzom
ponoc dobrze jest smarowac zelem z arniki ,do kupienia w aptece, mozesz wlozyc do lodowki i potem taki zimny wetrzec. troche czasu potrwa zanim zniknie,ale ten zel pomaga:)

Gość limo obok oka
ile czasu potrwa ? :(

okłady bardzo ciepłe bo wtedy rozszerzasz naczynia krwionośne i szybciej znika siniec do tego żęl z arniki

Gość bida z nedzom
No troche potrwa,na pewno miales kiedys siniaka,wiec wiesz,ze troche czasu potrzebuje aby sie wchłonąc...Ale ten żel przyspiesza ,wiec polecam. A teraz pozostaje Ci sie troche przypudrowac,pozycz korektora od mamy,czy siostry. Tez kiedys mialam limo,bo mialam zabieg dentystyczny od ktorego mi sie zrobila az fifka pod okiem. przypudrowalam i nikt sie nie skapnął:)Zreszta co sie stresujesz,nawet jak ktos widzi,to po co tlumaczyc,ze to krosta, czy co. Mam limo,bo gralem w pilke i dostalem z łokcia,co to za obciach,przestan:)

Gość ramiiiiiiii
z tydzien 🖐️